παίζει κανεις το scarface?έχουν βγάλει patch για τα bugs μονο για την us version?τι μαλακια είναι αυτή?
Printable View
παίζει κανεις το scarface?έχουν βγάλει patch για τα bugs μονο για την us version?τι μαλακια είναι αυτή?
υπάρχει τρόπος να κανεις recover μεγάλα αρχεία που έσβησες πρόσφατα?έσβησα το iso του Fahrenheit και δοκιμάζοντας τα data recovery software που βρήκα ψάχνοντας στο net δεν είδα προκοπη
για πείτε please
Δοκίμασες να το περάσεις και δεν;Quote:
Originally Posted by Bullet
ναι,λεει sorry its for the us version only
δε νομίζω να έχω ξαναδεί τελειότερα γραφικά από το τελευταίο tomb raider
μιλάμε για εμπειρία
:?:
Για ποιο λες;
legend
A..
Bullet des to Gears of War sto xbox360 na deis grafika.Akoma gelaw me diaforous tipous pou dinoun 500+ gia mia karta grafikwn pou den 8a axiopii8ei pote 100% prin tin allaxoun ,alla de dinoun 430 gia xbox360+gears of war.
Molis xekinisa call of duty 3 sto 360.Ntaxei i diafora me to palio xbox einai xaotiki :)
:?:Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
cynic,για πισι λεω ρε συ,εχω χασει επαφη με κονσολες χρονια τωρα :P
παντως μια ματια που εριξα στο φιφα απο ενα φιλο στο 360 δε μου ειπε και πολλα απο γραφικα
και btw call of duty 3 για πισι δεν εχει?
επίσης κάπου εδώ να τονίσω το τεράστιο πλεονέκτημα να έχεις όσα και οποια games θες στο pc χωρίς έξοδα ,πράγμα δύσκολο για νέα κονσόλα (εκτος και αν δε φοβάσαι να την τσιπάρεις και τα κατεβάζεις μονος σου)
συν τα updates τα patches τα mods που τα κανεις install ανά πασα στιγμή και τα non official networks για online και αλλα πολλά που αμφιβάλλω αν ποτε καταφέρουν να μπούν στην κονσόλα με την ίδια ευκολία ,που με κάνει να ψηφίζω pc games και πάλι pc games :P
Τίποτα, σκέφτηκα μήπως είχε βγει νέο Tomb Raider μιας και τα γραφικά του Legend ιμο είναι απλά ωραία.Quote:
πες μου ένα παιχνίδι με καλύτερα να το κατεβάσω να το δω από περιέργεια (δε στη λέω,σοβαρά έχω περιέργεια)
παίζει και να παρασύρθηκα από τη λεπτομέρεια της lara και του περιβάλλοντος του παιχνιδιού ειδικά στα μεγάλα τοπια βεβαια,κρατάω μια πισινή :P
επίσης δείξτε λίγο επιείκεια
τη πάλευα σχεδόν πενταετία με μια mx στα 64 και ένα amd στα 1.5
Πλεον με dual core 2.5 και 7600gt στα 256 μου φαίνονται όλα παράδεισος :oops:
η 25 χρονη τηλεοραση που εχω στο δωματιο μου τα παιξε..ολες οι αλλες τηλεορασεις στο σπιτι ειναι πιασμενες, επισης λειπουν οι γονεις της κοπελας μου , και αυτη τη βδομαδα μενω τα απογευματο βραδια εκει.., πιο ειναι το προβλημα??
ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟ 6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ.. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Game me orea grafika sto pc...E sini8ws fps dokimaze.Prey, Quake4, Call of duty 2 gia online kapsimo (to cod3 mono consoles, toulaxiston pros to paron). E meta kana oblivion.Alla ekei mallon logw tis kartas sou 8a ta deis ligo skoura an to toubaniaseis. Na auto as poume kololeei sto 360 ,me 720p analisi kai 25e pou to pira mtx...Tora an ta parapanw exoun kalitera gfx apo to legend sto pc, den xerw.To legend to xw pexei ena 3imero pou to nikiasa sto 360 kai kana 2 fores sto xbox.Sini8ws de pezw metafores apo consoles sto pc kai to anti8eto.To ka8ena einai gia ekei pou ftiaxtike.
Gia to 8ema tou console-modding, to xbox1 pezei pia kai xoris chip (=tzaba) mesw software hack pou vazeis sto disko.To 360 pezei mesw firmware hack sto dvd-rom tou.
