το ζητημα που υπηρξε ηταν κατα το ποσο ΑΞΙΖΕΙ καποιος μισθο με βαση την 'επιστημονικη του καταρτιση και προσπαθεια'. Κατι σαν επιβραβευση για τον κοπο, δεν νομιζω να το ζυγισε κανεις στα σοβαρα.
Printable View
Sounds legit.
Σόρρυ αλλά αυτή είναι όντως άποψη πρωινάδικου.
δλδ αμφιβαλεις οτι υπαρχουν ατομα που προσκεινται σε παραταξεις εντος πολυτεχνειου και εχουν προσβαση σε σημειωσεις και σε καθηγητες που στηριζονται απο τις συγκεκριμενες παραταξεις.. πρεπει να παω πολυτεχνειο για να το δω ? Το οτι εχω απειρους συγγενεις φιλους και γνωστους που σπουδαζαν σπουδαζουν πολυτεχνειο δεν φτανει.. οκ . Και δεν ειπα πουθενα οτι η πλειοψηφια το κανει αυτο , να ξερουμε και τι λεμε.
δεν εννοω αυτο , τεσπα :p δεν εχω παει πολυτεχνειο που να ξερω.. για καθηγητες πασοκους και νουδου με κονε με αιωνιους φοιτητοπατερες κομματοσκυλα που βοηθαν τα "δικα μας παιδια" , τα βγαζω απο το μυαλο μου... Τα κομματα στα πανεπιστημια ειναι για να πολεμουν για το καλο του ελληνικου πανεπιστημιου και σιγα μη κανουν τετοια πραγματα.. ντηλιτ τα ποστ μου , ουτως η αλλως δεν εχω αποδειξεις.
τι πας να βγαλεις ακρη με τον καθε αριστοπεριεργο ρε φρηκμπρο
ειπα οτι καποιοι παιρνουν πτυχιο με τα ψεμματα και με τα κομματικοτετοια απο τι βλεπω δεν ισχυει και χαιρομαι πολυ για αυτο .Παραδεχομαι το λαθος μου και συνεχιζουμε .
μα δεν υπαρχει καποιο λαθος για να παραδεχτεις.
μια χαρα ισχυει ο,τι ειπες. θα σου εδινα και παραδειγματα αλλα δεν γουσταρω να κατονομαζω ατομα που πηραν πτυχιο ετσι. ποσο μαλλον σε ενα forum.
φημες θα ειναι... και μενα για μαγκια κατι γνωστοι μου μου λενε οτι περασαν καμια 15 αρα μαθηματα με τον ταδε καθηγητη που ειναι στην Πασοκαρα η κλαφτηκαν στον ταδε δικο τους που τον στηριζει η παραταξη και τους περασε κανα μαθηματακι κλπ αλλα θα το λενε για να το παιξουν ιστοριες.
οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια
απο τους 15 που λενε ετσι, αντε οι 5 σου λεω εγω δεν θα λενε την αληθεια? στην Ελλαδα ειμαστε, οι μισες δουλειες ετσι γινονται εδω περα...
ntaksei to katalavame