Δεν ξέρω απο τέτοια εγώ..
Printable View
Δεν ξέρω απο τέτοια εγώ..
αν δε κανω λαθος καθε περιοχη εχει αλλο ωραριο οσον αφορα το ποτε ανοιγουν γενικα απογευμα κτλ
γενικά κουρεία κια κομμωτήρια έιναι κλειστά δευτέρα. Το ξέρω καλά γιατί είναι η μοναδική μερα που με βολέυει να πάω και δεν μπορώ.
douleveis se kommwtirio?
Τι να κουρέψεις μωρέ καράφλα;Quote:
Originally Posted by Candiru
sto kentro den exei kai ena 24wro? sto kolwnaki nomizw
exei tuxei pote na parete ploio gia kriti (anekke) pou sto praktoreio na mi sas vgazoun eisitirio katastroma i aeroporikes gt kai kala einai gemato kai na pate sto ploio ligo prin fugei kai na sas mpasoun anetotata?
5 χρόνια που πηγαινοέρχομαι δεν έχω πετύχει ποτέ τοσο γεμάτο πλοίο ώστε να μην κόβουν άλλα εισιτήρια. Φίλος μου το έχει πάθει αλλά δεν ξέρω αν πήγε να βγάλει εισιτήριο σε πρακτορείο ή έξω απ' το πλοίο.
Γενικά νομίζω ότι βάζουν κόσμο μέχρι να πάει 9 και να φύγει το πλοίο.
νομιζω οτι συμβαινει τα τελευταια 1-2 χρονια αυτο.
εχω την εντυπωση πως εχουν μειωσει τις θεσεις καταστρωμα και σπρωχνουν τις καμπινες.
φιλος που το εχει πετυχει το σκηνικο λεει οτι σ'ολα τα χανια δεν εβρισκε μια ωρα πριν φυγει το πλοιο, ουτε στα κεντρικα και στο πλοιο μπηκε ανετος μιση ωρα πριν.
και για πε, μπριζες για λαπτοπ εχει στα τραπεζακια?
Για ΑΝΕΚ δεν ξέρω.
Στα πλοία της Μινοαν έχει αρκετες πρίζες. Στα 2 σαλόνια εχει στις άκρες (βγάζεις το πορτατίφ και βάζεις το λάπτοπ).
Επίσης μπορείς να αράξεις στους διαδρόμους αντί για τα σαλόνια, όπου έχει περισσότερες.
Και μέσα στις αεροπορικές πρέπει να έχει αλλά όχι κοντά στις θέσεις, δε βολεύει δλδ.
χμ πριν ένα μήνα (αλλά δε θυμάμαι ποια εταιρεία) δε μας έβγαζαν για κατάστρωμα επειδή ήταν - και καλά - γεμάτο, οπότε βγάλαμε εισιτήριο για αεροπορικές οι οποίες χρεώνονται παραπάνω, ενώ παλιά δεν ήταν έτσι (δεν τα ξέρω καλά, θα τα πει άλλος καλύτερα). Φυσικά μέσα στο πλοίο διαπιστώσαμε ότι το κατάστρωμα δεν ήταν γεμάτο.Quote:
Originally Posted by pixies451
Κατάστρομα και αεροπορικές δεν είναι το ίδιο?
Πριν ενάμισι μήνα που κατέβηκα το ίδιο ήταν, κόβεις για κατάστρωμα και πας όπου θες.
πριν ακριβώς ένα μήνα που κατεβήκαμε, οι αεροπορικές ήταν + κάποια ευρώ. Όχι καμιά φοβερή διαφορά, αλλά το κατάστρωμα ΔΕΝ ήταν γεμάτο.
Μήπως μπερδεύεσαι με τις VIP?
Αν το έκαναν έτσι όπως λες, ένας ακόμα λόγος για να προτιμούμε το αεροπλάνο :P
γονατίζωQuote:
Θεώρημα του Θαλή : Αν τρεις ή περισσότερες παράλληλες ευθείες τέμνονται σε παραπάνω από τρία σημεία η καθεμιά τους, τότε λέγονται παράλληλες.