-
Re: xtes eida ston ypno mou ....
λοιπον ειδα χτες οτι ειχε συναυλια με λουπες και djιλικια ο Αγγελακας μαζι με το Nick Cave σε ενα ειδικα διαμορφωμενο υπαιθριο χωρο κοντα στο Λευκο Πυργο Θεσ/νικης, λιγος κοσμος χωρις να υπαρχει σκηνη και τετοια! βρηκα παρεες και διαφορους που αραζαν σε τραπεζακια καφενειου, ωσπου μια δοση παιζει ο Γιαννης colour Haze ρεμιξ, και παω να το συγχαρω, τα λεμε (....) και αγοραζω 2 νεα βιβλια του, του δινω 20ευρω και μου δινει ρεστα 100ευρω, μια δοση ερχεται μια φιλη μου και λεει τα παω λιγο απ'το περιπτερο τα βιβλια, ...να μην τα πολυλογω προσπαθουσα να τα παρω πισω τελικα τα καταφερνω, μονο που τωρα ειχαν γινει βιβλια του Nick Cave, κοιταω τα οπισθοφυλλα και λεει οτι αλλαζουν αναλογα τη διαθεση του αναγνωστη..
.....
παω να παρω το μπουφαν απο την γκαρνταρομπα της συναυλιας οπου βλεπω 2 νεαρες καθηγητριες μου απο το φροντιστηριο (μετα απο 8χρονια) με μπλε και πρασινους κορσεδες και γυμνοστηθες να παραλαμβανουν τις σαγιοναρες τους απο την γκαρνταρομπα, ενω η μια μου ριχνει ενα γλωσσοφιλο και "που σε ρε Γιωργακη τοσο καιρο να σε δουμε.." εκεινη την ωρα ξεκιναει αεροπορικη επιθεση της γαλλιας με βομβες και λοιπα χημικα που μας προκαλουν δυσπνοια, τρεχουμε πανικοβλητοι και φτανουμε στην εξοδο του συναυλιακου χωρου οπου υπαρχει μια μινι καμαρα, περνωντας απο κατω συνειδητοποιουμε οτι τις βομβες τις ριχνουν canadair... καπου εκει σταματω να θυμαμαι
τελικα αυτοι οι πονοι στη μεση οπου ξυπναω συχνα γαμανε αν θυμαμαι τετοια ονειρα
-
μηπως εφαγες τιποτα βαρυ για βραδινο?
-
μπα μια χωριατικη σαλατα με ολιγον λαδι και πορτοκαλα εψα!!
και κατι μωβ χαπακια που μου δωσε ενα παιδι στη γειτονια
-
Quote:
Originally Posted by Pinatero
και κατι μωβ χαπακια που μου δωσε ενα παιδι στη γειτονια
οι κορσέδες γιατί ήταν τότε μπλέ και πράσινοι;
-
δεν εχουν σημασια οι αριθμοι στην τεχνη!
-
Quote:
Originally Posted by Pinatero
δεν εχουν σημασια οι αριθμοι στην τεχνη!
πόσα βυζιά είχαν τότε αυτές οι γκόμενες;
-
ειναι μετα το τριτο στενο στ'αριστερο σου ποδι!
-
το βρήκα κάτω από τη μασχάλη μου
-
οτι μαζευτήκανε φίλοι και γνωστοί στο σπίτι και ετοίμαζα ορντέβρς και λοιπά να τσιμπήσουμε.
το θέμα είναι ότι ΟΛΟ το όνειρο αφορούσε το ψάξιμο φαγητού κ ποτού για τα παιδιά...ξύπνησα πεινασμένος μεν αλλά γουατ δε φακ?ούτε μιακουβέντα δεν προλάβαμε να πούμε!
-
το "γαμούσα μία και τελικά είχα ονείρωξη" γιατί ντρέπεστε να το πείτε ρε παιδιά καμιά φορά;
σ' όλους μας συμβαίνει!