Telos pantwn...o ka8enas opws ti vriskei.Egw apla eimai anti8etos se kati kamena pramata pou xw sinantisei kata kairous, pou dinoun px 3000+ euro gia na lene oti exoun kalitero pc apo 360 xerw gw.Praktika to pc den exei pote ton kiklo zois pou 8a prepe na exei , mias kai ka8e ligo kai ligaki petagonte nees gfx cards, cpus klp .Px nvidia 8800gt me timi eleos.Les kai i 7900 xerw gw , edwse oti itan na dwsei...
Happy gaming kai an pexeis kana cod2 na kanonisoume ,giati exw kairo na pexw.Vale to all seeing eye gia servers.
με έχει πιάσει cs-ιτιδα και λιώνω στους non steam servers,ψισου
fire in the hall - go go go - terrorists win :P
Exete kamia idea, giati otan paizw kapoio game me baru environment (oxi ola omws) otan ksanagurizw sta windows, auta sernonte? Dhladhs, paradeigma:
Paizw Dark Crusade, kanw exit, gurizw sta windows (enw exw mono to Opera anoixto) kai mexri na kse-mpoukwsei to pc, sernonte ola.
λέγεται μνήμη. και αυτά τα παιχνίδια παίρνουν όοοολη τη μνήμη που έχεις και μερική virtual ram, οπότε όταν κάνεις exit παίρνει λίγο καιρό μέχρι να ξαναφορτώσουν όλα στη κανονική ram. Συνήθως 3-4 δευτερόλεπτα. Άμα κάνει πιο πολύ κπανε κανα defrag. βοηθάει
Ή απλά πάρε κιάλλη ram ε.
Καλό είναι να βάλεις σταθερό page file κι όχι μεταβαλλόμενου μεγέθους για να αποφύγεις το fragmentation του.
βασικά εξαρτάται από πάρα πολλά , αλλά το καλύτερο είναι να βάλεις dynamic. Δλδ με min και max με min!=max.
Αυτό δουλεύει σα static μέχρι το min, αλλά άμα χρειαστεί παραπάνω παίρνει και μέχρι το max. είναι κιάλλα αλλά αυτό είναι το βασικό
τι ήθελα και τους βρήκα τους servers του cs:s,το έκαψα τελείως
και κάπου εδώ να ξαναπούμε ότι το fahrenheit είναι ένα από τα καλύτερα games ever με ένα από τα καλύτερα ost ever :)
Ρε παιδιά!Έχει κανεις το soundtrack του ραναουέη.To αντβέτσουρ!Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά! :(
http://www.videosift.com/story.php?id=22955
:shock: :shock: :shock:
Σκάσε γαμώ το χσιστό σου, δεν έχουμε φράγκα για τέτοια :(
Αύριο κατ' ελπίδα θα έχω το Wii στα χέρια μου, μαζί με Zelda. :)
Να δούμε, εσένα σου γαμώωωω... το σπίτι!
Σου ρθε ρε Deggial τελικά? Εμένα @@ και δεν έβγαλα και άκρη με την Nortec που τους πήρα να ρωτήσω. Μου χουν κόψει και το τηλέφωνο...να δω πως θα συννενοηθώ με τους courrier-άδες.
Nαι όπως και ενας φίλος μου.Απλα θα περάσω απο το σπίτι του θα ζηλέψω και θα φύγω.Ναι σιγα μην μαφήσει να παίξω. :|Quote:
Originally Posted by Deggial
Γαμω τα λεφτά μου. :evil:
Ναι κι απ' όσο ξέρω όλες οι παραγγελίες θα έπρεπε να είχαν εξυπηρετηθεί σήμερα.Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Για να συνεννοηθείς με την ACS που έχει αναλάβει την διανομή, θα πρέπει πρώτα να πάρεις τηλέφωνο την Nortec να σου δώσει τον αριθμό του πακέτου (αυτά σύμφωνα με σχόλια στο φόρουμ του nintendo.gr).
Που να σας καούν τα wii ρε μουνιά. :twisted:
Εγώ λέω να περιμένω γιατί έχω διαβάσει διάφορα περίεργα.
