Είναι μεγάλη μαλάκια (κ ντροπη) να φτιάξω ρακομελο με τσίπουρο;
Έχω διαβάσει πως το κάνουν άλλα δεν το έχω πιει.
Printable View
Είναι μεγάλη μαλάκια (κ ντροπη) να φτιάξω ρακομελο με τσίπουρο;
Έχω διαβάσει πως το κάνουν άλλα δεν το έχω πιει.
στο πήλιο είχα πιει κάτι που στον κατάλογο αναφερόταν σαν "τσιπουρόμελο".
δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...
an einai me xwris, ola epitrepontai
Καλά προφανώς και αναφέρεται σε "χωρίς".
Εγώ μια φορά το είχα δοκιμάσει, έβαλα και ξυλαράκι κανέλας και έγινε καλούτσικο. Θα το ξαναέκανα σε περίπτωση ΜΟΝΟ που είχα τσιπουρο/ρακι που δεν ηταν κάποιας ποιότητας, ώστε να ξεχνιέμαι με τη γλύκα και να το πίνω.
me oti kai na ftia3eis to rakomelo einai to idio h me tsipouro h me raki h me zivania h diafora tous einai oti einai ftiagmena se diaforetikes topo8esies alla h idia diadikasia sxedon
oso gia thn raki einai sini8os pio mapa apo tsipouro giati vrazoun kai ta tsikouda (dld ta kotsania apo ta stafilia pou vgazoun 3ilopnevma kai sou kanoun to kefali koudouni)
giannena ftiaxnoume tsipouro me meli kai to leme ponts otan exoume sinaxia gia na dio3ei ta senaria
alla an exeis tsipouro diki mou simvouli min to pas xameno me rakomela kai mpourdes
Mε Τσιλιλή έχω φτιάξει αρκετές φορές πολύ ωραίο "ρακό"μελο, με γαρύφαλλα και κανέλες μέσα.
κατι καταλαβες λαθος με την τσικουδια εσυ...
τα τσακουδα ετσι κι αλλιως ειναι δυσκολο να αποφευχθουν (εκτος και εχει κανα μηχανημα ο τυπος)...ενα κατιτις θα μεινει
το ξυλοπνευμα υπαρχει και στα κουκουτσια ακομα, γι'αυτονα τον λογο το πρωτο, το ''πουριακ' '' που λεμε εμεις πετιεται, οπως και το τελευταιο
Κυρια Μαριανα βαλε και μερεντα αμα γουσταρεις, γουστο σου και καπελο σου
tsikouda i tsakouda?
η κύρια διαφορά τσίπουρου και ρακής, είναι ο αριθμός των αποστάξεων. κατά τα άλλα η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια. κυριά μαριάννα, ότι σου είπαν οι αποπάνω. φτιάξε άφοβα. αν είναι καλό βέβαια, κρίμα να πάει χαμένο με το μέλι. αν είναι τσιλιλή, φτιάξε.
Αυτοκτόνησε Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια
Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει η 29χρονη παρουσιάστρια Ασημένια Μυρωδιά, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με την «Espresso», το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της παρουσιάστριας του Extra 3, τη βρήκε κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της και αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.
Όπως ανέφεραν στην «Εspresso», στενοί της άνθρωποι η παρουσιάστρια πριν από ενάμιση μήνα έκανε ρινοπλαστική και το αποτέλεσμα ήταν να παραμορφωθεί το πρόσωπό της. «Ήθελε να κάνει πλαστική στη μύτη. Εμείς της λέγαμε ότι δεν έχει ανάγκη αλλά επέμενε. Την έκανε κρυφά και το αποτέλεσμα ήταν εφιαλτικό. Παραμορφώθηκε και κλείστηκε στο σπίτι της». Δεν ήθελε να δει κανέναν, μέχρι την περασμένη Παρασκευή που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.
http://www.topontiki.gr/article/8411...eparousiastria
ε προφανως για αυτην σημαινε και το χασιμο της δουλειας της... αι κατακοιτη μανα.. γαμησε τα.. κλαιν μαιν
πολυ ωραια...:-|
Για να στείλω μικρό δέμα στο εξωτερικό (συγκεκριμένα 1 βινύλιο και 2 cd), κοιτάω δέματα εξωτερικού ή ακανόνιστα αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου;
Στο δεύτερο, τι εννοεί ζώνη 1 και ζώνη 2;
Α' με β' προτεραιότητας έχει κάποια ουσιαστική διαφορά;
Από τη στιγμή που στέλνεις κάτω από 2 κιλά, βασικά είσαι εδώ.
Όπως βλέπεις, επεξηγείται πλήρως το τι σημαίνει ζώνη 1 και ζώνη 2. Κοιτάς λοιπόν τα ακανόνιστα στον αντίστοιχο πίνακα, λόγω του ότι έχεις ολόκληρο βινύλιο μέσα. Επίσης κοιτάς τις τιμές Α' προτεραιότητας, η Β' δε σε αφορά καθώς έχει να κάνει με μεγάλους πελάτες, δλδ εταιρίες, οργανισμούς κλπ, που έχουν μεγάλο όγκο αλληλογραφίας καθημερινά.
Για αποστολές μεγαλύτερες των 2 κιλών, πηγαίνεις στον τιμοκατάλογο δεμάτων, αλλά δε συνίσταται καθόλου γιατί τα δέματα κάνουν απίστευτα περισσότερο χρόνο να παραδοθούν συν το μεγάλο κόστος, οπότε αν έχεις τέτοια περίπτωση καλύτερα να σπάσεις την αποστολή σου σε όσες χρειαστεί για να είναι η καθεμιά κάτω από 2 κιλά.