Spoiler
Printable View
το οριτζιναλ ειναι με κυνηγο και παπα.
Ένας άντρας πετώντας με αερόστατο, συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί. Μειώνει ύψος λοιπόν, μέχρι που βλέπει κάποιον στο δρόμο από κάτω και του φωνάζει:
- Συγγνώμη, μπορείτε να με βοηθήσετε; Είχα υποσχεθεί στη κοπέλα μου ότι θα τη συναντούσα εδώ και μια ώρα, αλλά δεν ξέρω πού είμαι.
Ο άλλος, από κάτω, απαντάει:
- Βρίσκεσαι σε ένα αερόστατο ζεστού αέρα, σε ύψος περίπου δεκαπέντε μέτρων, 38° γεωγραφικό μήκος και 23° γεωγραφικό πλάτος.
- Μήπως είσαι τεχνικός; ρωτά ο αιωρούμενος.
- Ναι, λέει αυτός στο έδαφος, πώς το κατάλαβες;
- Κοίτα, αυτό μου λές είναι σωστό, αλλά δεν έχω ιδέα τι να κάνω με αυτές τις πληροφορίες και το ότι είμαι ακόμα χαμένος, παραμένει γεγονός. Ειλικρινά, δε με βοήθησες και πολύ ως τώρα.
Ο από κάτω, απαντά:
- Άρα, εσύ πρέπει να είσαι μάνατζερ!
- Σωστά, όμως εσύ πώς το κατάλαβες;
- Κοίτα... Πρώτα, δεν ξέρεις πού είσαι, ούτε πού πας... Έπειτα, έχεις ανέβει στο ύψος σου χάρη σε μια μεγάλη φούσκα... Μετά, έδωσες μια υπόσχεση πού δεν γνωρίζεις πώς να την κρατήσεις και περιμένεις από τους από κάτω σου να λύσουν το προβλήμά σου... Επιπλέον, βρίσκεσαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόσουν πριν με ρωτήσεις, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, τώρα μοιάζει να είναι και δικό μου σφάλμα.
καλοοοοοοοοοοο
ΟΧΙ
Απο contra.gr
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος. Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το Θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο. Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του!
- "Κώστα! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω! Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά"
- "Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά. Βασικά, εγώ ήρθα εδώ σήμερα για να σου πω κάποια πράγματα".
- "Καλά ή κακά;"
- "Και τα δύο".
- "Πες τα καλά πρώτα..."
- "Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά... Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε "No Woman No Cry".... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρούπ πλέον... Aσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά..."
- "Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!Και τα άσχημα; Ποιά είναι άσχημα;"
- Χμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο..."
χειρότερο απ΄του καντιρου :facepalm:
=(
Μόνο σε εμένα άρεσε? :/
και σε μένα
Συζητάγαν δυο πολύ καλοί φίλοι απ' τα παλιά και λέει ο ένας στον άλλο:
-Αν πήγαινα με τη γυναίκα σου τότε τι θα είμασταν;
-Πάτσι, του απαντάει ο άλλος..
καθε φορα που λες ενα ανεκδοτο πεθαινει ενα μικρο παιδακι στην αφρικη. σκασε.
Μπιζάριε για πες πώς είναι η ζωή σαν TECH KING.
(ίσως να είμαστε και στο σωστό τόπικ)
κουραση, κονσιλερ και χλιδη, πως ναναι.
συντομα κοντα σας η μαπα μου παντου μεσα σε ενα website.
ε πες τι κάνεις εκεί πέρα.
Τα χρήματα πόσα βγαίνουν καθαρά;