αχαχα, έφτιαξα αυτό που έλεγα με τη στήλη στα δεξιά για τα τελευταία blogs κλπ και έχει και "tag cloud".
αχαχα, έφτιαξα αυτό που έλεγα με τη στήλη στα δεξιά για τα τελευταία blogs κλπ και έχει και "tag cloud".
op ! kai latest threads , oreo afto .
Μπορώ να βάλω και latest posts αλλά μου φάνηκε υπερβολή. Από την άλλη υπάρχει χώρος. Γνώμες;
latest threads kalytera
Δεν μπορώ να δώ blogs. Άσπρη οθόνη κ σταματάει το τράφφικ εντελώς.
Δεν ξέρω αν είναι μπαγκ, αλλά όταν πατάς το τοπ και ξανακατεβαίνεις, δεν λειτουργεί αν το ξαναπατήσεις. Αν υπάρχει δυνατότητα, σιάχτε το πλιζκθενκς.
Α, οκ!
ΤΑ ΤΑΓΚΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΑΙ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ, ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ, ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΔΕΣ, ΒΕΡΒΕΡΟΙ, ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΛΟΟΝΕΥΤΟΥΝΗΔΕΣ.
Προσπαθεί κάποια να εγγραφεί, και της βγάζει συνέχεια ότι η απάντηση στην τυχαία ερώτηση (που είναι η ίδια κάθε φορά) δεν είναι σωστή. Η ερώτηση είναι πόσες ώρες έχει το εισκοσιτετράωρο, και εγώ δοκόιμασα να γραφτώ, και δέχτηκε το Twentyfour. Εκείνη όταν το βάζει παίρνει πούλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνη έβαλε όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες, εγώ κανονικά. Κάντε κανα κουμάντο.
harb, πες της να βάλει "τίποτα". Άλλαξα την ερώτηση για να μην μπορούν να μπουν bot αλλά για κάποιο λόγο εμφανίζεται η παλιά, θα το δω μετά.
Apo tote pou egine h allagh se vbulletin 4, exei provlhma me ta cookies kai to go to first unread post.
Sugkekrimena deite edw: http://www.vbulletin.com/forum/showt...ead-Post...Bug
Se mena toulaxiston ginetai auto pou leei:
Pio katw grafei enas mia lush, alla epeidh einai gia palio vbulleting den kserw an isxuei.Quote:
If say you read post 5 in a thread and then go do something else and head back to the forum and see there is now 4 new posts you will still go to post 5 as the first unread post is based on your last visit to the forums and not indivual thread views as IE would have issues with the size of the cookies.
Genika paizei na ginei kati giati mou spaei ta neyra? :)
Telika akuro, eftaige o opera kai sugkekrimena h rythmish Always Check Redirect (sto opera:config) pou einai apo default disabled opote den koitage to lastpost panta.
Oxi oti ton enoiakse kai kanena, apla an exei kaneis to idio provlhma na kserei :p
η στηλη στην κεντρικη με τα latest posts δειχνει ακομα και κειμενο μεσα σεSpoiler
δλδ αν γραψω στο lost thread πχ "ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΖΑΚ ZOMG!!11`!" σε spoiler tag,αυτο θα ειναι φανερο φατσα καρτα στην κεντρικη.