το μαθημα νερακι κ στο μπασκετ τριποντακι - ΥΦΑΝΤΗΗΗΗΗΗΣ
θα μαι καλο παιδιιι αριστος μαθητηηηηης - αρκει το παριζακι μου να ειναι ΥΦΑΝΤΗΗΗΗΗΗΣ
ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ! ειμαι στην αναζητηση του, βοηθηστε τον αγιο σκοπο μου
Printable View
το μαθημα νερακι κ στο μπασκετ τριποντακι - ΥΦΑΝΤΗΗΗΗΗΗΣ
θα μαι καλο παιδιιι αριστος μαθητηηηηης - αρκει το παριζακι μου να ειναι ΥΦΑΝΤΗΗΗΗΗΗΣ
ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ! ειμαι στην αναζητηση του, βοηθηστε τον αγιο σκοπο μου
Περίεργο προαίσθημα πάλι σήμερα, νοστάλγησα να βάλω Hush Arbors και τσεκάρω τώρα και βλέπω πως η καινούρια τους κυκλοφορία θα βγει στις 6 του Οκτώβρη από την Ecstatic Peace! του Thurston Moore (όπως και ο προηγούμενος δίσκος δηλαδή), και διάβασα μία περιγραφή Tibet που μ' έψησε ήδη να παραγγείλω χωρίς καν να το ακούσω.
Ψήστε κι εσείς καναν kOntan (όλοι εκεί πρήζουμε) να τους φέρει για να τους ξαναδώ.Quote:
This is a classic, timeless, ageless American album, full of hope and yearning, beauty and melancholy, and which pours out stories like flowers. Are these rainbow-at-end-of-the-world songs? Or heart’s break/heart’s ease-at-the-end-of-the-road songs? Anyway, I thought of horses and acid, death sleeping in a shack, the river bursting its banks and grinning like whisky, the birdlight and fading empires. Starry, dreamlike, plaintive, gorgeous and broken, Yankee Reality is a perfect and utterly individual work, endlessly inventive yet instantly recognizable as being in a noble and generous tradition.
Yankee Reality sends shivers through my body when I listen to it. I don’t know where to start, because I don’t know where it ends. A circular masterpiece effortlessly stationed between the sea, the sun and the moon.
David Tibet/Anok Pe/Current 93, August 25, 2009
ανεβηκε ηδη
Τώρα σοβαρά, και επειδή το άκουσα πολύ, αν εξαιρέσεις την φωνή του Pest (<3) και τα τραγούδια του Infernus (<3) που πραγματικά είχαν λείψει στις προηγούμενες δύο πίπες (για χάριν της κουβέντας, το Incipit Satan ας πούμε πως είναι ένας καλός Gorgoroth δίσκος), τι ακριβώς σε ενθουσίασε πραγματικά σε τούτο; Θεωρείς πως πραγματικά ξαναβρήκες τους ίδιους Gorgoroth που κάθε τραγούδι ήταν και χτύπημα, στα τρία (τέσσερα! τέσσερα!) πρώτα; Δηλαδή χμ, ναι, είναι ωραίο, δεν είναι το πανηγύρι των Twilight of the Lols και των Ad Majorems Sathanades Gloriams, αλλά ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
κρινοντας απο το σιγκ σου μουσια ισως σε ψησει αυτο
http://cartgfnk.blogspot.com/2009/08/when-whenever.html
δεν εχω ιδεα τι παιζει κ ποια χρονιά ειναι, τωρα κατεβαζω
ελα ρε μαλακα....
giati re mike, to when you are silent με αρεσε. πολυ ουλβεριζε αλλα οκ.
θα τ ακουσω κ το αλλο μουσια , lp einai e
edit, ευρεθη
Ντάξει μεταξύ μας αλλά Pearl Harvest, με διαφορά!
μην βγει παραέξω.
@μινμιν, έστω και διανοηθώ πως δεν σαρέσουν οι When και επιβεβαιώσεις, χάρισε τη δισκοθήκη σου στο σύλλογο φίλων Στέλιου Καζαντζίδη και ρίχτο στην παρατήρηση πουλιών.
αποκρυπτογραφησε το ''ελα ρε μαλακα...'' στην κορυφη της σελιδας και εισαι μεσα