-
Δεν ξέρω, δεν τον έχω τον Τεν Κάτε για τόσο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ που θα έλεγε πίπες τέτοιες. Αν ήθελε τον παίκτη και δεν του τον πήραν, το λιγότερο που θα έκανε είναι να μην έλεγε τίποτα και παίζει να διαβάζαμε και καμια χριστοπαναγία. Παίρνει πάνω του τη νέα ομάδα και μου φαίνεται ειλικρινής. Άσχετα από το αν θα είναι αποτελεσματικός.
Δεν πετάνε ένα ποσό και άμα θέλουν ρε. Κοστολογούν τους στόχους, ρωτάνε αν είναι το ποσό που δίνουμε διαπραγματεύσιμο και κάνουν το ίδιο με πολλούς παίκτες πριν κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Καλό είναι αυτό, με το δεδομένο ότι το επίπεδο των παικτών που ψάχνουμε δεν έρχονται Ελλάδα, χρειαζόμαστε επιλογές.
-
Quote:
Originally Posted by
Tyler_Durden
mako blouzaki?
http://2.bp.blogspot.com/_v-axFTn1mv...s320/makos.jpg
Deos!
-
-
Ο Μελλμπεργκ ειναι αμυντικος Α κλασης και οποιος αθλητικος διευθυντης/προπονητης δηλωσε οτιδηποτε σε στυλ "καλος ειναι αλλα εμεις ψαχνουμε για κατι αλλο" ειναι απλα γελοιος, ειτε του ΠΑΟ ειτε της Γιουβεντους ειτε οποιασδηποτε ομαδας, εκτος κι αν εχουν καλυτερους. Εν προκειμενω, ειναι ενας παικτης που θελει να παιζει βασικος και γι αυτο ηθελε να φυγει απο Γιουβε, γιατι ο Καναβαρο που επεστρεψε ειναι αναντικαταστατος. Κοινως, αν αληθευει εστω κι ενα μικρο ποσοστο αυτων των δηλωσεων, ειτε υπηρξε προταση απο ΠΑΟ ειτε οχι, οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Και ακομα κι αν αποδειχθει μουφα μεταγραφη, αυτο δεν αλλαζει την παρουσα στιγμη.
-
-
Απλα συνεχισε να ποσταρεις, απολαμβανω καθε ποστ που ειναι σα να ποσταρει ο κυβερνητικος εκπροσωπος του ΠΑΟ.
-
Ακόμα και τα ποστ που λένε ότι έπρεπε να πάρουμε τον Μέλμπεργκ;
Διασκεδαστική η χαζομάρα σου δε λέω.
Η γνώμη σου είναι ότι όλοι οι παίκτες που παίζουν μια θέση είναι ίδιοι και αποκλείεται ένας να είναι καλός αλλά διαφορετικός από αυτό που χρειάζεται μια ομάδα.
Εντάξει.
-
Αυτο καταλαβες? Η γνωμη μου ειναι οτι ενας παικτης με τις ικανοτητες του Ολοφ ειναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα, και αγγιζει τη λεξη πολυτελεια, ειδικα αν σκεφτεις οτι ειναι αμυντικος, και ελληνικες ομαδες σπανια θα δωσουν παρα πολλα λεφτα για αμυντικο παγκοσμιας κλασης, γνωστο ως τα περατα της γης. Γι αυτο και ειναι για μενα γελοιο να βγαινει ο οποιοσδηποτε και να λεει οτι "δε θελαμε παικτη τυπου Μελλμπεργκ".
Μπορεις αν σε βοηθαει να το σκεφτεις ως παραλληλισμο ρε παιδι μου με τις γκομενες, ειναι σα να λεει ο μπιλιας ξερω γω "ωραιο γκομενακι η Ναταλι Πορτμαν, γαματη στην κατηγορια της, αλλα εγω ψαχνω για κατι αλλο" και ο μονος λογος που δε βαζω Μεγκαν Φοξ ειανι γιατι Μεγκαν ειναι ο Καναβαρο ξερω γω (ηταν τουλαχιστον). Αν δεν καταλαβαινεις αυτα τα απλα πραγματα, δεν εχω κατι αλλο να πω, και κυριως μου φαινεται περιεργο που καθονται και ασχολουνται ολοι αυτοι που μιλησαν μαζι σου γι αυτο το θεμα με διαλογο και αντι να επικεντρωθουν στο οτι ειτε εκανε προταση ο ΠΑΟ ειτε οχι, δε μας νοιαζει, γιατι η δηλωση ειναι απο μονη της γελοια, καθονται να αποδειξουν οτι υπηρξε ενδιαφερον ξερω γω.
