Re: Κύπελλο UEFA 2008-2009
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Γενικά, ωραία είναι αυτά τα σενάρια που κάπως συμπεραίνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να έχει πάρει 5-6 πρωταθλήματα αλλά συνήθως είναι αναλύσεις του καφενείου.
ε, καλά, τουλάχιστο ένα εκ των 2005 και περσινού δεν είναι αναλύσεις καφενείου. είναι απλό: εφαρμόζεται ο κανονισμός ---> παίρνεις το περσινό, χάνεις το 2005. δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός αλλά η ηθική ----> χάνεις το περσινό, παίρνεις το 2005. τόσο απλά. διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με την περίσταση μόνο παρασκηνιακά μπορεί να επιβάλλει κάποιος.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στα αποτελέσματα της Ευρώπης το γεγονός ότι ευνοείται με τις υποδυέστερες ομάδες και τις κερδίζει εύκολα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει , απλά ότι δεν παίζει ρόλο. Αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες που έχει συναντήσει, δεν είναι υποδεέστερές του, αλλά ίσες ή ανώτερες. Τώρα το ότι τα 11 πρωταθλήματα έχουν κάνει τους οπαδούς του να τον θεωρούν υπερομάδα και ίση με Ρόμα, Λυόν κλπ είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι και να μην ευνοούταν στην Ελλάδα, πάλι θα έχανε τα ευρωπαικά που έχασε
ρε, δεν εννοώ τις ήττες από μεγάλες ομάδες, οι οποίες είναι φυσιολογικές. εννοώ συγκεκριμένα ματς, τύπου φερεντσβάρος, μόλντε, ρόζενμποργκ (τις χρονιές που παράπαιε), χερενφέιν, μακάμπι, ανόρθωση, σεντ ετιέν...ομάδες, δηλαδή, ισάξιες με μια καλή/ μέτρια ελληνική, την οποία στο πρωτάθλημα την είχε για πλάκα.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν ξέρω γω στην Ελλάδα εκτός έδρας είχε 5 στα 5 και στην Ευρώπη 2 στα 5. Ωστόσο εκείνα τα χρόνια τα εκτός έδρας με τις υποδεέστερες στην Ευρώπη ήταν απείρως χειρότερα, πράγμα που νομίζω πως δείχνει ότι κυρίως έφταιγαν άλλοι παράγοντες, ψυχολογία κλπ. Γιατί ντάξει ευνοείται, αλλά μην τρελαθούμε και πούμε ότι αν δεν ευνοούταν στην Ελλάδα με ομάδες τύπου Πανιωνίου θα είχε 0/20 εκτός έδρας.
όχι, εννοείται ότι δε λέω αυτό. απλά εδώ υπάρχει μια σιγουριά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίσει. γενικά, είναι το σύνολο της αντιμετώπισης και όχι 1-2 εξόφθαλμα σφυρίγματα.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
επίσης, οι καλύτερες χρονιές του gayρου στην ευρώπη - δηλαδή πέρσυ και επί μπάγεβιτς η 8αδα - ήταν χρονιές που ευνοήθηκε λίγο ή καθόλου από τη διαιτησία. σύμπτωση?
Ετσι, για την ιστορια, επειδη εχουμε και μικρους παιδες στο φορουμ, το 98-99 που πηγαμε στους 8 του Τσου Λου, ηταν το ματς Παο - Οσφπ 2-4 με τη λομπα του Καραπιαλη (ωπ! παλι τεσσαρα?) οπου μαντεψτε!!! οι οπαδοι και περιρρεοντες τον παο, εσκουζαν για ωπ!! τη διαιτησια.
Την ιδια χρονια βεβαια ηταν και ο τελικος κυπελλου με το 2-0 υπερ του Ολυμπιακου που επαιζε απ το 40 με 10 παικτες με την αποβολη, να την πουμε ελαφρως, χμ, αμφιβολη!
Εκει το δεχομαι, υπηρξε μια σιωπη.
Ρεγκιουλαρ Πωλ, εχω η πολυ καιρο, η δε χρησιμοποιω τη λεξη μαλακιαρα. Αλλα, οκ. Ειναι και το ακατανοητο τοπικ περι νταγκεναμ, και μπερδευει οκ.
Καρχαρτ, να χαιρεσαι οσο θες. εγω δεν ειπα το αντιθετο. Οταν ομως περιμενουνε (αντε, οχι εσυ!) την ηττα του Ολυμπιακου με το ενα χερι στο πληκτρολοη (κλινεται οπως το κομπολοι, σικ), στο κινητο, στον δεκτη ραδιοφωνου, στον εκτυπωτη της Πρασινης ρε αδερφε! και το αλλο χερι στο ανδρικο μοριο, τοτενες, για μενα, ναι, υπαρχει θεμα.
