o oποιος ειναι?
Printable View
o oποιος ειναι?
Βιτρινα.Στελνουν στρατο σε ξενο κρατος, και μαλιστα στη κυπρο.Εχεις γυρω σου τουρκοκυπριους,ελληνοκυπριους,νατοικους,νεκρες ζωνες,παρατηρητες του οηε,και τα συνορα μερικες εκατονταδες μετρα πιο περα.
Ετσι ο ε.σ. πρεπει να τους δειξει οτι καπως ετσι ειναι ο στρατος στην Ελλαδα.Οποτε φουλ επανδρωση μοναδων,μονο μαχημοι φανταροι, ασκησεις,βολες,καλογιαλισμενοι φανταροι, αγηματα και παρελασεις,και ξανα ασκησεις και ξανα παρελασεις,και δωστου συγκεντρωσεις με παπαδες και πολιτικους
και γυρω τους ελδυκαριοι να παρελασουν,ολοι λεβεντες 2 μετρα...η πραγματικη εικονα του ε.σ.
για τον πουτσο.Γροθοι
για Κυπρο πολυ απλα , αν χρειαζονται πχ 50 φανταροι , θα πανε 50 φανταροι .
Κοινως , μπορει να κληθουνε 100.
Αν απο τους 100 δεχτουν να πανε 40 , θα πανε μετα οι υπολοιποι 10 που θα επιλεγουν υποχρεωτικα, με ποια κρητηρια , δε θυμαμαι .
Αυτο που ειπε καποιος για διμετρους φανταρους κλπ δεν ισχυει , εμεις ειχαμε μεσα και κοντους και κακομοιριασμενους .
Και γενικα η αντιμετωπιση διαφερει απο εσσο σε εσσο και αναλογως με τα στελεχη .
πολίτης :disco:
Μετάθεση στη Σκύρο FML.
εχω ακουσει απο φιλο που πηγε εκει (αλλα προ 8 ετιας :P ) οτι εκανε απιστευτη ζωαρα.
Το ξέρω ότι θα είναι καλά (απ ότι μου είπε κάποιος που πάμε μαζί και έχει γνωστό εκεί θα μας πάει 15-15).
Απλά ήθελα να μείνω Αθήνα και έχω ξενερώσει.
Σοφό μου Η ΑΡ, για πες μου κάτι: η αναβολή μου λήγει 31/12/2012, δηλαδή σε περίπου 29 ημέρες (!). Το χαρτί για να παρουσιαστώ πότε θα μου έρθει; Επίσης, θυμάμαι καλά ότι αν μου έρθει χαρτί και δεν πάω είμαι λιποτάκτης, που είναι χειρότερο από ανυπότακτος;
Ο Ελληνικός Στρατός είναι φίλος σου. Σύμφωνα με αυτό ανυπότακτος θα είσαι. Επίσης λογικά θα μπαίνεις πρώτο 10ημερο Φεβρουαρίου, δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και μπαίνουν αργότερα γιατί ένας γνωστός μπήκε Σεπτέμβριο αντί για Αύγουστο που ήξερα πως είναι. Σε αυτή τη περίπτωση 2-3 βδομάδες νωρίτερα αλλά αν περάσει η πρώτη από τις 3 βδομάδες καλύτερα να ρωτήσεις το στρατολογικό σου γραφείο γιατί μπορεί να έρθει λίγες μέρες πριν και να ψάχνεσαι.
Εμένα στη στρατολογία μου είπαν Απρίλη ορσμθ.
Θενκς!
Ίσως και να έχουν δίκαιο, γιατί ένας φίλος που θέλει να μπει Φεβρουάριο έκοψε την αναβολή τέλη Οκτωβρίου. Τώρα αν η επόμενη είναι Απρίλιο ή Μάιο δε ξέρω. Όπως και να χει ισχύει αυτό που σου είπα για 2-3 βδομάδες.