ναι δεν πηγε με τη μοδα να κραξει το πακιστανο αλλα σουεγραφε για τον Δουρη
τοτε του γραφαν απο κατω εισαι συριζα κκε τωρα του λενε οτι ειναι αβγο
Printable View
http://www.dailymotion.com/video/xte...om=embediframe
Και σταρ του σινεμα ο Παναγιώταρος.
Προσέχουμε με τι μαεστρία τη δένει τη γραβάτα, έτσι;
Από περιέργεια, κάντε logout στο youtube και πείτε μου αν κι εσάς τα μισά βίντεο στην κεντρική σελίδα είναι χρυσή αυγή.
Παραπάνω από τα μισά.
και τα υπόλοιπα σαϊεντολογία !
ήρθε το τέλος.
Μετανοείτε !
είναι τα γαμημένα. εμφανίζει τα "ανερχόμενα" γι' αυτό, σε όλους τα ίδια πρέπει να βγάζει
τρυφερο τετ α τετ χτες στη νικαια με τρελο διδυμο χρυσαυγουλων(πενηνταρης σαγιοναρας με σαφεστατα υπεραρια χαρακτηριστικα+εικοσαχρονο
που νομιζει οτι η ζηνα ηταν θεος του ολυμπου)
μετα τις απαραιτητες χριστοπαναγιες και λοιπες φιλοφρονησεις το θεμα θεωρειται ληξαν:)
the KKK took my baby away
ο Αφροδιτης της Μανης...
http://www.flashstar.gr/media/k2/ite...8880252f_L.jpg
ωραίο βυζάκι, πρέπει να τρώει πολλά κοτόπουλα το βόδι
στον ελληνικο στρατο το κοτοπουλακι και το αντικουκου γαλα το δουλευουν πολυ...και ο ζημιαρης ειναι φανατικος του ελληνικου στρατου
μια χαρα βυζι εχει ο τυπος
να πει και αυτος με αβαταρ τον εαυτο του σφιχτη να σηκωνει βαρη (δεν θυμαμαι νικ)
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...09/2012_461507
edit: sorry για το off-topic, κι εγώ τα βρίσκω πολύ ωραία τα βυζιά του.Quote:
Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στη νομιμότητα να αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης, που όλοι το φοβούνται και κανείς δεν το αγγίζει· αυτό που σήμερα αποτελεί το βασικό εμπόδιο στη μετάβαση της χώρας από την εποχή των σοβιέτ με αστακομακαρονάδα (ελληνικό μοντέλο του σοσιαλισμού...) στη σύγχρονη πραγματικότητα.
και όμως την διαβάζουν ακόμα την σκατοφυλλάδα.
εντιτ: ξυρίζεται το μωρό μου ε?
Έχει ωραία σιντί.
Παίρνει κανείς εφημερίδες γι αυτά που γράφουν άραγε;
γιατί παίρνει κανείς σιντί? :P
μιλαμε για την εφημερις των ναζι τωρα ε? και του μεταξα και και και...
γαμησετα
http://www.youtube.com/watch?v=2e7k48feOzY&feature=player_embedded
δνουμε βαση στο πονεμενο ''ωχ'' μετα το ''αριστερα'' στο 0.48
α ρε ναζιδες τι τραβηξατε κι εσεις....
Χρυσή αυγη σ'ευχαριστώ
Ο Κασιμάτης επιτέθηκε την αριστερά με το επιχείρημα της αστακομακαροναδας.
2 φορές μέσα σε λιγες μέρες βλέπουμε το ιδιο επιχειρημα
Το βιβλιο των Κασιμάτη/Μπίστη κυκλοφορεί απ'τις εκδόσεις ΕλευθερίαΗθανατος
Ακολουθει ενα μικρο απόσπασμα....
Quote:
''Εγώ εβλεπα τους κακόμοιρους τους αντι-αριστερους, τους ανθρώπους της αγοράς, τους επιχειρηματίες, τους ανεξάρτητους επαγγελματίες που δεν χρειάζονται το συστημα για να επιβιώσουν, να τρέφονται με φασολια, μπιζελια και ρυζι ενώ το γκόλεμ-Μαιλης καταβρόχθιζε μια αστακομακαροναδα επιβλεποντας την λειτουργια των Σοβιετ. Και μέσα σε μια διαύγεια σκέψεων και πνεύματος αναρωτήθηκα : Γιατί όχι ναζισμός; ''
Θαυμάζω τον Κασιμάτη, κυρίως επειδή δεν έχει πρόβλημα να αβαντάρει ελαφρά τη καρδία τη ναζιστική δεξιά ενώ λογικά ξέρει και ο ίδιος καλά ότι θα ταν ο πρώτος που θα πετούσαν στον Καιάδα. Κάποιος άλλος άνθρωπος με στοιχειώδεις δημοκρατικές πεποιθήσεις κι ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης δε θα το έκανε αυτό, αλλά ο Κασιμάτης κάνει την υπέρβαση.
κι αλλο!
κι αλλο!
