Γουατ χι σεντ.
Printable View
Oταν οι μπουρτζοβλαχοι ταυτιζουν ενα συγκεκριμενο ειδος με το προϊον χαμογελας με κατανοηση.
ναι αλλα γιατι ολοι λετε Αμερικη και οχι Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης?
Γιατι δεν ακουσαμε και αυτους να αυτοπροσδιοριζονται ως usa residents αλλα americans και αντε το πολυ from....name the state.
Και ως συνωνυμο ενος προιοντος να εχει επικρατησει καποιο ειδος, οταν θελεις κατι συγκεκριμενο ονομασε το το γαμηδι η ζητα τη μαρκα που προτιμας να δεις αν υπαρχει.
Στην υποκουλτουρα του εγω-και η φετα μου, το καλαμακι μου, το σκατινι μου- και κανεις αλλος αναφερεται το μπουρτζοβλαχος και οχι στην ιδιαιτερη καταγωγη.
Μην ανεβάζετε το επίπεδο του οφτόπικ.
eprepe na pei 4/5 o malakas.
Χρόνια πολλά ladykiller.
<3 merzi
Χρόνια πολλά!
χρόνια πολλά λαιειντυqοίλλαιρ!
Χρονια πολλα και απο μενα, υποθετω. Πολυχρωμη.
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1159630
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εδιτ: μερζι για τις ευχες
^
Happy Birthday to youuuuu!
Και σε σένα Μπιζζζζζ! [Ξέρω..άργησα]
Συζήτηση με τον αδερφό μου στην πόρτα:
- μου είπε η μάνα σου να πάρουμε αυτά να τα δώσουμε στα παιδιά
- ναι μου το πες
- α δεν τ' άκουσα.
εγκεφαλικά.
beta launch σημερα με discount τιμες ξερωγω. φαση αμα θελει κανενας οταν ανεβει θα δω τι προιοντα εχει και θα πω αν θελει κανενας να το τσεκαρει. αυτα.
Harley σε τιμές χώμα έχετε;
μου φαινεται οτι θα ανεβει με τηλεορασεις και λαπτοπ. harley πιο μετα.
Να μου φυλάξεις μια σε παρακαλώ.
Τα λεφτά είναι στο ταχυδρομίο
"ρε παιδί μου έχουμε τρέξει πείραμα, την αντλια σε 1740 ρπμ. αλλάζοντας τις παροχές, & καταγράφουμε ότι δείχνει από πιέσεις εξόδου-εισόδου, ηλ. ισχύ. στην συνέχεια υπολογίζουμε βάση αυτών μερικά πράγματα (μανομετρικό, υδραυλική ισχύ κτλ). η θεωρητική τιμή που ψάχνω, έχει να κανει με την θεώρηση ότι βάση κάποιων τύπων, στην ίδια αντλία αλλά στις 2900 ρπμ, μπορώ να βρω σωστές μετρήσεις χωρίς να ξανατρέξω το πείραμα. οι τύποι βγαίνουν όταν διαιρείς τα ρπμ μεταξύ τους και παίρνεις ένα συντελεστή τον οποίον και πολλαπλασιάζεις με την αρχική σου μέτρηση."
Μέχρι εδώ όλα καλά κι ωραία. Από εκεί και πέρα και πάλι δεν είσαι ξεκάθαρος.
Ποιος βαθμός απόδοσης?
Ανάλογα με αυτό που ψάχνεις λες αλλά δεν λες ΤΙ ψάχνεις ΕΣΥ..
Πέραν αυτών όμως δεν καταλαβαίνω γιατί σε ένα κλειστό σύστημα που (υποθέτω ότι) έχεις να μην υπάρχει απόλυτη αναλογία δεδομένων. Μήπως (απλή υποψία) αλλάζει ο τύπος ροής σου για κάποιον λόγο (ίσως ο ρότορας της αντλίας σου να "χτυπάει" τον Reynolds και να πηγαίνεις σε τυρβώδη?)
H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση...
θελω τουλαχιστον 500-600€ μεχρι αρχες Ιουλιου..
ειναι μαλακια να πιασω τετραωρο σε αλυσιδα καταστηματων κ να το παρατησω?
Όχι. Δεν είναι.
θα απογοητευσεις το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου;
intersport είναι καλά μπροστά στα jumbo που είπε ο άλλος.