lol milise k i nifoula!einai eksorgismeni leei gia afto pou egine!pragmatikos katapeltis :!:
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/...43175_3170.jpg
fovamai.
Printable View
lol milise k i nifoula!einai eksorgismeni leei gia afto pou egine!pragmatikos katapeltis :!:
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/...43175_3170.jpg
fovamai.
ki emeis erxomaste !
Quote:
Το ολυμπιακό στάδιο δήλωσε η ΠΑΕ ως εναλλακτική έδρα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions' League!
karaiskaki eprepe
αχαχαχαχ
θα είμαι κρήτη και φέτος τον αύγουστο, πάλι για φωτιές στην αθήνα θα ακούμε στα έκτακτα σε καφενεία :touched:
(εκτός αν πέσετε με τότεναμ οπότε διακόπτω διακοπές και στηρίζω τη φάση)
καλη κινηση το ΟΑΚΑ
αντε κ οι φιλοι των αστυνομικων κ των εισαγγελεων να παρουνε σειρα για να καθαριζει η πολη σιγα σιγα
:pink:
πετώντας έξω μικρο-οπαδικές επιθυμίες.
Α' Εθνική χωρίς Ηρακλή (όπως και χωρίς Άρη τότε) δεν μπορεί να υπάρξει.
Και δεν είναι μόνο το να είναι Α' Εθνική, αλλά να πρωταγωνιστούν
όσοι δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτό , απλά δεν έχουν σχέση με το άθλημα.
από σήμερα και μέχρι την δικαίωση εγώ στηρίζω και το βάζω στην υπογραφή μου.
sry αλλα εγω δεν μπορω να στηριξω...τοσα χρονια που ημουν στα σκατα αυτο το σωματειο ηταν κομπλεξικοτατο απεναντι μου... δειχνω ομως ανωτεροτητα...αδιαφοροντας!
χεστηκα που θα παιζει! βεβαια μου την δινει ο τροπος γιατι νιωθω οτι μας κοροιδευουν και εμεις χαιρομαστε! δλδ νταξ ρε κομποτη! πεσε μια χρονια και ανεβα τρενο! προτιμω να στησεις μια χρονια τους διαιτητες παρα αυτο!
ξεφτιλα γενικα αλλα δεν προκειται να γινει τιποτα φυσικα...
Εγώ έχω να πω ότι στηρίζω τον Ηρακλή για μην στεναχωριούνται τα 2 φιλαράκια μου από εδώ μέσα (οι οποίοι, κατά σύμπτωση, είναι οι μοναδικοί Ηρακληδείς που γνωρίζω).
You know who you are! :P
Κατά τ'άλλα σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο μοναδικός φάκελος που δεν είχε καμμία έλλειψη ήταν του ΠΑΟΚ. Αυτό για να
καταλαβαίνουμε τι δουλειά και με ποιά σοβαρότητα γίνεται από τη διοίκησή μας.
Τσίου.
:thumbsup:Quote:
ξεφτιλα γενικα
Einai terastio skandalo kai prepei na dikeo8ei o iraklis . pragmatika adiaforw gia to ti 8a ekane/den 8a ekane/exei kanei o iraklis i o kosmos tou an imastan emeis sti 8esi tou .
An epeftan agwnistika , 8a tous kounousa kai to mantili .
μα δεν θα υπηρχαν αντιδρασεις αν πεφταμε αγωνιστικα(μονο κατα τις νυφουλας), αλλα το ολο παρασκηνιο για να παραμεινει ο λεβαδειακος στην Α' ειναι περα για περα προκλητικο. Το θυμα ειναι ο ηρακλης γιατι αυτην την χρονια ειναι ο πιο αδυναμος διοικητικα και παρασκηνιακα
@τζιμιδ: ψευτη, ξερεις στανταρ και 3η γρια :-Ρ. Βτγ, περαν του φακελου αδειοδοτησης και μονο που δηλωσαν 2η εδρα το ολυμπιακο σταδιο δειχνει διοικηση με α***δια, γαμω την νυφουλα μου μεσα
Μωρε τι μας λες. Σοβαρά τώρα πιο κομπλεξικά άτομα στη πόλη δεν υπάρχουν από τους Αρειανούς, το έχετε αποδείξει πολλάκις και συνεχίζετε ακόμα. Λες και δεν πέσατε μόνοι σας στη Β', φυτά, αλλά σας ρίξαμε οι υπόλοιποι της Θεσσαλονίκης.
Όχι που δε θα έλεγες!
Άκουγα πριν αντιπρόεδρο ΕΠΟ που λέει πως όλοι αυτοί πρέπει να παραιτηθούν και όλα αυτά που γίνονται στη Superleague είναι αυθαίρετα. Ειδικά όσοι είχαν εμπλοκή με το κομμάτι της αλλαγής του νόμου κτλ. Τρελά γέλια.