genika tous goustarw para polu, alla afto to video me kourase
Printable View
genika tous goustarw para polu, alla afto to video me kourase
Είναι υπερβολικά διασκεδαστικοί για να με κουράσουν! :) :)
Υπάρχουν. Κάθε χρόνο κάνουν το Power of the Night festival, και βγαλαν και δισκο πριν κάτι μήνες
Λοιπόν πήγε φίλος σε εκείνο το mega music store που λέγαμε τις προάλλες. Από το thomann κάνει παραγγελίες ο τύπος κανονικότατα και μπροστά στον πελάτη κιόλας. Δεν ξέρω τι κέρδη έχει, θα σας γελάσω. Εσύ απλά κερδίζεις τα μεταφορικά αν είσαι από θεσ/νίκη.
Κατα πασα πιθανοτητα με την ιδιοτητα της εμποριας μουσικων οργανων, εχει ως κερδος την 23% εκπτωση σε οτι παρει (το ΦΠΑ δηλαδη). Αυτο προσφερει το Τομαν.
Απτην αλλη οταν κανει την περιοδικη του δηλωση το πληρωνει αυτο το ΦΠΑ λογικα.
Φαινονται ομως και σαν εξοδα της εταιρειας οι αγορες που κανει μεσω τομαν (για να γλυτωσει καποιο ΦΠΑ) η οχι?
Εναν λογιστη να μας τα πει καλυτερα~
Οπως και ναχει παντως, για οσους ειναι απο θεσσνικη και δε συμπληρωνουν 300ρι το ολο πραμα συμφερει.
Ρε, θέλω να πάρω ένα fender μπάσο. Όχι τώρα-τώρα γιατί δεν έχω λεφτά (λες και σε 2-3 μήνες θα τα έχεις μαλάκα, τεσπα). Αυτό που ήθελα ήταν ένα 5χορδο precision αλλά μπαίνοντας στο thomann μου φύγε η μαγκιά. Το φθηνότερο από 1300? Γιατί γαμώ; Από την άλλη 4χορδα precision έχει πολλά, από 700 ευρώ και βάλε. Επίσης στα 5χορδα Jazz υπάρχει οικονομικό εύρος επιλογών. Γιατί 5χορδα precision έχει μόνο ακριβά;;; Αυτό συμβαίνει γιατί δεν φέρνει ο Thomann ή απλά η fender δεν βγάζει οικονομικά 5χορδα precision (εννοώ για τιμές από 700 ευρώ). Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να πάρω 4χορδο precision ή 5χορδο Jazz? Μάλλον στο δεύτερο είμαι.
Μην πάρεις Fender Precision. Πάρε αυτό το Sandberg και δωσ'το μου εμένα να στο φυλάω.
IMO τα fender είναι overpriced για αυτά που δίνουν. Πληρώνεις πολύ το όνομα.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και καλα όργανα, απλά πιστεύω δεν αξίζουν τόσα λεφτά.
Τελευταία ακούγονται και πολλά για κακό quality control.
Όσον αφορά τα ακριβά 5χορδα precision σε σχέση με τα 5χορδα jazz, έχει να κάνει καθαρά με το πόσος κόσμος τα αγοράζει (και υπάρχει λόγος για αυτό, βλέπε πληθώρα ήχων που μπορείς να πάρεις).
Ρε πείτε και σε μας τους άσχετους να πούμε... Τι παίζει με τα fender? Εγώ ο φουκαράς μια ζωή με φθηνά μπάσα των 300-400 ευρών έπαιζα και τώρα είπα να χτυπήσω κάτι αξιοπρεπές προς καλό. Υπ'όψη παίζω stonerιές και αποκλειστικά και μόνο fuzzαρισμένο μπάσο, αλητεία κι έτσι. Είπα λοιπόν να πάρω fender λόγω vintagiλας κλπ. Προφανώς και δε με χαλάει το Jazz (γλυκοκοιτάζω αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_mexi...jazz_v_blk.htm ) αλλά αν είχα τα λεφτά θα προτιμούσα precision καθ'ότι μου αρέσει η ατάκα του σε σχέση με το Jazz. Ντάξει βέβαια αν είχα ακόμα περισσότερα λεφτά θα έπαιρνα το μπάσο-ονείρωξη rickenbacker (δεν έχω παίξει αλλά από την όψη και μόνο είναι γκαυλωτικό).