-
Μα κάνεις υποθέσεις χωρίς να δεις τι τελικά θα πάρουν. Είναι δεδομένο ότι δε θα αλλάξει ΟΛΗ η ομάδα, ένα στόπερ θα έρθει για βασικός. Αν είναι αντίστοιχα καλός, απλά διαφορετικός, του Μέλμπεργκ, δεν είναι μια χαρά η δήλωση του Τεν Κάτε;
Έτσι όπως το θέτεις, είναι σα να πήραμε έναν που είναι απλά χειρότερός του. Αν αυτό συμβεί, να είσαι σίγουρος ότι εγώ θα γκρινιάζω πρώτος. Προς το παρόν όμως μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο Χενκ όταν λέει ότι ζητάει κάτι διαφορετικό.
Τα λεφτά είναι συγκεκριμένα και οι ανάγκες το ίδιο. Αν πάρουμε έναν παίκτη απλά επειδή είναι καλός και όχι επειδή ταιριάζει σε αυτό που η ομάδα θέλει, θα κερδίσουμε πάλι το πρωτάθλημα στα πρωτοσέλιδα και θα το χάσουμε το Μάιο.
-
Καπου εδω να σημειωθει οτι δε μιλαμε για δεκαρι παλιας κοπης, ουτε αμυντικο χαφ με συγκεκριμενες οδηγιες, ουτε σεντερ φορ θωρηκτο. Μιλαμε για ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. Κοβεις, μαρκαρεις, παιρνεις κεφαλιες. Τελειωσες. Αν παρει καλυτερο, μαγκια του, αλλα εγω ειμαι αρογκαντ μπασταρντ και λεω προκαταβολικα οτι αποκλειεται και θα το δεις.
-
Ε άρα καλά είπα: Για σένα όλα τα στόπερ ίδια είναι. :-)
-
xm odonian katalaveno ti les alla to epixeirima afto (psaxnoume kati dgiaforetiko) kollaei pxio poli se omades tipou mantzester,giouve koutoulou koutoulou k oxi se omada pou i amintiki tis grammi apoteleite apo tous giosou,mellisi,sentrikante k eniote loukasvintra.antilifsou ligo ti fasi
-
Οχι ρε Νταφι τι λες!!! Εχει δικιο, σταματα!! Ποιος Μελλμπεργκ μωρε, ο Οντονιαν θελει 17 στο work rate και ο Olof εχει μολις 15, ασε που πρεπει να εχει και τουλαχιστον 19 composure ενω ο Οlof εχει 17. Καλα εκανε ο Τεν Κατε, πρεπει να ταιριαζει ο παικτης στα filters.
-
@ Νταφι
Ναι ρε αδερφέ και δεν είναι τυχαίο ότι ο Χενκ δούλευε σε πολύ μεγάλες ομάδες πριν. Έτσι αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο και υπάρχει καλή πιθανότητα αυτό να μη μας ταιριάζει. Το πρώτο μου ποστ για το θέμα (και μερικά επόμενα) έλεγε ότι είναι μάλλον κακό που δεν το παλέψαμε για τον παίκτη.
Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι όντως ο Τεν Κάτε θέλει κάτι άλλο, όχι ότι έχει δίκιο που το θέλει. Εγώ τον Σουηδό ήθελα, μέχρι τουλάχιστον να δω κάποιο άλλο καλύτερο όνομα να παίζει.
@ μιξξξερ
λολ!!!
-
o ten kates apoti katalaveno thelei o enas senter mpak na einai fraxtis,ogkolithos k o allos na anevenei k na voitha stin anaptiksi tou paixnidgiou.dekton k soston.alla gia na pareis afton pou tha voitha tin anaptiksi,prepei na exeis eksasfalisei ton ogkolitho.giosou k mellisis den me fernoun gia ogkolitho.opote lol.