Πώωωω!!!! Ρε Νίκο, πού στο καλό ξέθαψες "Distant Eyes";;; :touched::touched::touched:
Δεν είναι τόσο χωμένο, αλλά τυχαίνει να είναι το αγαπημένο μου από το CD. Μου θυμίζει και η φωνή διαολεμένα DiMeo από Riot κι άντε γεια!!! :touched::touched:
Καλά έπαθα πλάκα τώρα! :headbang:
10-02-2010, 18:40
GuardianOfIvorytower
Συλλογή Warlord πολύ καλή. Στη μία ακρόαση ξεχώρισα Impellitteri, Banshee, SA Slayer, Salem's Wych, Alias κ εδώ είμαστε
10-02-2010, 18:57
Witchkiller
[/QUOTE]
SOUND BARRIER ΓΑΜΩ ΝΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΣΑΣ!
edit: ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ SPEED OF LIGHT LP Τ-Ω-Ρ-Α!
10-02-2010, 19:12
Ra Pariah
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
Πώωω! Τί σοκ ήταν αυτό, ρε; Γιατί το έκρυβες; Λέγε καμιά λεπτομέρεια, από πού μορφώθηκες κι άλλα τέτοια! :pink:
10-02-2010, 19:19
Witchkiller
Quote:
Originally Posted by Ra Pariah
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
ΕΠΟΣ
Πώωω! Τί σοκ ήταν αυτό, ρε; Γιατί το έκρυβες; Λέγε καμιά λεπτομέρεια, από πού μορφώθηκες κι άλλα τέτοια! :pink:
Xαχα ,το'ξερα ότι θα τσίμπαγες. Πες μου ΠΟΣΟ γαμάει...........Πότε τους ανακάλυψα ,θα 'τανε καμιά 15φεύγα χρόνια πίσω από ένα ξάδερφο (έτσι πάει ,ο sith και ο μαθητής ,χεχε). Μαλακίζομαι αυτή η στιγμή στο youtube και λέω "δε μπορεί ,κάποιος θα έχει αναιβάσει κάτι στάνταρ".
Δεν σου έχει τήχει ποτέ να προσκυνάς μία μπάντα και να μην σου πάει ο μυαλό να την αναφέρεις σε κουβέντα?
Φίλε τσιμπάς το Speed Of Light ΑΝΕΤΑ άμα τ βρεις. Οι τύποι ήταν υπερμουσικάρες ,ο τυπάς ήταν υπερφωνάρα και πολύ απλά πάιζαν καρα Heavy Metal. Xαλαρά μπορώ να πω ότι ήταν ότι πλησιέστερο στους Tension ηχιτικά...........
10-02-2010, 19:24
Ra Pariah
Μου θύμισε λίγο Deuce, έχεις δίκιο..
Άλλα πιο πολύ μου φερε στο μυαλό demo Parasite ή το ΘΕΪΚΑ άτεχνο epic των Brat σε κομμάτια τύπου "Born under the Northern Star". Με αναστάτωσες άσχημα, δεν σου κάνω πλάκα!!!
10-02-2010, 19:27
warlord mkII
witchie δεν αφηνεις τις παναγιτσες παρθενες και ν ανεβασεις καμμια συλλογη με τετοια χωσιματικα σαν τους sound barrier?
Quote:
Πώωωω!!!! Ρε Νίκο, πού στο καλό ξέθαψες "Distant Eyes";;;
Μάριε το Too late to pray είναι κλασσικό παράδειγμα δισκάρας που επειδή δεν κοστίζει 230128363616 ευρώ, οι μεγαλοσυλλέκτες της χώρας μας το απαξιώνουν. Ε δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!!
Ποιός θα μου πει τί μαλακία έκανα και το ζιπ είναι 107 mb ενω ασυμπίεστα τα κομμάτια είναι 110?:oops:
10-02-2010, 19:27
Witchkiller
Quote:
Μου θύμισε λίγο Deuce, έχεις δίκιο..
Άλλα πιο πολύ μου φερε στο μυαλό ή το ΘΕΪΚΑ άτεχνο epic των Brat τύπου "Born under the Northern Star".
Ξανάκουσε το λίγο γιατί τα παληκάρια παίζανε παπάδες και αρχιεπισκοπές και μόνο άτεχνους δεν τους έλεγες. Χαίρομαι που γούσταρες ρε....αυτά είναι!
:headbang:
10-02-2010, 19:30
Witchkiller
Quote:
Originally Posted by warlord mkII
witchie δεν αφηνεις τις παναγιτσες παρθενες και ν ανεβασεις καμμια συλλογη με τετοια χωσιματικα σαν τους sound barrier?