κι αλλο!
Απορώ αν υπάρχουν ακόμη άτομα που θεωρούν οτι "η ΧΑ έχει αντισυστημικό ρόλο μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα"
http://www.kentrinews.gr/fimes/4200-...-xatzinikolaou
(Ο Χατζηνικολάου τίγκα απεχθής ας γουέλ)
Μου έστειλε ένας φίλος το λινκ του άρθρου του Κασιμάτη κατευθείαν από το site της καθημερινής. Το διάβασα χωρίς να δώσω σημασία στο όνομα, όταν τέλειωσα ήμουν σίγουρος ότι ήταν Μανδραβέλης. Κι όμως.
Εν τω μεταξύ δεν τον ήξερα καθόλου αυτόν τον πούστη. τι φρούτο είναι? δημαρ? (ρωτάω επειδή είπαν από πάνω ότι έχει πάρε δώσε με το μπίστη)
σιγά μην είναι και ανταρσύα
δεξιός είναι ο άνθρωπος και το άρθρο εκφράζει μια στέρεη δεξιά αντίληψη
ακριβώς αυτό που περιμένει να διαβάσει ο αναγνώστης της καθημερινής
για να μην γινουν παρεξηγησεις δεν μοιραζονται πολιτικους χωρους, μαλακισμενες απόψεις μοιράζονται
Η εξίσωση των "άκρων" πάντως είναι πολύ τρέντυ στην ατζέντα τους τώρα τελευταία.
τι τελευταια λιγο μετα τον β' παγκοσμιο ξεκίνησε
(στο κωλοχωρι μας εννοεις οκ)
:dfinger:
Ναι γιατί ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ!!!
Ανεξαρτήτως κουβέντας, τι πρόβλημα υπάρχει στο κείμενο;
Κλασσσικοτατο συνδρομο καταδιωξης των κκεδωνQuote:
Οι ρυθμίσεις που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση με πρόσχημα την πάταξη του «μαύρου χρήματος», στόχο έχουν να παρέμβουν στο εσωτερικό και να βάλουν επιπλέον εμπόδια στη δράση κομμάτων όπως το ΚΚΕ, που αντιπαλεύουν το αστικό σύστημα και μάχονται με όρους μαζικής πολιτικής πάλης για την ανατροπή του.
To KKE εδω και χρονια εχει σταματησει να συνηγορει υπερ της χρησης βιας ως πολιτικο μεσο για την ανατροπη του καθεστωτος... Και οχι μονο αυτο αλλα 'καταδικαζει φαινομενα βιας απο οπου και αν προερχονται' και λοιδωρει τις οποιες εξεγερσεις δεν μπορει να καπελωσει και να ελεγξει ...Quote:
Το ψήφισμα της «Επιτροπής της Βενετίας» φτάνει στο σημείο να προβλέψει ότι «απαγόρευση ή επιβολή διάλυσης πολιτικών κομμάτων μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο στην περίπτωση κομμάτων που συνηγορούν υπέρ της χρήσης βίας ή ασκούν βία ως πολιτικό μέσο για να ανατρέψουν τη δημοκρατική συνταγματική τάξη (...) Τα κόμματα πρέπει να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους».
Το ΚΚΕ δεν εχει λογο ανησυχιαςQuote:
Εκεί πάνω χρησιμοποιούν και τον εκβιασμό της χρηματοδότησης, απειλώντας με πρόστιμα, σταμάτημα της κρατικής επιδότησης και άλλες ποινές έως και με διάλυση για όσα κόμματα δεν συμμορφώνονται. Με σαφήνεια δηλώνεται ότι αποδεκτά γίνονται μόνο τα κόμματα που κινούνται εντός των ορίων της εξουσίας των μονοπωλίων, με «σεβασμό στο συνταγματικό και νομικό πλαίσιο».
Δωστε κανα κουπονι... θα δωσουν τα λαικα στρωματα απο το υστερημα τους για να οργανωσουμε αστικη ανατροπη με πρωτοπαλικαρα αρτηριοσκληρωτικους σταλινες...Quote:
Μία προς μία οι διατάξεις αυτές πλήττουν ευθέως το ΚΚΕ που βασίζεται οικονομικά στην ενίσχυση των μελών του και σε ό,τι προσφέρουν απ' το υστέρημά τους τα λαϊκά στρώματα. Εννοείται πως σε ό,τι αφορά το Κόμμα, δεν πρόκειται να υποβάλει τη στρατηγική, την εσωοργανωτική του ζωή, ούτε τη σχέση του με τους εργαζόμενους, για έλεγχο και έγκριση στους μηχανισμούς του αστικού κράτους.
Είσαι υπέρ του κοψίματος της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων;
δηλώνω περήφανα πως κι εγώ μούτζωσα τον βίντνα.
Νομίζω πάντως ότι ήταν μια αυτόνομη μούτζα.
Έχουμε γεμίσει κνίτες εδω μέσα.
δηλώνω περήφανα πως κι εγώ πίνκαρα τον κάφρι.