-
-
emena ola mou ta onira exoun to e3is telos:
pezoume klotsopatinades me tous mpatsous.
simera ida pos egrafa kati kenouria diigimata -pou parempiptontos itan ta idia me auta poy arxisa na grafw to vradi pou den kimomane- k leei arxise na trexei ema apo tis selides tou tetradiou k gemisan ta rouxa mou k apo karo ginane katakokina. epidi den m'arese i omiomorfia auti piga na alla3w alla ola ta rouxa mou ixan gemisei emata, opote foresa mia adiavroxi stoli pou ixe ensomatomena vatraxopedila k trapezaki.
fisika k auti tin stoli tin ixa ftia3ei gia na grafw katw apo to nero.
tespa ekei pou sinexiza na grafw to spiti ixe gemisei emata k i gata mou epeplee panw se mia sanida pou ixe valei k ena leuko mplouzaki gia simea 'i telos pantwn k tote 8imi8ika pos i aderfi mou kimotan sto allo domatio k etsi piga k tis evala auto pou forane ta pedia otan mpenoun katw apo to nero... nai auto.
ekini tin ora ir8an oi mpatsoi k mou xtipisan tin porta k mou ipan pos ixan entalma alla gia na psa3oun mono to domatio mou gia na min enoxlisoun to zoupi, poios 3erei ti akres ixe
ke telos pantwn kapou ekei evgala ta spa8ia apo tin plati mou, pos ekane ekinos o a8anatos k egine tis poutanas e3w ston diadromo tis polikatikias k afou katafera na 3efigw mazeftikan klasika kati sintrofoi ke arxisan oi odomaxies.
vasika den leei se ka8e oniro na exeis to idio telos.
katantaei vareto :/
-
νόμιζα ότι εγώ βλέπω παράξενα όνειρα αλλα... κάποιοι από εσάς θα πρέπει να το κοιτάξετε το θέμα..
ladykiller παίζει Silent Hill καθόλου?!?! :D
-
-
Χθες είδα στον ύπνο μου τον Πούτιν να τραγουδάει μια άρια, προφανώς εμπνευσμένη απ' το Hitchhiker's guide to the galaxy, που πήγαινε ως εξής:
[spoiler:1bz3tt54]Maybe
Maybe
Maybe there's hope
Maybe we didn't evolve
from hairdressers and telephone sanitizers after all[/spoiler:1bz3tt54]
Δεν ξέρω αν θα ξανακοιμηθώ ποτέ, φοβάμαι λιγάκι.
-
στα αγγλικά στο τραγούδησε;
-
Αμέ. Ξέρει. Δε θα βλεπα κάτι που δε στέκει.
http://www.youtube.com/watch?v=_aNo3DxWaW4
-
Κατέβαινα με την ladykiller κέντρο, για μια οικολογική διαμαρτυρία. Θα πηγαίναμε με πολύ κόσμο σε κάτι που έμοιαζει με τα ερείπια του wtc για να μην αφήσουμε να κάνουν το οικόπεδο πολυκατοικίες, αλλά να γίνει πάρκο ή κάτι τέτοιο. Γενικά ήταν πολλοί "οικολόγοι" οι οποίοι και πολύ αντιπαθητικοί ήσαν. Θύμαμαι έψαχνα να βρώ τον candiru.
Αργότερα, αποφάσισαν να μπούν σε ένα λεοφορείο και να φύγουν απο κεί (δεν ξέρω γιατί, νομίζω βαρεθηκαν) και εκεί που περίμενα στη στάση με τους υπόλοιπους, φτύνω την τσίχλα μου πάνω από αυτή-τη-σχάρα-δίπλα-στο-πεζοδρόμιο-που-έχει-υπόνομο-από-κάτω. Τότε με πλησιάζει η ladykiller, με μία άλλη οικολόγο δίπλα της και μου λέει (πολύ ευγενικά), "Ξέρεις, δεν το εκτιμάμε πολύ αυτό", αναφερόμενη στην τσίχλα που έφτυσα κάτω. Πήγα να της απαντήσω κάτι αρκετά άσχημο αλλά συγκρατήθηκα. Μετά μπήκαμε στο λεοφορείο και φύγαμε. Εκεί έγιναν, άλλα, προσωπικά πράγματα που δεν θα αναφέρω.
εντιτ: άσχετα με ladykiller, candiru και οικολόγους
-
εγώ βλέπω επαναλαμβανόμενα εδώ και χρόνια το ίδιο όνειρο: ότι βγαίνω και περπατάω γυμνός στην πόλη, πάω γυμνός στη δουλειά κλπ. Αν γυρνάει κανείς να με δει αρχίζω να τρέχω με ταχύτητα για να με δει όσο το δυνατόν λιγότερο.
