Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Το μονο γραφικο ειναι οτι συγκρινεις ενα φαουλ σπρωξιμο με ενα φαουλ τακλιν με τα δυο ποδια απο πισω και στηριζεις στο οτι η βασικη διαφορα τους ειναι μερικα μορια μπαλας που ακουμπησε ο Σπυροπουλος πεφτοντας, αντι να κοιταξεις το βασικο που ειναι η προθεση να κοψει τη μπαλα ο αμυντικος.
Τι λες ρε παιδί μου, η πρόθεση μετράει μόνο στη μπάλα...
Επίσης οι διαιτητές μετά από καθε φάουλ βάζουν τον παίκτη στον καναπέ και τον ρωτάνε τι ήθελε να κάνει και για τα παιδικά του χρόνια.
Επίσης οι γυναίκες δε χέζουν ποτέ και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Παράλληλα, ο αβραμης, δεν έχει καμιά πρόθεση να κόψει τη μπάλα, έτσι για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
έντιτ: επίσης δε σύγκρινα τίποτα, εσύ το ανέφερες και είσαι οφτόπικ
Οχι, αλλα καθιστας τη συγκριση ακυρη. Ο Αβρααμ πηρε την μπαλα τελικα, πως ΔΕΝ ειχε προθεση ακριβως για τη μπαλα. Σε λιγο θα μου πεις οτι ο Κοντρερας πηγαινε για τη μπαλα κι αυτος, οπως και ο Ιβιτς.
Δε σε πιάνω. Ο αβρααμ ρίχνει τον παίκτη και μετά ασχολείται, πέφτοντας και αυτός, με τη μπάλα. Πρώτο πράγμα που κάνει δεν έχει να κάνει με τη μπάλα, αλλά τον αντίπαλο. Για μένα αυτό είναι φάουλ. Το κουράσαμε κιόλας.
Για τον κοντρερας και τον ιβιτς, τα είπαμε πριν, είναι για μένα κάρτες. Τι δεν καταλαβαίνεις;
λοιπον,για την καραμελιτσα της διατησιας
η μονη φαση που μπορει να μιλησει ο παοκ ειναι αυτη του μπακαγιοκο
κατα τ'αλλα σωστες και οι 2 κοκκινες και να χεσω το φερπλει σας με τον κωστακη τον χαλκια να κανει καθυστερηση απο το 5'
το οτι σε 120'λεπτα κανατε μια ευκαιρια(σαντος=παιζω σε ντερμπι σαν χεσμενος) και αυτη η φαση ξεκινα απο χερι του μουσλιμουβιτς τουμπεκι ψιλοκομμενο κανετε ομως....
για τα μπουκετα που επεσαν στα δημοσιογραφικα αυριο γιατι α.ειμαι ψιλοκομματια και β.δεν τα προλαβα ολα επειδη λογω δουλειας μπηκα στο γηπεδο αργα
στη κουραδα με ποδια ονοματι καροτου αφιερωμενη η βρετανικη ψωλη του ντερμπισιρ στο βρωμοπατο του
για τις μαζορετες οτι και να πω εινα λιγο...
βλεπω το 90λεπτο στο σπιτι
φευγω κατα τις 11+ και περπαταω προς roi, φτανω κ αφηνω τους δισκους μου
ουτως η αλλως το μαγαζι μετα τις 12 μαζευει κοσμο
οποτε ξαναβγαινω και παω στο γωνιακο σαντουιτσαδικο (διπλα στο Αν)
σκεπτομενος οτι εδω ειναι εξαρχεια, οχι κορυδαλλος (που εμενα μεχρι προτινος)
και γκολ να βαλει ο γαυρος, δεν θα ακουσω σιχαμενους πανηγυρισμους
στο μαγαζι, οι κλασσικοι 3 ΠΑΟΚτσηδες, που χαλαρα βλεπουν το ματσακι
δυστυχως κι ενας γαυρος που σχολιαζει το ματς αλλα μιτς
(χορηγιες Βγενοπουλου κλπ τα ξερουμε)
λεει λεει λεει, βριζει τον ΠΑΟΚ που δεν κανει ουτε σουτ
σε καποια φαση δεν αντεχω, του λεω "με 9 παιζει"
μου απαντα "γιατι με 11 εκανε ευκαιρια?"
του λεω "στο 1ο καλα επαιζε, ειχε κ 2 ευκαιριες με Ιβιτς"
μου ανταπαντα εν μεσω αφρων απο το στομα "πού τις ειδες, πλακα μας κανεις?"
βλεπω κ κατι χαχανητα των ΠΑΟΚτσηδων, την ψιλιαζομαι, γελαω κι εγω
σκεπτομαι "πεσαμε σε χειροτερο κι απο τον μιτς"
βαζει ο Αγγλος το 2ο, πανηγυριζει δαυτος, δεν του δινουν σημασια οι αλλοι
σιγοψιθυριζει και κατι υβριστικο για σαλονικα, φευγει ευτυχισμενος με την ληξη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2009
Το 'χω ξαναγράψει , τα ματς στο Καραισκάκη αναθεωρούν τα επίπεδα του πάτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μιλάω για τη διαιτησία. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ βέβαια. Μπράβο για τα επεισόδια παιδιά, πιστεύω στην Τούμπα τώρα θα υπάρξει υποδοχή με τριαντάφυλλα.
