Ζούμε ιστορίκες στιγμές~
Εμείς (Χημ. Μηχ. ΑΠΘ) αύριο ΓΣ με τα πράγματα ακόμη ρευστά καθώς πολύς κόσμος είναι στα αρχίδιαμουόλα.
Μια ερώτηση: αύριο συνεδριάζει η σύγκλητος ΑΠΘ για το αν πάει η εξεταστική μία βδομάδα πίσω;
Printable View
Ζούμε ιστορίκες στιγμές~
Εμείς (Χημ. Μηχ. ΑΠΘ) αύριο ΓΣ με τα πράγματα ακόμη ρευστά καθώς πολύς κόσμος είναι στα αρχίδιαμουόλα.
Μια ερώτηση: αύριο συνεδριάζει η σύγκλητος ΑΠΘ για το αν πάει η εξεταστική μία βδομάδα πίσω;
Το κλείσαμε και εμείς μέχρι την Τρίτη, όταν και θα ξαναγίνει συνέλευση. Έξω από τη "μόδα" των ημερών, η ΔΑΠ δεν κατέβασε πλαίσιο.
δεν είχα προσέξει το "και ανοιχτή σχολή" που ακολουθούσε οπότε δεκτόν. πολυτεχνείο Κρήτης;
ναι
γελαει ο κοσμος.Quote:
Το βρώμικο, σάπιο και άκρως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας αποφάσισε να χτυπήσει το Πανεπιστήμιο, να διαλύσει τις δομές του και να το μετατρέψει σε όργανο πλήρως ελεγχόμενο από τους εκάστοτε Υπουργούς, κυβερνήσεις κλπ, ώστε να παίζουν πλέον ακόμη ευκολότερα τα διάφορα πολιτικά τους παιχνίδια μέσα από τα Πανεπιστήμια. Η νέα μορφή διοίκησης των Ιδρυμάτων προβλέπει κλειστό, ολιγομελές Συμβούλιο αποτελούμενο από μικρό αριθμό καθηγητών πρώτης βαθμίδας, κάποιοι εκ των οποίων εκλέγονται και κάποιοι άλλοι ορίζονται απευθείας! Αν αυτό δε λέγεται κομματισμός και αυθαιρεσία, τότε πώς λέγεται;
Η ΔΑΠ-Οικονομικού υπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια τα συμφέροντα των φοιτητών και μόνο αυτών. Η θέση μας απέναντι στο νέο Νόμο είναι αρνητική και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στις επιταγές του Κου George Papandreou, της Κας Anna Diamantopoulou, του Κου Antonis Samaras, του κολλητού της Υπουργού Παιδείας Κου Aris Spiliotopoulos και όλων όσων ονειρεύονται τη διάλυση των Πανεπιστημίων και την συγχώνευσή τους με τα πολιτικά κόμματα!
Οι πολιτικοί αυτής της χώρας βύθισαν την Ελλάδα στη διαφθορά, έπνιξαν την ελληνική οικονομία στα χρέη, διέσυραν το όνομα της χώρας μας διεθνώς, μετέτρεψαν τη χρηματοδότηση της ΕΕ σε πρωθυπουργικές βίλλες, διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ισοπέδωσαν τις εργασιακές σχέσεις και καταδίκασαν μια ολόκληρη γενιά στην ανεργία ή στη φυγή στο εξωτερικό! Οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων της SIEMENS, του Βατοπαιδίου, του Χρηματιστηρίου και δεκάδων άλλων σκανδάλων, αποφασίζουν τώρα ότι για όλα αυτά πρέπει να πληρώσει το Πανεπιστήμιο και κατ’ επέκταση οι φοιτητές και οι οικογένειές τους. Όχι ρε αλήτες, δεν θα επιτρέψουμε να αλώσετε και το Πανεπιστήμιο. Αρκετή ζημιά προκαλέσατε…
ΣΙΧΑΜΑΤΑ
Καταλήψεις σχολών και αναβολές εξεταστικών αναλυτικά σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμια
http://infospoudes.gr/index.php?opti...ka&Itemid=1039
πιο αναλυτικά και αξιόπιστα, από το ιστορικό:
http://www.edopolytexneio.gr
εν τω μεταξύ η φάση μυρίζει τόσο φοιτητικό κίνημα που απλά περιμένω να επιστρέψει ο χρήστης Carcass_, ιστορικά πρώτος σοβαρός φιοτητάριος του φόρουμ.
http://diafaneia.ee.auth.gr/mavri-lista
Η μόνη μαύρη λίστα είναι αυτή με τα ονόματα ρουφιάνων.
Ακουω την ομιλια του ΓΑΠ στο ραδιο για την παιδεια και φανταζομαι πασπιτες με καδρονια να προσπαθουν να κρατησουν τις σχολες ανοιχτες.Φαση θα εχει.
εδιτ :Βεβαια σημερα εγινε και αυτο οπου δεν το μεταδωσε το ραδιοφωνο http://www.e-typos.com/content.aspx?catid=7&cid=27493 . "Κατω τα χερια απο το ασυλο ":touched:
Πόσο γαμάει οταν, ενώ δεν έχω ιδέα τι σκατά λέει αυτό το νομοσχέδιο, σφίζω απο χαρά όταν ακούω για κατάληψη.