-
Quote:
Originally Posted by neverdie
Τότε με πλησιάζει η ladykiller, με μία άλλη οικολόγο δίπλα της και μου λέει (πολύ ευγενικά), "Ξέρεις, δεν το εκτιμάμε πολύ αυτό"
ha i ali8ia ine pos pragmati den to ektimw k poli auto, genika.
an k den 8a to elega pote me ayton ton tropo.
ante kalimeres apo dw, paw sto kentro tis a8inas.
-
ότι ένας φίλος μου ήτανε τύφλα και με κυνηγούσε να με χτυπήσει :|
γιατί ρε αρχίδι Λεωνίδα, τι σου έκανα?
-
egw eida oti phgaina na dw ena spiti gia na meinw, opoy telika htan se mia periergh psilopalia polykatoikia. mpainw sto asanser k eixe 2 koympia: "paron" k "mellon". entelws fysika pataw to "paron" k anebainontas ston orofo moy parathroysa, mesa apo toys diafanoys-anyparktoys toixous, allokotoys typoys stamathmenoi sto pause, na anebainoyn-katebainoyn tis skales.
Telika phga ston orofo moy poy htan sxetika kyrile me to upoloipo kthrio k mphka sto diamerisma apo thn hdh anoixth porta. sto apenanti diamerisma poy den eixe kan porta araze enas typos me 3 gkomenes k moy tis prosefere se antalagma gia to diamerisma poy 8a phgaina na dw. arnh8hka k mphka sto wannabe-dikomoy akoygontas ta mpinelikia toy. to saloni htan mpixla k anastasto. eixe allo ena dwmatio k mia koyzina (mpanio de 8ymamai na eixe). o prohgoymenos idiokthths htan mpasistas k kaylwmenos me to starwars k ayto fainontan apo ta super anyparkta montela aeroskafwn poy eixan kopei apo ta gyrismata klp klp klp. eixe 2 mpasakia se poly anyparkta sxhmata epishs opoy kapws ebgala to symperasma oti ta eixe ftia3ei monos toy. eixe k mia high definition thleorash apeirwn intswn k mia super poli8rona-xeiristhrio gia na paizei videogames. olo to dwmatio htan sthn enteleia les k molis na to eixe ka8arhsei kapoios k eixe k mia frapa panw sto grafeio k genikws htan les k molis na eixe fygei kapoios apo kei.
se kapoia fash emfanhsthke kapoios poy ypoth8etai pws htan filos moy leei k moy edeixne k toys ypoloipoys xwroys. kata diasthmata baroyse kati frikes k allaze morfh se kati teratomorfo, kati poy moy fanhke apolyta fysiko. e se kapoioa frikh emeine k meta moy elege me demonized fwnh oti einia daimonas k ton esteile o diaolas k moy elege oloys toys daimones enw probalontan oi morfes toys sth high definition. phga na th kanw psilotromagmenos k kati moy eipe k 3ypnhsa.
polla egrapsa e? gamw ta greeklish moy
-
Στο καλύτερο σημείο ξύπνησες :P
-
τι φρίκες τρώτε ξύπνιοι κ βλέπετε τέτοια όνειρα μετά?
-
εσένα είναι όλα φυσιολογικά φίλος?
-
άμα γαμάει δεν έχει κανένα πρόβλημα
-
έχω πολλά χρόνια να δω τέτοια όνειρα, γι αυτό ρωτάω.!κ από φρίκες είμαι γεμάτος το τελευταίο διάστημα (περίπου 2 χρόνια).. δυστυχώς.