Και για το Red Steel κάποιοι λένε πως τελικά είναι μούφα =(
αφού μαζέψω τα δάκρυα από τα γέλια να σας πω λοιπόν ότι μόλις έπαιξα τον πιο θεϊκό counter strike source map ever σε έναν αμερικανικο server
γήπεδο ποδοσφαίρου(soccer),αντίπαλοι ct's και t's
κλωτσάς τη μπάλα με το μαχαίρι και αμύνεσαι με αυτό
νικητής βγαίνει οποια ομάδα βάλει goal η οποια καταφέρει να σφάξει όλους τους αντιπαλους
έπος
Όχι κάποιοι. Όσοι το έχουν παίξει. :PQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Από FPS, καλύτερα τα Call of Duty 3 και FarCry Vengeance, μέχρι να βγει το Metroid Prime.
farcry...μα ποσο επος game
για wii φαίνεται ψιλομουφίτσα όμως. Το cod 3 απτην άλλη φαίνεται αρκετά γαμάτο. Ιδίως με wii χειρισμό. Και το splinter cell δε φαίνεται άσχημο, αν και απότι είδα δεν έχει καμιά τρελή μαγκιά ο χειρσιμός του με το wii..
Α επίσης το rayman raving rabbids έχει τρελά γέλια και σε PC και με wii να κουνάς σα τρελός χειρηστήρια και τέτοια θα ναι τρελή κάβλα.
wii. Το είδα.Το άγγιξα.Έπαιξα.Θέλω.Ακούτε?Θέλω. :|
παίζαμε όλο το απόγευμα σήμερα. Γαμάει. Golf ftw. όλα βασικά
δε τη ψάχνω σχεδόν καθόλου με consoles οποτε θα κάνω το εξής ερώτημα:είναι δυνατόν να τη παλέψει ανάμεσα από 360 και ps3?
http://www.youtube.com/watch?v=1Bd1V4RNa4Y
Fake αλλά γαμάει.
όντως εντελώς μούφα και αρκετά παλιό,το είχαμε ποστάρει και στο fm thread αν θυμάμαι καλά
μου σπάει τα νεύρα ο μικρός αν και δεν απέχει και πολύ από τα νεύρα που σου προκαλεί το football manager με μικρή ομάδα :P
Όχι μόνο θα την παλέψει, αλλά θα είναι απίστευτα κερδοφόρο για την Nintendo ακόμη κι αν έχει λιγότερες πωλήσεις κι απ'τους δύο ανταγωνιστές και εξηγώ:Quote:
Η Microsoft και η Sony βασίζονται σε επιχειρηματικό μοντέλο με competitor-oriented objectives, δηλαδή επιχειρούν να πάρουν το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς "κλέβοντας" το από τους ανταγωνιστές προσφέροντας state of the art προϊόντα. Λόγω αυτού του είδους του ανταγωνισμού και την προσπάθεια οι κονσόλες τους να έχουν τα δυνατόν καλύτερα γραφικά και επεξεργαστική ισχύ, καταλήγουν σε κονσόλες με τεράστιο κόστος κατασκευής και τιμή η οποία δεν καλύπτει το κόστος αυτό (για κάθε κονσόλα που πωλείται έχουν ζημία). Καλύπτουν την ζημία αυτή με το σκεπτικό πως θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και έπειτα θα βγάλουν κέρδος από τις πωλήσεις παιχνιδιών (είτε τα δικά τους παιχνίδια είτε μέσω των royalties από τις πωλήσεις παιχνιδιών τρίτων).
Από την άλλη, η Nintendo έχει ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο που νοιάζεται περισσότερο για το bottom line (= να βγάλω κέρδος). Αντί να πολεμάει για μερίδιο της υπαρκτής αγοράς, προσπαθεί να διευρύνει την αγορά και να αυξήσει τις πωλήσεις με την προσέλκυση νέων πελατών οι οποίοι δεν είχαν σχέση με gaming στο παρελθόν. Μάλιστα το έκαναν ιδιαίτερα επιτυχημένα και είναι καταπληκτικό το ενδιαφέρον που δείχνουν άτομα που δεν είχαν επαφή με ηλ. παιχνίδια λόγω της πρωτοπορίας στον χειρισμό. Εκτός αυτού, το προϊόν τους καλύπτει target groups που αφήνουν ανεκμετάλλευτα σε μεγάλο βαθμό οι ανταγωνιστές. Αφ' ενός τα family-oriented games (παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες), αφ' ετέρου προσφέρει μία κονσόλα σε πολύ πιο προσιτή τιμή, καλύπτοντας καταναλωτές χαμηλότερου εισοδήματος. Τέλος, είναι η μόνη η οποία βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις της κονσόλας, διότι το κόστος παραγωγής είναι πολύ μικρό.