επώνυμο πινκ για τη μαοϊκή γραμμή.
"Άννα Διαμαντοπούλου τα πόδια σου χαιρέτα, το δρόμο το δείχνει η κουτσή Μαριέττα"
Καφριλικι που δεν προαγει τον πολιτισμο.
πινκαρω.
Μεγάλες στιγμές σήμερα με τους ΔΑΠίτες, να σκανε στη σχολή φάτσες και άτομα ξεχασμένα και να ψηφίζουν αντικατάληψη. Ευτυχώς δεν πέρασε.
tsimpouklano τι σχολή;
εδώ ΤΗΜΜΥ/ΜΗΧΜΗΧ ΑΠΘ έγιναν τα ίδια ακριβώς
μέχρι που απέσυραν το πλαίσιο τελευταία στιγμή για να μην αφαιρέσουν ψήφους με το "ανοιχτό πανεπιστήμιο"
:puke:
και κλασικό τρενάκι στο τέλος άτομα που δεν άκουσαν τίποτα από τις διαδικασίες κατέκλυσαν την αίθουσαν και δεν είχαν καν το στοιχειώδες μυαλό να καθίσουν στις άδειες θέσεις
Καλα αυτο το βλεπεις και απο τα ΕΑΑΚ ομως. Δηλαδη να σκανε ατομα ξεκαρφωτα, απο αλλες σχολες κλπ
Κατα τα αλλα δεν την παλευω στις γενικες συνελυεσεις. Εδω και 6 χρονια τα ιδια και τα ιδια.
Rat Χημ. Μηχ. ΑΠΘ είμαι.
Κατέβασαν και ψήφισμα ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το οποίο δεν είχαν καν τα παντελόνια να το διαβάσουν οι ίδιοι, που καταδίκαζε το νόμο διαμαντοπούλου σε ορισμένα μέτρα ενώ παράλληλα εκθείαζε και το ότι κάποια πράγματα τα είχαν προτείνει και αυτοί. Γνωστό παιχνιδάκια ΠΑΣΠ/ΔΑΠ ώστε ΠΟΤΕ να μην χάσει στην τελική σούμα. Βέβαια το κράξιμο που έπεσε δεν λέγεται και το απέσυραν, με αποτέλεσμα να μένει από τη μεριά τους μόνο το πλαίσιο "ανοιχτό πανεπιστήμιο" που περιελάμβανε πραγματοποιήση εξεταστικής και να δωθούν τα χαμένα στο τέλος, με νέα γενική συνέλευση με το πέρας της εξεταστικής, το οποίο κατέβασαν ως 'ανεξάρτητοι φοιτητές' (ενώ το ψήφισμα των ίδιων ατόμων ήταν με υπογραφή ΔΑΠ!!!).
Η κομματική γραμμή καλά κρατεί... ΕΜΜΕΤΟΣ!
Κατάληψη στο ΠΑΜΑΚ, γι'αυτο έριχνε καρεκλοπόδαρα το βράδυ.
παντα η καταληψη ειναι μια ευκαιρια για παρτι.ειδικα αν γινεται σε μερες εξεταστικης
Αυτο το καταλαβα , το "εξωστρεφες" μοιρασμα δεν καταλαβα. Δηλαδη υπαρχει και 'εσωστρεφες' ?
Το παρτυ ακουγεται καλη φαση
Όχι, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ και λοιποί δεν μοιράζουν φυλλάδια.
Δεν μοιράζουν φυλλάδια ή μήπως δεν το κάνουν με εξωστρέφεια;
Εμένα μου άρεσε πάντως γιατί βλέπεις «εξωστρεφές μοίρασμα κειμένου» και λες κατευθείαν, αυτός είναι Πάντειος, αυτός είναι αυριανός επιστήμονας του λόγου!
βλεποντας το panteioblog ξερασα τοσο πολυ που το εντερο μου γεμισε με εξωστρεφες πρασινο τσιλι
παιδες δεν γνωριζω τιποτα. μου το στειλαν και σας το στειλα. Πεφτει λιγο μακρυα για μενα η φαση, αλλα ενταξει οπως την βρισκει ο καθενας. Αλλος κριτικαρει και το παιζει υπερανω και αλλος ξερναει. Ολα δεκτα, αλλωστε αυτο που προεχει ειναι να ειναι πληρως αποδεκτο αυτο που κανει ο διπλανος μας που βρισκεται στα ιδια σκατα με μενα προκειμενου να το στηριξω. σε διαφορετικη περιπτωση καθομαι στην γωνιτσα μου και δηλωνω ηθικα υπερηφανος και τρωω τις σκατουλες μονο μαζι με την ομαδουλα μου. κουλ φαση.
Ρε ατομ τι μακρυα πεφτει? μιση ωρα με το μετρο ειναι
ε ναι. απο αιγαλεω. οχι απο κοπενχαγη!χαχα
Σε ορισμενες σχολες ακουσα οτι κατεβηκαν και 2 πλαισια αντικαταληψης . Στο μεταξυ το δρομο για τον ξεσηκωμο δειχνει η δαπ με καθιστικη διαμαρτυρια... κλαιω
και ακόμα πιο λολ το ότι τα κομμάτια του νομοσχεδίου που είναι έμπνευσης ΝΔ τα θεωρεί ως "από τα θετικά"