έχω δει μέχρι κ όνειρο ότι ήμουν στις ειδικές δυνάμεις των αμερικαών (αν είναι δυνατών - για το ειδικές δυνάμεις περισσότερο παρά για τους αμερικάνους) κ κάτι μου έκαναν κ έκλεγα.. έκλεγα τόσο πολύ που όταν ξύπνησα είχα δάκρυα στα μάτια κ μια διάθεση όλο όρεξη για κλάμα! σημείωση: είχα να κλάψω πολλά χρόνια
-
ξέρω'γω,δεν νομίζω να συνδέονται τόσο τα όνειρα με τις φρίκες που τρώμε στην καθημερινή μας ζωή..τριπάκι στα σοκάκια του εγκεφάλου μας πιστεύω πως είναι
-
εγώ πιστεύω ότι στα όνειρα βγαίνει το άγχος ή η επιθυμία που έχουμε το παρών (σχετικό με το όνειρο) διάστημα :/
-
και πως μπορεί να εξηγηθεί το ότι έχω δεί να τρώω το φτιαγμένο από ομελέτα μπουφάν που φόραγα εκείνη τη στιγμή κιόλας?δεν θυμάμαι να είχα ξυπνήσει ιδιαίτερα πεινασμένος!
-
Quote:
έχω δεί να τρώω το φτιαγμένο από ομελέτα μπουφάν που φόραγα
κλαιω μλκ
-
τι να πω.. ίσως πρέπει να το κοιτάξεις ποιο επιστημονικά!!! τέτοια φαντασία, να μη πάει χαμένη!
έχω δει κ εγω με την σειρά μου πολλά κουφά, άπειρα, δυστυχως δε θυμάμαι κανενα τωρα. Σχετικά με κάτι που υπώθηκε στην προηγούμενη σελίδα, για την ονείρωξη κτλ.. δεν εχω ποτέ μου να γαμάω σε όνειρο, μα ποτέ μου. έχω δει άπειρες φορές να φτάνω μέχρι το σημείο που θα τον βάλω και όλο κάτι γίνεται κ μου το χαλάει ή θα ξυπνήσω, αλλά όχι από μόνος μου θα με ξυπνήσει κάτι.
πρέπει να είναι καλή εμπειρία. :p
-
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Quote:
έχω δεί να τρώω το φτιαγμένο από ομελέτα μπουφάν που φόραγα
κλαιω μλκ
και δεν ήτανε και καθόλου φτηνιάρα ε!είχε κομματάκια πιπεριάς και λεπτές φέτες λουκάνικου!
-
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
-
Quote:
Originally Posted by karharias
εγώ πιστεύω ότι στα όνειρα βγαίνει το άγχος ή η επιθυμία που έχουμε το παρών (σχετικό με το όνειρο) διάστημα :/
τα όνειρά συντίθονται από διάφορες άμεσες ή συνειρμικές παραστάσεις που έχεις βιώσει, αλλά το πιο ενδιαφέρον μέρος τους είναι αυτό που δεν θυμάσαι ή που κινείται στο περιθώριο της κεντρικής υπόθεσης
-
...ότι ο Καντιρού είδες όλες τις σεζόν του LOST και το ανάλογο θρεντ γέμισε με διαμαρτυρίες για την καταστροφή του οικολογικού συστήματος της Χαβάης από το στήσιμο του σκηνοθετικού σετ καθώς επίσης με αναλύσεις του κάθε φυτού, ζώου, νερού που συναντάμε σε κάθε σκηνή.
-
αλήθεια είναι όλα αυτά; δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επεισόδιο, δεν έχω ιδέα για αυτή τη σειρά.
-
Να δεις. ο βιασμος της φυσης που προχωρουν οι παραγωγοι εις κυνηγητο καπιταλιστικου κερδου ειναι απιστευτος.
δες.
με εχουν απηυδησει μεχει και μενα.
-
δικιά μας είναι..γαμήστε τη
-
...ότι ένας φίλος και η κοπέλα του θα έπαιρναν μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα του d.j. και εγώ εκεί παραδίπλα στο μονόζυγο..όχι αυτό που κάνουν κωλοτούμπες και κόλπα..στο απλό,που νικητής θα έβγαινε αυτός που θα έκανε τισ περισσότερες επαναλήψεις...μάλιστα θα χρησιμοποιούσα τον φίλο ως βοήθεια(όλοι δικαιόσαντο κάτι τέτοιο) αφού το μονόζυγο βρισκόταν πολύ ψηλά.
είχαμε και κοινό έναν άλλο φίλο, ο οποίος χειροκροτούσε συνεχώς στο ζέσταμα,μια τους dj-μια εμένα...
α,και τι τσουλάρα ήταν η γιαπωνέζα αντίπαλος μου.γέμισε γράσα τις λαβές ώστε να΄πέσω. :|