Δεν ξέρω αν μπορείς να τα ανακτήσεις κάπως, να πει άλλος αν ξέρει, αλλά γενικά, προς γνώση και συμμόρφωση:
http://www.xmarks.com/
Printable View
Δεν ξέρω αν μπορείς να τα ανακτήσεις κάπως, να πει άλλος αν ξέρει, αλλά γενικά, προς γνώση και συμμόρφωση:
http://www.xmarks.com/
υποτιθεται οτι σημερα θα ανεβαινε demo του little big planet για psp στο psn αλλα @@ μονο το game ανεβασαν.
edit : τελικα εχει ανεβει στο αμερικανικο και στο κινεζικο store.
αγαπες. εχω ενα προβληματακι. ειμαι ηλιθιος,
Λοιπον, θελω στο λαπτοπι μου να βαλω τα windows τα 7. To Toshiba μου τα vista τα τρεχει χωρις καποιο ουπερ προβλημα, οποτε απο specs καλα ειμαι, αλλα δε τα θελω πια.
Το θεμα ειναι πως δεν εχω ιδεα =|
Εκανα ενα μπακαπ στον εξωτερικο σκληρο με το Backup and Restore Center του Vista (200GB, ολο το βραδυ μου πηρε)
Εχω κατεβασει αυτό
Δεν εχω ντιβιντι, αλλα εχω daemon κιετς
Το θεμα ειναι πως δε θελω να χασω τα autocads και τα οffices μου, χωρις να χρειαστει να τα ξανακατεβασω, γινεται αραγε;
Ενηγουεη, το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω τι να κανω, και ο Γουγλης δε με βοηθα ιδιαιτερα, μιας που ειμαι ηλιθιος οπως ειπαμε.
Αμα υπαρχει ενα στεπ του στεπ τιουτοριαλ καπου κει εξω για dummies κλπ θαταν σουπερ γουελκαμ.
Τα φωτα σας :pink:
thought so...
thanks =)
Βασικά μπορείς να κάνεις Automated System Repair και να τα κρατήσει, αλλά είναι μανούρα, και το είχα κάνει τελευταία φορά παλιά σε XP, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.
Πάιζει κάνα free πρόγραμμα για cd/dvd burning?
Βασικά το upgrade των windows 7 υποτίθεται κρατάει τα πάντα, από εγκατεστημένα προγράμματα μέχρι ρυθμίσεις. Είναι και ο προτεινόμενος τρόπος για να περάσεις στα 7 (μόνο αν έχεις ήδη βίστα) με την εξαίρεση ότι μερικά προγράμματα μπορεί να "σπάσουν" και να θέλουν reinstall.
Το clean βέβαια είναι πάντα καλύτερο. Επίσης μπορείς να κάνεις εγκατάσταση με usb, γκούγκλαρε για το howto.
Βρήκα τελικά σήριαλ για το νίρο. Θενκς ένιγουει =]
ΜΗ βάλεις το nero. Είναι bloatware.
Βάλε το Ashampoo Burning Studio, είναι ελαφρύ, εύχρηστο και γρήγορο.
Ontos, mi valeis nero 9. Opos paei 8a to kanoun leitourgiko sistima sto telos.Megalo skoupidi pleon.Sta xp exw to 6.3 pou itan apo ta pleon sta8era.Apo kei kai pera gia vista, 7 vale to Ashampoo pou leei ki o Harbringer. 65mb kai paromio interface me nero.
Παίδες, nero micro είναι η λύση. Γυμνός ο burner του μόνο ;)
Ο παραγωγός του Heavy Rain, David Cage, αποκάλυψε πως σύντομα η προγραμματιστική εταιρεία Quantic Dreams, θα διαθέσει ένα demo του παιχνιδιού για το ευρύ κοινό. Θυμίζουμε πως το Heavy Rain είναι το μοναδικό καθαρόαιμο Adventure για τις κονσόλες νέας γενιάς και η παρουσίαση του demo, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός.
Η επιφύλαξη του παραγωγού όμως, βρίσκεται στην αποκάλυψη σοβαρών στοιχείων της πλοκής του Heavy Rain, μέσα από το demo. Η Quantic Dreams δεν θέλει να μας δείξει κανένα σημαντικό κομμάτι του σεναρίου και γι' αυτό το λόγο οι σκηνές που θα παίξουμε θα περιέχουν κυρίως δράση και πολύ λίγες αναφορές στην πλοκή. Το Heavy Rain έχει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2010.
:hungry:
giati kathe fora pou anoigw kapoio thread sto ER mou vgazei eidopoiisi to kaspersky: application google chrome contains link to web page http/ ..../pagead/testdomain.js used to steal passwords,credit card numbers or other confidential data.Denied
???