Έχετε καμία καλύτερη ιδέα σε σχέση με ένα jazz στα 700+ κάτι ευρώ για την περίπτωσή μου;
Κατ'αρχάς ψάξε για μεταχειρισμένο. Λόγω κρίσης σε noiz κλπ βγαίνουν ευκαιριάρες γιατί ο κόσμος δίνει όργανα σε άριστη κατάσταση όσο όσο.
Κατά δεύτερον, αν έχεις αποφασίσει για Fender προτείνω Jazz λόγω ευελιξίας.
Αν θες ευελιξια, παρε jazz καλα τα λεει.
Αν θελεις ΡΟΚ, σα το πρισιζιον δεν εχει =)
Το ξαναβαζω εδω.
http://basschat.co.uk/
Στο marketplace. Καλο ταξιδι.
les na pareis kati aksioprepes prws to kalo alla 1300e einai polla. den katalavainw...
με 700-800 που λεω να δωκω τι παιρνω? δε μπαιρνω κατι αξιοπρεπες;;;
http://smart.noiz.gr/details.php?id=83641
Λίγο Las Vegas από εμφάνιση αλλά σου μένουν και ρέστα.
300 ευρω πηρα το δικο μου μεξικανικο πρισιζιον παιδια.
Ενταξει δεν ειχε badass, ειχε αλλα upgrades.(μαγνητες απο αμερικανικο που κοστιζουν καινουριοι κανα 65ευρω και κανα 2 αλλα).
ΜΗΝ παρεις απο νοιζ. Ελληναρες απαραδεκτοι, 2 χρονων οργανα, φουλ μεταχειρισμενα και τα πουλανε για καινουρια.
Σε ολο τον υπολοιπο κοσμο με το που βγαινει το οργανο απο το κουτι του πεφτει η τιμη στο 75%, στην ελλαδα αγοραζουν απο αγγλιες/αμερικες ευκαιριες και τα πουλανε παραπανω στο νοιζ να βγαλουν χαρτζιλικι.
ela malakies les twra. th lexh pazari thn xereis? oses aggelies einai aparadektes ginontai vintage. egw proswpika otan dw kati pou mou aresei panta to pazareuw. exw parei treles eukairies apo to noiz. mh ta isopedwnoume ola. malakes uparxoun. apla menoun me apoulhta organa. ama sou pw ti phre filos mou apo ekei tha frixeis
td12kx me extra piato me petali kai vaseis, 1500. trelo pazari. to palikari tou lege 2000 (pou kai pali einai xeftila timh) tou leei exw tosa, an theas, alliws aurio stis 12 paw drumstore na parw to td9, kai ton phre 12 para 5 kai tou leei parto. trelo entelws. tromerh agora. kai genika ama psaxteis sto noiz exei eukairiares. opws exei kai malakiares vevaia. ο αγοραστης εχει ηθικη υποχρεωση προς τον εαυτο του να τσεκαρει τις τιμες. επειση λεει μια αγγελια οτι ειναι ευκαιρια, δε παει να πει οτι ισχυει. εγω εχω παρει ευκαιριαρες. τεσπα...
Γαμοσταυρίδια στον Thomann, μου έστειλαν χαλασμένο electroharmonix no.1 echo. Και έχει και δικό του ac adaptor, άρα δεν μπορώ να το βάλω πάνω στο dc supply που έχω για τα άλλα. Το shίστο τους.
Δεν δουλεύει, αντί για γενικό σήμα βγάζει απλά μια ανεπαίσθητη κλανιά. Το FML είναι επειδή το πήρα πριν 2 μήνες και προχθές το δοκίμασα για πρώτη φορά, άρα δεν μπορώ να το στείλω πίσω.
Πφφφ ξενέρα.
Καλά ρε συ, πως γίνεται να παίρνεις καινούριο πετάλι και να μην το λιώνεις τις πρώτες μέρες?
Φταις και λίγο, αλλά θα μου πεις, πού να το φανταστείς κοτζάμ τόμαν.
Άνοιξέ το και πειραματήσου.
re donn exeis egguhsh sthn telikh. exhghse tous ti egine.logika tha ta xrewtheis ta metaforika, alla ti na kaneis... toulaxiston tha ftiaxtei
ναι ρε νταξει εχει εγγυηση στειλτους mail πες τους το προβλημα και μερικα "κυπριακα" :D και θα σου πουνε τι να κανεις
30-day money-back guarantee and our 3-year warranty
ντοντ γουορρυν φιλε κυπριε τομανν δε θα χασεις τα λεφτα σου.
