την έψαχνα και εγώ αυτήνQuote:
Originally Posted by Eulogy
Printable View
την έψαχνα και εγώ αυτήνQuote:
Originally Posted by Eulogy
επειδη δεν ειμαι σιγουρος
ο δελλας εχει παρει κουπα ή ανηκει στο losers club με λυμπε και τον βανδη?
exei parei mia mikrh koupitsa to 2004, + to viasmo twn tsexwn. Gavroulhs eimai kai gw, alla voulwne
χεστηκα για την εθνικη
λεμε κουπα σε συλλογικο επιπεδο
γιατι θιχτηκες εσυ-μηπως γουσταρεις και χελακη :?:
βουλωνε ρε
οσο για τον ανεμοβλογια που χαρηκε με τη φωτο του δελλα ασ ποσταρει και μια με τα αρχιδια του οκκα στο πατο του σκοκοκο
xe, kai atomika na to deis, ezhse o anthrwpos shmantikoterh kataksiwsh apo opoiondhpote htan proxtes sto ghpedo (mazi me nikopolidh). twra esy lege oti thes...
"Όλοι πάνε να πάρουνε θέση μπροστά από το τέρμα του Τσεχ.....ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ τελείωσε στον τελικό, γκολ ο Δέλλας, ο θεός Δέλλας , ο κολοσσός , ο Δέλλας , ο Δέλλας"
:worship:
http://uk.youtube.com/watch?v=5OcX0g8p4 ... re=related
Μάλιστα...
Ο φραγκοφονιάς σχηματίζει πέρσι το "4" με το χέρι του και κάνουνε όλοι χαβαλέ και γελάνε.
Ο μαλάκας ο αποπάνω (μία ψυχή παίζει να τον χαρακτήριζε "μονόλυκο", για όσους καταλαβαίνουν :D ) σχηματίζει μέσα στο Καραϊσκάκη το "4" και κάνουνε όλοι χαβαλέ και γελάνε.
Αστείο, πολύ αστείο, όμορφο πικάρισμα.
Και σας πείραξε ο Άντζας που το παιδί απλά... ξύστηκε (χοχοχοχο)!!!! 8)
Και βγήκαν όλοι με αλαλαγμούς να σκούξουν και να μιλήσουν μέχρι και για καιγωδενξέρωπόσες αγωνιστικές πρέπει να τιμωρηθεί!
Ρε καλά σας έκανε λέμε!
Εγώ το χάρηκα.
ΠιΕσ 1: Σκατά στο μαλάκα τον κολοσσό. Χέστηκα αν έχει πάρει κούπα, μου αποδεικνύει (όπως έχει κάνει ξανά και στο παρελθόν με δηλώσεις του) πόσο κόπανος είναι.
ΠιΕσ 2: Περιμένω τον πρώτο βλαμμένο που θα προσπαθήσει να κάνει διάλογο και να μου πει ότι "το κωλοδάχτυλο δεν είναι ίδιο με την τεσσάρα, λέω πίπες και ότι συγκρίνω ανόμοια πράγματα"
:)
:pingpong:
ΠιΕσ 3: Δε γκζέρω αν σας φαίνεται αστείο τούτο το ποστ, όμως κατά βάθος δεν είναι και τόσο. Τουλάχιστον η τελευταία του πρόταση πριν τα ΠιΕς, και βγάζοντας όλο το οπαδιλίκι-καφριλίκι που κρύβω, είναι πέρα για πέρα αληθινή!
Quote:
Originally Posted by psychotron
εννοείς τον
βούλη :?:
Πάει δεν πάει, ο ΒΟΥΛΗΣ σας γαμάει!!!!
:pingpong:
πιο πιθανό κάποιος να του γαμάει τη γυναίκα :pingpong:
Έλα, αηδίες!! :dangry:
εμένα στον δαχτυλάκι του Άντζα με πείραξε που είναι τόσο κότα που το έκανε ξύσιμο, αν είχε τα αρχίδια ας το έκανε κανονικά
Αφού ξύσιμο ήταν!!!!!
:disco:
Νομίζω εδώ κολάει κ παρακάτω πικ
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...003/05/11b.jpg
:D