Όταν το είχα δει σε μία φίλη σε 720p, έκανε σπασιματάκια (έχανε frames ή όπως αλλιώς προτιμάτε) διαρκώς στις ταράτσες των πόλεων.Quote:
Originally Posted by jimid
Printable View
Όταν το είχα δει σε μία φίλη σε 720p, έκανε σπασιματάκια (έχανε frames ή όπως αλλιώς προτιμάτε) διαρκώς στις ταράτσες των πόλεων.Quote:
Επειδή το έχω στο PS3 όπως καταλαβαίνεις έχω περάσει αρκετό χρόνο
παίζοντάς το. Δεν παρατήρησα, παρά σε 2-3 περιπτώσεις, να κάνει έστω
και μικροσπασίματα που δεν επηρεάζουν το επίπεδο του gameplay.
μεγάλη κουβέντα a.k.a και το crysis δεν χαλάει το gameplay σε 7300GS αλλά χαλάνε τα μάτια σου...Quote:
λίγη σχέση με την περίπτωση σας αλλά λέω τον πόνο μου...
Κοίτα... λογικά μετά από κανένα δίωρο παιχνιδιού, εάν υπάρχει όντως
πρόβλημα με το fr θα το καταλάβεις λόγω συσσώρευσης κούρασης
των ματιών η οποία μεταφράζεται σε πόνο. Με δυό λόγια, μια δοκιμή
θα σε πείσει; :ρ
Με 2 λόγια αν όντως το Ασσασσιν'ς Ψρεεδ δε χρησιμοποιούσε πολλούς από τους πόρους του συστήματος δε θα έπρεπε να έχει ούτε αυτά τα 2-3 μικροσπασίματα :!:
Δεν χρειάζεται να εξαντλήσει όλους τους πόρους του συστήματος για
να "σπάσει" ένα παιχνίδι. Μπορεί, απλά, να κάνει κακή διαχείριση των
πόρων. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έιχε και το Oblivion στο XBOX360
όπου έπρεπε να αδειάζεις χειροκίνητα την cache με το που εκκινούσε
το παιχνίδι ώστε να μην έχεις κολλήματα. :wink:
Σώπα :!:
Ναι σου λέω:!:
Η λογική των .forge αρχείων του Assassin's Creed είναι τελείως ηλίθια και τελείως λογική ανάπτυξης παιχνιδιού κάπου το 88-89.
Penumbra: Overture
Penumbra: Black Plague
Δεν το ήξερα σαν παιχνίδι και είναι ένα πολύ ωραία στημένο adventure. Χεσμεντέν, ατμοσφαιρικό, στα ορυχεία της Γροιλανδίας ψάχνεις να βρεις το μυστήριο του θανάτου του πατέρα σου και το ταξίδι σου συνοδεύουν μεταλλαγμένα κοπρόσκυλα, αράχνες και η ιδέα ότι μπορείς να βρεις κάτι ανθρώπινο εν ζωή. Γρίφοι απλοί και λογικοί χωρίς τις καφρίλες ψαξίματος άλλων παιχνιδιών του είδους...
Fallout 3 monos
Lego Batman me parea.
Gia to prwto ta xerete. To 2o paizei na einai to fun game tis xronias meta tin kryada pou fagame apto indiana jones. 30 levels, polla mystika, petyxhmeno humour kai pali (eidika o clayman einai ola ta leta), foveroi xaraktires, oxhmata, pistes kai to co op gia alli mia fora skizei. Osoi xboxites eliwnan me lego star wars (the complete adventures e, oxi to miso), ependyste kai 8a deite to fws to alh8ino.
http://xbox360media.ign.com/xbox360/...7105613208.jpg
.
re agorina tromerh, einai wraio, oxi oso to prwto tank alla oso to 2o as poyme. kalytero aptous skyclad, xeirotero aptous sabbat.
παράλληλα με το Manager αποφάσισα να αρχίσω και το Desperados 2: Couper's Revenge
το πρώτο το είχα λατρέψει, αν τό 'χει παίξει κανείς ας πεί καμιά γνώμη
τερμάτισα το gta4 πριν λίγο στο ps3.
ok,το παιχνίδι τα έσπασε κανονικά όπως και κάθε gta αν και ομολογώ ότι μου έλειψαν αρκετά πραγματάκια από το san andreas...anyway,γενικά τίτλος εγγύηση και από αυτούς που αξίζουν μέχρι και το τελευταίο euro τους.άντε και σύντομα gta5 να γουστάρουμε.
από αύριο πιάνουμε δουλειά στο mgs4 και άγιος ο θεός.