Μπερνυ οταν γυρναω 10 σελιδες για να πετυχω μια συγκρισιμη με εξωτερικο τιμη, ε δε λες και νοιζ-ευκαιριαρες-γαμαει και δε ξερω τι.
Για τα παζαρια δε ξερω εγω δε (μπορω να) κανω. Λαμβανω υποψη τις τιμες που ποσταρονται και οχι αυτες στις οποιες τελικα φτανουν.
οκ σεβαστο. αλλα ρε συ στην ελλαδα εισαι παζαρι επιβαλεται. συμφωνω οτι υπαρχουν απειρες κλεψιες στο νοιζ. απο εκεικαι περα ομως βρισκεις καλα πραγματα. επισης μη ξεχνατε τη χρυση ευκαιρια. εχει και εκει μπομπες
τεσπα. ευρωπη δεν ειμαστε ακομα σε προσφορες, αλλα αμ ψαχτεις ολο και κατι θα βρεις
Εντάξει, το basschat που προτεινε ο neuroscar έχει ευκαιριάρες, απλά είναι ότι δε μπορείς να το δείς από πριν το όργανο, συν του ότι μπορεί να μη σε εμπιστεύεται ο Αγγλος να στο στείλει Ελλάδα.
Στο νοιζ από όσο ξέρω ό,τι και να ανεβάσεις θα σε πάρουν 3-4 άτομα με τη φράση "Δίνω μέχρι τόσα, το δίνεις;", οπότε γι'αυτό μερικές τιμές ξεκινάνε σχετικά ψηλά.
mias kai piasame tis aggelies, kana all osite ektos apo noiz xeroume? ellhniko i estw kai xeno (mh mou peite ebay)
Απο FB φίλου απο Αθήνα:
Nick Yngve
Λογω επειγουσας αναγκης, πωλουνται/σκοτωνονται τυμπανα Premier Gabria μοντελο του '97, 5αρι σετ, 13''-14''-16''-22'', ταμπουρο 14'', 1 βαση για crash Premier, 1 βαση για ride, βαση hihat και ανταπτορας για να μονταρεται η βαση του hihat σε δικαση, 550€ (τιμη συζητησιμη).
Δωρο μια κασα 22'' και 1 tom 13'' απο σετ Granite, ωστε να μπορει να γινει 3τομη δικαση!
Τα δερματα ειναι σχεδον καινουρια, παιγμενα σε live 3-4 φορες. Για πληροφοριες και φωτογραφιες, στειλτε μηνυμα.
ρε μπερνη αυτο ειναι το θεμα η ολη νοοτροπια του παζαριου ωθει τις ψηλες τιμες στο νοιζ και πολλοι κανουνε μεχρι και σε μαγαζια.. εγω προσωπικα δεν εχω κανει ποτε παζαρι και ουτε προκειται.. νταξει δεν λεω οτι εχω αγορασει τα τελευταια χρονια το εχω παρει μιση τιμη λογω του νοιζ αλλα πιστευω οτι αμα σταματησουνε τα παζαρια θα πεσουνε και οι τιμες..
kala ama exalispete to pazari apo thn ellhnikh nootropia sfurixte mou kleftika. ti na kanoume, etsi einai ta pragmata.dustuxws men, alla etsi einai...
ντον ταμπουρο?? :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=KMnJr...hannel&list=UL
εψαιρετικο βιντεο για το σουιβελ
Σταυρό:
Δικασιεεεες, δικασιεεεεεεεεεεες, οταν δεν σε βλέπω έχω ακεφιέεεες
μιας και το ανεφερες.. εγω ρε γαμω οταν παιζω για αρκετη ωρα δικασιεεεεεες δικασιεεεεεες μ φευγει το ποδι απτο πεταλι σιγα σιγα.. οταν παω να το επαναφερω καθως παιζω γαμιεται ο διας λες να βοηθησει το σουιβελ?
to souibel einai gia pio meta . maue na eisai stauerow mexri ta 120 kai meta jekina na to doyleyeiw. an ta kaneiw ola mazi sto telow de ua maueiw tipota
ε δεν λεω για ταχητυτα ρε τωρα εχω σταματησει στο 150 160 να ανεβαζω ταχητυτα και δουλευω το endurance να το κραταω για πολλη ωρα... γι αυτο π ειπα τα παπουτσια θα φταινε τα χω 1 χρονο και εχουνε γινει για το πουτσο απο κατω.. anyway