Quote:
Originally Posted by Darkling
Καρχαρτ, να χαιρεσαι οσο θες. εγω δεν ειπα το αντιθετο. Οταν ομως περιμενουνε (αντε, οχι εσυ!) την ηττα του Ολυμπιακου με το ενα χερι στο πληκτρολοη (κλινεται οπως το κομπολοι, σικ), στο κινητο, στον δεκτη ραδιοφωνου, στον εκτυπωτη της Πρασινης ρε αδερφε! και το αλλο χερι στο ανδρικο μοριο, τοτενες, για μενα, ναι, υπαρχει θεμα.
κατι που προφανεστατα δεν γινεται απο γαυρους. μα τι μαλακιαρες ακουω
χαρηκα γιατι:
α)σιχαινομαι αυτην την ομαδα.θελω να χανει ακομα και στο ταβλι
β)γουσταρω να τους βλεπω να ξεφτιλιζονται,οχι απλα να χανουν
γ)θελω ολες οι ελληνικες ομαδες να τα σκατωνουν στην ευρωπη,και ετσι να βγαινει μονο ο πρωταθλητης στο τσου-λου και αυτος προκριματικα απο τον ιουνιο.και ενας για ουεφα,και αυτος με προκριματικα το ιδιο δροσερο μηνα.ετσι ισως σφιξουν οι κωλοι και στρωσουμε κανενα σοβαρο πρωταθλημα.
δ)γιατι επιβεβαιωνομαι για ακομα μια φορα οτι ο μεσος (βλακας) γαβρος δεν ενδιαφερεται για ευρωπες,αλλα να πηδαει με καθε τροπο την βαζελα και να μην χανει στην τουμπα απο τον Παοκ.α ναι,και εκ παραδρομης να παιρνει το πρωταθλημα.
ε)χωρις να θελω να υπερασπιστω τις βαζελουγκρες(τους σιχαινομαι εξισου απλα καποιες αληθειες πρεπει να λεγονται),την εποχη την παντοκρατοριας βαρδινογιαννη(εκει στα 80ς),εγιναν μεγαλες σφαγες σε πολλες ομαδες,αλλα σηκωσε 1 πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ,ενα η λαρισα,ενα η αεκ,2 ο γαυρος.τα τελευταια 12 χρονια καποιος θελει να παιρνει το πρωταθλημα με το ετσι θελω,και οι διαιτητες ακομα και οταν εχουν ολα κριθει (+14) συνεχιζουν να σφυρανε υπερ του για να γλυφουν την κωλοτρυπιδα του θειου.το χθεσινο ματς ομως ηταν οτι πρεπει για να βαλουν καποιοι την αλαζονεια στον κωλο τους(που ηθελαν και μιλαν τα ΖΩΑ).
δεν χαρηκα γιατι:
αυτη η γκελα του γκευ θα αφυπνισει την διοικηση του και δεν θα εχει αλλες "γκελες" απο εδω και περα...οποτε το κυπελλο που ηθελα φετος καλυτερα να το ξεχασω,2-0 στο τηγανι με "καθαρο" σκορ.
Quote:
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
επίσης, οι καλύτερες χρονιές του gayρου στην ευρώπη - δηλαδή πέρσυ και επί μπάγεβιτς η 8αδα - ήταν χρονιές που ευνοήθηκε λίγο ή καθόλου από τη διαιτησία. σύμπτωση?
Ετσι, για την ιστορια, επειδη εχουμε και μικρους παιδες στο φορουμ, το 98-99 που πηγαμε στους 8 του Τσου Λου, ηταν το ματς Παο - Οσφπ 2-4 με τη λομπα του Καραπιαλη (ωπ! παλι τεσσαρα?) οπου μαντεψτε!!! οι οπαδοι και περιρρεοντες τον παο, εσκουζαν για ωπ!! τη διαιτησια.
Την ιδια χρονια βεβαια ηταν και ο τελικος κυπελλου με το 2-0 υπερ του Ολυμπιακου που επαιζε απ το 40 με 10 παικτες με την αποβολη, να την πουμε ελαφρως, χμ, αμφιβολη!
Εκει το δεχομαι, υπηρξε μια σιωπη.
Ρεγκιουλαρ Πωλ, εχω η πολυ καιρο, η δε χρησιμοποιω τη λεξη μαλακιαρα. Αλλα, οκ. Ειναι και το ακατανοητο τοπικ περι νταγκεναμ, και μπερδευει οκ.
de ntrepesai na milas gia to mats ths paragas? me goal pou vazate pou xekinagane apo epithetika faoul kai me sfurixtra 0-100?
oust alhtes
oxi kai na milate kai giaauto to mats. me thn ethniki vrazilias na paizate pali tha kerdizate me tetoia diaithsia.
anideoi asxetoi psolarpaxtres ante kai gamhtheite
sas ekane mpourdelo to galliko tsirko
ante geia
Μιτς, παρε μερικα πινξ γιατι σε βλεπω τσιτωμενο
για μπαλα μιλαμε, δεν χαλαμε τις καρδιες μας εδω
:pink: :pink: :pink:
Τωρα, παρε και το παρακατω που θα με διορθωσεις κιολας κωλογαυρε
Posted: 19-02-2009 00:35
Quote:
ε γιατι πρεπει να φταιει κατι "σουπερ αληθεια της 12ετιας"
και αν φταιει η διαιτησια και ολα αυτα που θες να μου πεις, με Μπενφικα και Χερτα τι εφταιγε? Μαλλον οι 4ρες σε λεωφορο και καραισκακη.
