Καλο ηταν, εκτιμησα!
Πεφτει ενας αντρας με το αυτοκινητο του πανω σε μια πεζη γυναικα, ποιος φταιει???
Spoiler
Printable View
Καλο ηταν, εκτιμησα!
Πεφτει ενας αντρας με το αυτοκινητο του πανω σε μια πεζη γυναικα, ποιος φταιει???
Spoiler
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaxxaxaxaxa! κι αγια το κρουασάν και για τη γυνάικα
αυτοι ειστε
Μπορεί και να έχει ξαναειπωθεί :
Ένας τυπάς μπαίνει σε ένα μπαρ. Κάθεται στο σκαμπώ και ζητάει από τον μπάρμαν μια μπύρα. Ο μπάρμαν του ετοιμάζει μια μπύρα, και του την δίνει πάνω στο μπαρ.
Ο τύπος πιάνει το ποτήρι, αλλά πριν προλάβει να το σηκώσει, μια μαϊμού εμφανίζεται από το πουθενά, κάνει μια τούμπα πάνω στο μπαρ, βγάζει μερικές κραυγές και τελικά βουτάει τα αρχίδια της μέσα στο ποτήρι με τη μπύρα του.
Ο πελάτης, σαστισμένος από το θέαμα μια μαϊμούς με τα αρχίδια της μέσα στο ποτήρι με την μπύρα του, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και η μαϊμού με δύο τούμπες χάνεται και πάλι.
Μόλις συνέρχεται από το σοκ, φανερά αηδιασμένος, ζητάει τα ρέστα από τον μπάρμαν. Ο μπάρμαν του λέει να ηρεμήσει, και σε λίγα δευτερόλεπτα ένα νέο ποτήρι μπύρας βρίσκεται μπροστά στον πελάτη.
Τέλος πάντων λέει ο τύπος, παίρνει την μπύρα, κοιτάει δεξιά, κοιτάει αριστερά, κοιτάει και στα γύρω σκαμπώ μήπως και κρύβεται εκεί η μαϊμού και με αργές κινήσεις πάει να πιεί απ΄το ποτήρι.
Απ'το πουθενά η μαϊμού ξανά εμφανίζεται πάνω στο μπαρ, ουρλιάζει κάνα δύο φορές,και τελικά βουτάει και πάλι τα αρχίδια της μέσα στην μπύρα. Πριν προλάβει ν'αντιδράσει ο τύπος,η μαιμού έχει και πάλι εξαφανιστεί.
Τα έχει πάρει άγρια,οπότε πάει στον μπάρμπαν και του λέει:
-''Τι θα γίνει μ'αυτή την κωλομαϊμού, πες μου τώρα αμέσως ποιανού είναι!¨
- Α, του λέει ο μπάρμαν, είναι του πιανίστα.
Τσατισμένος ο τύπος,σηκώνεται από το σκαμπό και πάει δίπλα στον πιανίστα.
Ο πιανίστας,τον κοιτάει και συνεχίζοντας να παίζει,τον ρωτάει τι θέλει.
-Η μαϊμού σου βουτάει τ' αρχίδια της στην μπύρα μου, το ξέρεις??
-Όχι φιλαράκι, αλλά αν μου πεις πως πάει, μπορεί και να το παίξω...
Αυτό είναι γαμάτο αλλά χάνει πολύ όταν το διαβάζεις
Σαφως και ειμαι ΤΕΡΑΣ παραστατικοτητας οταν το λεω...Χώσε κανα δορυφορικο λινκ, να στο πω, να λιωσεις άπιστε.
Θαρρώ το παραπάνω θέλει βρισιές και ξύλο. Τότε, ναι. Ακούγεται γαμάτο.
Γενικά όσο περνάνε τα χρόνια, αν δεν έχει βρισίδι το ανέκδοτο, δεν γελάει η πλειοψηφία. Μόνο κανα μειδίαμα και έξω απ'την πόρτα.
Θα πρέπε να μελέτηθει σαν κοινωνιολόγικο φαινόμενο. Να γίνει μια βαθιά τομή στις παραδόσεις και πως μεταλλάχθηκαν.
Υ.Γ. : Παναγίες και μπουκέτα στα επόμενα, για να την τιλιάσει και ο Tispanagias tamatia. Αλλιώς δεν πολυτρώγονται.:razz:
Κασερινε, δε πιστεύω να ΘΙΧΤΗΚΕΣ.
:moutza: Όρσε που νομίζεις οτί θίχτηκα κιόλας.
Κάτι ξινομούνηδες σαν και σένα τους έχω...
Για μαζέψου σε παρακαλώ.
Εγώ φταίω ρε, που σε συμπαθώ κιόλας και νοιάστηκα .
Tispanagias tamatia, δεν πιστεύω να ΘΙΧΤΗΚΕΣ.