Ποιόν καφέ ρε θείο.. Σε δυο βδομάδες έχω να παραδώσω πτυχιακή και δεν έχω κάνει ούτε τα μισά.
Printable View
Ποιόν καφέ ρε θείο.. Σε δυο βδομάδες έχω να παραδώσω πτυχιακή και δεν έχω κάνει ούτε τα μισά.
Χμ, δε το πολυέχω δουλέψει το OpenOffice, αλλά μάλλον θα μπορούσες να το κάνεις αυτό στο Draw και να κάνει import την αντίστοιχη σελίδα του.
EDIT: Επίσης τώρα που το βλέπω, αν βάλεις τις 4 εικόνες με Anchor to Page;
Πιάσε το πλαίσιο της πικ με τον πόιντερ και κάντις resize να χωρέσουν.
Δεν είναι θέμα μεγέθους. Μια χαρά χωράνε.
ancor to page δούλεψε. Θένκς deggial.
machinarium = latreia , osoi de to akoumpisan na to paiksoun, makari na vgaloun sinexeia giati itan mikro.
Από νωρίς το μεσημέρι παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας με το εξωτερικό, που δείχνει να επηρεάζει αρκετούς πάροχους.
Το πρόβλημα εντοπίζεται σε κομμένες οπτικές ίνες στις Ιταλία(2 κοψίματα στην γραμμή της Seabone) και Γαλλία(1 κόψιμο) σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησε η Netone
Από πηγές του εξωτερικού έγινε γνωστό πως πολλοί carrier έχουν πρόβλημα συμπεριλαμβανομένων των Telecom Italia, DTAG, T-Mobile, AT&T.
Οι κομμένες ίνες επηρεάζουν σοβαρά αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, τις Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ελλάδα, μεταξύ άλλων.
Οι εκτιμήσεις του χρόνου επισκευής είναι ακόμα αόριστες.
Πηγή : http://www.incubatec.com/status/2009/11/
A giayto sernontai ta panta kathe toso.
(kiegw netone exw)
η μαλακια είναι ότι χτες η hol αύξησε το bandwidth και πριν προλάβουμε να χαρούμε κόλλησε το σύμπαν
btw τι λέει η netone σε θέμα gaming κυρίως;
E kala einai.
An kai exw interleaved enabled (fec errors) exw ikanopoihtika pings.
Me wow apo oso thymamai gyrw sta 150-200, alla ayto paizei kai polu anaolga to server, me urbanterror pou paizw pou kai pou, vriskw gallikous-germanikous servers me 70-90 ping eukola.
Steile mou adresses na kanw pings na sou pw.
κανε ένα tracert www.k-play.de (αν και βασικά νόημα θα έχει σε ώρα αιχμής)
Εγώ μικρή διαφορά είδα στη HOL μετά την "αναβάθμιση". Πάλι youtube και pings πάνε στο θεό ώρες ώρες.
που να προλαβεις αφου εγινε το παραπανω;κυριακη απογευμα πχ ηταν αψογα (εδω τουλαχιστον)
αυτη τη στιγμη ειναι οκ παντως,77 ms και το youτube παει καλα
Ingolemo μια χαρα σε βλεπω και την εταιρια ουτε που την ειχα ακουστα.
edit μετα απο μερικες ωρες,παλι 170ms και youtube συρoμενο...
Δε νομίζω ότι με επηρρέασε στο ελάχιστο η βλάβη που λες γιατί μετά τις 12 χθες ας πούμε είχε μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο, άρα ο φόρτος του δικτύου παραμένει.
Παιδιά κάποια μαλακία έκανα με εγκατάσταση προγράμματος και όταν ανοίγω mozilla έχει χάσει όλα τα password και τα login names (π.χ. ER. κλπ.)
Τι να κάμω;