10 ειναι διδυμινα?
Printable View
10 ειναι διδυμινα?
Σις, για να μην επεμβει ο Μεγαλος Αδερφος, θα τους περασω απο κοσκινο.
κι αν κανεις παει να σε φιλησει την ωρα που σε αφηνει στην πορτα μας θα γινει της πουτανας.
Ξέρει κανείς αν θα έχει κανονικά ταξί αύριο; :/
Αύριο μόνο προβληματικά.
Συνέστησα το ποστ σου.
http://www.electricrequiem.com/forum...etin4_logo.png
Ναι ρε πούστη! Γάμησε!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΑΜ, απο τις 2 το μεσημερι μεχρι πριν απο λιγα λεπτα εχω ΧΕΣΕΙ 5 φορες,πηρε η κωλοτρυπιδα μου φωτια
Χ σε νιωθω :(
Μπρο, ο βικότνικ νομίζω πως είν' εντάξει, τόσα χρόνια σκεφτόταν διάφορα για το ΜΣΝ μου και μέχρι που ντρεπόταν να με κάνει αντ.
Για τον άλλο τον άγριο θα έχουμε το νου μας.
(στο πλαίσιο της παγκόσμιος ημέρα αντ: σταμ, αν το δεις αυτό, κάνε με αντ με το ΜΣΝ αυτό, γιατί το άλλο ψόφησε.)
χρόνια σας πολλά αμνΕζιακ και ιφι.
σε άλλλα νεα Ναυπακτάρα για ποτάρες σήμερα και δεν είμαι καλά. η δουλειά τετέλεσθαι και ένας μήνας άδεια είναι μπροστά μου
και σε δυο βδομαδούλες σαλονικάρα \μ/.
amnesiak οταν κλείσεις του χρόνου τα 9 να κάνεις ωραίο παιδικό πάρτυ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΣΤΟMΕΡΣΕΝΤΑΚΙΑ
xronia polla freezin moon!
μαλακα πες μου οτι υπαρχει και σε μεγαλυτερη αναλυση!
αξες ντιναΐντ http://i39.tinypic.com/v6khmq.jpg
edo kaliteros..... http://img689.imageshack.us/img689/3...reastsonos.jpg
παενω να αναψω την χεβιμεταλ φωτια
σημερα θα ψησομε καμποσα αφεντικα
:pink:
ποσο γαμαει το μπανερ, ποιος θεος το εκανε;
Εγώ, εγώ! Εγώ είμαι θεός! Εγώ! Μουαχαχαχαχα! *κύλισμα στο πάτωμα*
ROGL
ωραία, μετά το γαμάτο ΜΠΑΝνερ, ρίξτε και κανα ΜΠΑΝ στον τρολολολολ που μας έχει πρήξει τα παπάρια.
ταμαγκοθι οποτες θυμηθεις
εχουμε κσι μισ σαπιλα
ο μικρος τζιτζης εγκαταλειπει τα τροπικα καμινια:rsad: για αλλες πολιτειες(εντος πειραια) οποτε αν καποιος πετυχει καμια αγγελια για κανα ανθρωπινο δυαρι ή εχει κανα φιλο που αλλαζει σπιτι ας ριξει ενα pm
Δεν θα το μετανιώσεις φίλε μου.
εχει κανενα που δουλευει/δουλευε σε καφετερια? πλξ
κατι λαθος κανω στο freddo. βοηθεια.
χαχαχαχαχα.
Για πείτε καμιά καλή εσπρεσιέρα, καλή και φτηνή κατά προτίμηση, εκτός από Kruψ, που όλοι μου λένε ότι είναι χάλια. Οι delonghi καλές είναι;
εγω εχω izzy. την spicy red που΄ναι και πουστικη λιγο.
καταταλλα απο οσο διαβασα μαλλον δεν κτυπουσα με παγακια τον καφε μετα που εβγαινε απο την μηχανη. καλος μαλακας ειμαι :P
Γαμάει ο εσπρέσο και επίσης η εσπρεσιέρα είναι απαραίτητη για freddo αν δε κάνω λάθος, εκτός κι αν έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και μπορώ να φτιάξω freddo χρησιμοποιώντας το χτυπητήρι του φραπέ ή την καφετιέρα για γαλλικό ή τη φρυγανιέρα ή το φούρνο μικροκυμάτων, αυτά τα έχω ήδη οπότε πείτε συνταγές.
espresso freddo ειναι αντικειμενικα ο καλυτερος καφες εβερ :P
μπιζαριε εχω μια απορια στο ασχετο.τα video που κανεις για το getitnow ειναι ολα οπως στο youtube;δηλαδη "αυτη ειναι μια οθονη που ΓΑΜΑΕΙ,get it now" ή υπαρχει καποιο εκτενεστερο review στο site?
αρχισαν να ανεβαινουν ε? γενικα μας δωσανε 50 χιλιαδες προιοντα και μας ειπαν "καντε video, δε μας νοιαζει ποσο μεγαλο ειναι και τι που πως ποτε, φτανει να λετε την αποψη σας." ε αμα μια οθονη απλα γαμαει, τοτε λεω οτι γαμαει. απο κει και περα αμα βρω τιποτα καλο μπορει να πω τιποτα περισσοτερο.
προς το παρων τους νοιαζει η ποσοτητα παρα η ποιοτητα.