Boh8aei de lew, alla bebaia e3artete k apo allous paragontes. Eidika an einai prwi k den exw koimh8ei kala sthn prwth strofh me pianei zalada.
Printable View
Boh8aei de lew, alla bebaia e3artete k apo allous paragontes. Eidika an einai prwi k den exw koimh8ei kala sthn prwth strofh me pianei zalada.
Με δεχτηκανε για πρακτικη και ελπιζω να εχω ενα ικανοποιητικο μισθο δημοσιου για ενα εξαμηνακι. Success.
φιλε κασερινε ελπιζω να κανω λαθος(αν κ δεν νομιζω), αλλα πλεον απ οτι ξερω οοοοοοοολες οι πρακτικες ειδικα του δημοσιου δινουν 176.08 τον μηνα. κανω κ εγω σε δημαρχειο και αλλοι γνωστοι μου αλλου και περνουμε ολοι τα ιδια. (μεταφορα του ποστ στο fml :P )
Καλή αρχή.
κερνας!
δημόσιο και γω τόσο ξέρω πως είναι, από φίλο που είχε πάει στην ερτ για εξαμηνάκι.
εγώ πάλι είχα πέσει σε ΚΙΜΠΑΡΗ και καθάριζα εφτακοσαρού.
άυριο καπάκι μετά τη δουλειά καρφί Σαλόνικα, συνάντηση με άλλα 3-4 σαπίδια και βουρ καρφί για Γρεβενά στα όρη στ'άγρια βουνά για τρελό τρίημερο φούλ στο ψήσιμο. Κοψίδι και χοληστερίνη, μπύρα, κρασί ρετσίνα και ντάγκλες \m/
Είναι Παρασκευή, απλά αυτό!
Νομίζω πως η καλύτερη στιγμη της εβδομάδας, είναι η στιγμή που σχολάς απ' τη δουλειά την Παρασκευή.
Μαλακίες λες. Η καλύτερη στιγμή είναι Δευτέρα πρωί που πηγαίνεις στη δουλειά και σκέφτεσαι "έχω μια ολόκληρη βδομάδα μπροστά μου να ικανοποιήσω το αφεντικό μου".
τσάκο πινκ.
σήμερα iStorm για να ικανοποιήσουμε την καπιταλιστικοκαταναλωτική πλευρά του είναι μας. mlr. και από δευτέρα fml πάλι.