aloisi palia
Printable View
aloisi palia
epeidh koitaw me aporia thn othonh...
.
.
Yparxoun palta kai palta.
.
.
An eksetaseis thn sunolikh poreia tou kwnstantinou ston Panathinaiko se sunarthsh me to sumvolaio tou tote nai einai palto
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Twra sigkrinete ton omws me ton Xrhsto Konth :D
φιλαράκι θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να παραπληροφορείς τον κόσμο...Quote:
Originally Posted by Eulogy
αφού το λέει καθαρά...
http://www.hellenicpress.gr/30_06_05...A/DSC00030.JPG
ΤΑΥΡΟΣ είναι ο παιχταράς και πέρασε τας ιατρικάς εξετάσεις
:lol: :lol: gamhseta
proteinw na kleisete to limani kai na afhsete tous louomenous na perimenoun e3w ap ta ploia ...kai na diamartyrh8hte gia th metagrafh tou paltou ston laofiles syllogo.
antriko 3erw 8a thn peis th malakia sou ...orma kai ta kokkala dika sou,an synexiseis etsi thn kobw na anadykneiese se ena ap ta megalytera asteria tou athletics.
mporeis na kaneis kai kariera sto medrano meta.
exei pswmia akoma mexri na ftasei stormrider
.-Quote:
Originally Posted by nothingman
Σας αγαπώ όλους.
mporei na einai tauros sto zwdio
http://users.otenet.gr/pages/users/a...eb01/derby.jpg
Κρίμα το παιδί.Και ήταν και παιχταράς.Έβλεπε γήπεδο.
Quote:
Originally Posted by nothingman
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
O Konstantinou me ta 10-15 goal pou vazei se oles tis diorganoseis kathe xronia se sugkrisi me kati Vazexa, Alexandri kai Dimitriadi pou evgainan sta 90's protoi skorer me 33-34 goal MONO sto protathlima einai KARAPALTO TOU KERATA oxi mono gia ta lefta pou pairnei, alla kai to 1/5 na epairne pali to idio tha itan.
arxidia afantos einai o kurgiakos.. ton eida proxtes sthn glufada to vrady na vgainei apo ena atm ths trapezas peiraiws kai na vrizei panagies :wink:
posa goal synolo evale o prwtos scorer tou olympiakou fetos?Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Starxidia mou, de suzitousame auto to thema. Ama einai na allaxo ki ego thema. Posous vathmous pire fetos o Olumpiakos?
oxi alla einai san na mou les oti oloi oi epithetikoi ektos apo ton gkeka kai ton luciano einai palta.. epeidh den valan panw apo 15 goal thn sezonQuote:
Originally Posted by Fixxxer
:?