ρε φίλε δεν ξέρω πως γίνεται ν'αναιβάσεις στο rapidshare αλλά άμα θέλετε σας γράφω καμιά κασσέτα..............
χωρίς πλάκα στείλτε μου ένα μήνυμα με οδηγίες με το πως αναιβάσω κομμάτια και θα σας κάνω συλογή να κοπανάτε τα καιφάλια σας σε ότι βρήτε μπροστά σας................
10-02-2010, 19:38
Ra Pariah
Νίκο, συμφωνώ κι επαυξάνω! Άσε που πρέπει να κάνουμε και οικονομία εν όψει UTH.. :rofl:
Witchie, μάλλον με παρεξήγησες κι εν μέρει με το δίκιο σου.. Το μπάσο όντως οργώνει και μαμεί άσχημα, όπως και το solo. Εντούτοις, ήθελα να πω ότι το κομμάτι είναι στα πλαίσια του "απλοϊκού" (εντός πολλών εισαγωγικών) epic metal που ήθελε μόνο ψυχή κι αν υπήρχε και τεχνική, τότε ακόμη καλύτερα! Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα παραδείγματα από demo Parasite, μερικά κομμάτια από το Brat, Dark Age και πάει λέγοντας.
10-02-2010, 20:21
warlord mkII
Έχω έτοιμη και συλλογή με πιο γνωστά ονόματα, εξαιρετική για ατελείωτο headbanging
Savage Grace - Lion's roar / bound to be free
Agent Steel - Agents of Steel
Riot - Thundersteel
Fifth Angel - Call out the warning
Jag Panzer - Harder than Steel
Destiny's End - Where do we go?
Titan Force - Blaze of Glory
Breaker - Lie to me
Wretch - Life
Vicious Rumors - Mastermind
Liege Lord - Rage of Angels
Villain - Kamikaze
Shok Paris - The heat and the fire
Mystic Force - Vicious Obsessions
Ruffians - Wasteland
Obsession - Carnival of Lies
Hittman - Metal Sport
Ruthless - Sign of the Cross
Heathen's Rage - Knights of Steel
Satan's Host - Black Steel
Αν θέλει κάποιος, ανεβάζω (αλλά νομίζω ότι στις μέρες μας τα πιο δύσκολα κομμάτια breaker/heathen's rage/villain τα εχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το είδος)
10-02-2010, 20:21
Ruthless
Quote:
Originally Posted by warlord mkII
Ποιός θα μου πει τί μαλακία έκανα και το ζιπ είναι 107 mb ενω ασυμπίεστα τα κομμάτια είναι 110?:oops:
Τα mp3 γενικά να ξέρεις δεν συμπιέζονται παραπέρα πολύ, άρα όταν κάνεις ένα zip/rar/7z/whatever μην βάζεις καν συμπίεση, δεν έχει νόημα τώρα για 1-2 MB η φασαρία.
Για να βάλω κι εγώ το video λιθαράκι μου βέβαια...
Αν θέλετε να δείτε το κομμάτι, από το 3:45 και μετά. Αν και αξίζουν και τα πρώτα λεπτά του video μόνο και μόνο ως ιστορικό ντοκουμέντο άλλης δεκαετίας.
ΥΓ: Witchkiller, θα σου στείλω κάποιο pm αύριο με αναλυτικές οδηγίες για το ανέβασμα.
10-02-2010, 21:44
Witchkiller
Quote:
Νίκο, συμφωνώ κι επαυξάνω! Άσε που πρέπει να κάνουμε και οικονομία εν όψει UTH.. :rofl:
Witchie, μάλλον με παρεξήγησες κι εν μέρει με το δίκιο σου.. Το μπάσο όντως οργώνει και μαμεί άσχημα, όπως και το solo. Εντούτοις, ήθελα να πω ότι το κομμάτι είναι στα πλαίσια του "απλοϊκού" (εντός πολλών εισαγωγικών) epic metal που ήθελε μόνο ψυχή κι αν υπήρχε και τεχνική, τότε ακόμη καλύτερα! Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα παραδείγματα από demo Parasite, μερικά κομμάτια από το Brat, Dark Age και πάει λέγοντας.
Dark Age μας αρέσει πάρα πολύ ,ειδικά ψοφάμε για Metal Axe................
10-02-2010, 21:54
Witchkiller
Quote:
Originally Posted by Ruthless
ΥΓ: Witchkiller, θα σου στείλω κάποιο pm αύριο με αναλυτικές οδηγίες για το ανέβασμα.
thanx αγόρι αλλά σε πρόλαβε ο warlord. Σύντομα θα σας "φτιάξω"