Κατά τα άλλα σιχαμένη Σπορντέι, Γκολ, Εξέδρα σταματήστε επιτέλους το αντιολυμπιακό σας παραλήρημα :!: :!: :!:
(συνοπτικά να πω γιατί βαριεμαι να απαντάω σε επαναλαμβανόμενα ποστς, η κόκκινη του Κοντρέρας είναι, του Ίβιτς όχι γιατί έχει προηγηθεί φάουλ αλλά τεράστια μαλακία του και πρέπει να φάει πρόστιμο, η κόκκινη του Αβράαμ είναι. Σε διαιτησία έχουμε δει χειρότερα φέτος, σε γενική συμπεριφορά προς τον φιλοξενούμενο όχι)
edit γιατί πρέπει:
http://www.asiaplatetv.com/photos/player.cech.jpg
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ
όπως το είδα εγώ το ματς,
α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.
Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.
Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.
Πάμε την Κυριακή για το 0-0.
Quote:
Originally Posted by fandango
όπως το είδα εγώ το ματς,
α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.
Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.
Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.
Πάμε την Κυριακή για το 0-0.
Οτι λεει ο φαντανγκο με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:
1o hm: oi paixtes tou gayrakou glytwnoun 2-3 kitrines kartes gia plaka. pantos se lino probolh enw efeuge, djordjevic agkwnia se sorlin pou efeuge -xeirotero apo contreras-, galleti probolh apo pisw se sergio. kata talla o diaithths ok.
PAOK kala sthmenos pisw kai 2 klasikes eukairies kanontas merikes kales antepi8eseis. arnhtikos o mousli pou xalaei alles 2-3 antepi8eseis. o gayros anousia yperoxh. exei mono mia fash as poume se ena sthmeno.
diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....
2o hm: gkol o diogo kai xanoume autosygkentrwsh sta prwta 10 lepta kai o gauros piezei kanontas 2-3 kales faseis. meta apo ligo isoropei to mats. omws o koukoulakhs me ta perierga sfyrigmata se kapoia faul pou de dinontai ekneurizei tous paixtes mas. o contreras trwei 2 kitrines mesa se 10' pou sigoura mia ptis 2 apla de dinetai. kyriws h prwth. sorry de kserw ti leei o kanonismos alla tetoia faul ginonta synexeia se paixnidia. o ivic trwei 1h kitrinh karta anyparkth. opoios ksanadei th fash 8a dei oti einai apla mia diekdikhsh ston aera sto kentro. de ton xtypaei ka8olou me agkwna h kati tetoio. fysika h strathgikh exei petyxh hdh....
o derbyshire gkremizei ton arampatzh, kanenas de blepei tpt, o arampatzhs sto edafos o ivic tou fwnazei gia kamoia 20aria metra na stamathsei kai bebaiws tou th rixnei gia na stamathsei to mats. fysika to paixnidi pia exei ginei tsirko sto 2o hmixrono. dudu ka8arh kitrinh, kai pantos -kairos htan...- veron trwei kitrinh kai pote de katalaba giati.
paratash: o pantos de trwei 2h ka8arh kitrinh se sprwksimo ston baka pou prospa8ouse na bgalei antepi8esh. o papadopoulos eperpe na apoblh8ei me kokkinh se pentaka8aro gkremisma tou baka pou einai faul ligo eksw apo th perioxh. ton sprwxnei me to deksi xeri ton rixnei kai meta pairnei th mpalla enw o baka einai se profanh 8esh gia gkol. o sorlin trwei kitrinh epeidh xaidepse th gay fatsa tou agglou enw exei kanei pali pio prin faul ston sorlin pou de dinetai bebaiws.
h gwnia tou geliou: sth 2h eukairia pou kanei o PAOK sto corner, o dudu einai se apostash 1-1.5 metrou apo ton ivic,kamia epafh, glystraei monos tou, xanei to sout o ivic kai o dudu ekneurismenos shkwnetai kai deixnei sto diaithth oti ton esprwkse......
se mia fash meta to 1o gkol o diogo brisketai apenanti ston xalkia soutarei panw ston xalkia, feugei h mpalla, o diogo peftei panw ston xalkia kai sta kapakia shkwnetai me ta xeria ypswmena pros ton diaithth kai zhtaei kati...........
de ftaine autoi, einai opws se ma8oune.....
auta ta liga 8ymamai....
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias.... :evil:
kata talla, anagkasthka na xwsw "Pierced From Within", gia na koimh8w hrema meta to mats...... :P
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:
Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.
Απο κει και περα, μου τη σπαει και η γκαβομαρα. Δηλαδη αυτα που γραφει ο Τζιμ Νταντι Γουρχολζ ειναι ακραια και μονο η μια οψη του νομισματος, υπηρξαν και πολλα φαουλ που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ του Ολυμπιακου. Επισης δεν πιστευω ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτι το φραγμα του Τζορτζεβιτς μπορει να συγκριθει με του Κοντρερας, δηλαδη καμια σχεση η μια φαση με την αλλη.
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.
Ναι οκ, κι εγώ αυτής της ιδέας είμαι και γι αυτό στα τέτοια μας όλα αυτά, αλλά δεν ρώτησα αυτό :P