Οταν εχεις 9/11 παικτες κακιστους, τοτενες αυτα τα αποτελεσματα γινονται. Δε μπορουμε να πουμε πολλα για το ματς. Δεν εχει αξιοπιστες λυσεις ο Ολυμπιακος πισω απ την εντεκαδα και φανηκε. Τιποτα νεο, τα εχουμε πει εδω και καιρο. Ντιογο, Ντουντου, Γκαλετι, Μπελουτσι σκασμενοι, και σεις μου γραφετε μαλακιες γιατι δεν τους εβαλε και στην Τουμπα.
Η Σεντ Ετιεν, ηταν ομαδα σχετικα χαμηλοτερου επιπεδου, με καλυτερη φυσικη κατασταση. Επαιξε και πολυ πολυ σωστα στο α ημιχρονο και γεια σας, τα λεγαμε.
Δεν ηρθε καμμια καταστροφη, σιγουρα ειναι μαλακιαρα αποτελεσμα και αποτυχια βεβαια, αλλα τι να κανεις. Οταν γινεται τοσο κακο ματς δε μπορεις να πεις κατι.
Αν εσυ θες να το εξηγησεις με παραγκοκοσμοθεωριες, μπη μαη γκεστ. Αλλωστενες, ολα μπορουν να εξηγηθουν ετσι. Το προβλημα παραμενει δικο σας.
αχαχαχαχ, κλαιω.
Φιλτατε Μπερνιν, εγω απλα ειπα οτι ο Ρεηβ-εν δε θυμαται καν για οσα γραφει, συνεπως τα συμπερασματα απ τις αναλυσεις του, ειναι ελαφρως συζητησιμα.
Εκεινο το ματς ηταν στο φορτε της κλαψας, ολοι φωναζανε για καθε τι. Αν ρωτησεις οπαδο παο εκεινες τις χρονιες, θα σου ελεγε οτι αδικηθηκαν σε 200 περιπου φασεις.
Και κλου της εποχης ειναι το ματς που εληξε με τον παο να εχει οχτω (8) παικτες απο τρεις αποβολες, ενα ματς που εχει γινει Σημαια της Αντι-Παραγκας.
Τα λεω για τα μικρα παιδια, παρεπιπτοντως υπαρχει βιντεο στο γιουτιουμπ με ολα τα γκολ του ματς και ολες τις κοκκινες και τις φασεις απ οπου βγαινει ευκολα το συμπερασμα (αντικειμενικα) οτι ο παο μπορουσε να μεινει ανετα με 6 παικτες, εντελως δικαιολογημενα.
Τι λεγαμε? α ναι, Φορτσα Σεντ Ετιεν!!!
Αχαχαχαχα Ρεγκιουλαρ, αν βρεις τη λεξη "μαλακιαρες" στο ποστ μου, σου δινω 10 ευρω για τον Ιωνικο, οχι σεντς!
re mits xereis opti se paw kai starxidia mou pousai gauros
alla anaferthikes se ena paixnidi pou to eixa dei kai eixa frizxei to thumamai polu kala kai to thewrw pragmatika ton orismo paixnidiou ths paragas pou den eprpe na kerdisete kai telika kerdisate 4-2 me th sfurixtra
milaw gia to sugekrimeno paixnidi pou aneferes
profanws kai ola ta prwtathlimata den ta pirate adika profanws se arketa apo auta ta protathlimata isastan skales anwteroi profanmws omws kai se arketa apo auta isastan poutses mple kai eprepe na exete termatisei oute kan deuteroi kai to pirate
profanws to oti sxedon oles tis xronies pou pernate protathlima,. sthn eurwpi isastan peos kati leei
profanws fetos exoun ginei sth diaithsia ta muria osa sthn ellada
profanws oi kolhmenoi gauroi de ta vlepoun auta
profanws tha diafwniseis mazi mou
profanws sta arxidia mou
profanws porwsou timia kai porwtika
profanws egw tha fwnazw pier legl noufara gallakia kai ta sxetika gia thn kaula
molnte kai de sumazeuetai
a kai to post tou panki ta leei ola
eite to apodexesai eite dhlwneis eimai gauros o gauros na kerdaei kai ola sta arxidia mou
kai eimai antikeimenikos e
Quote:
Και κλου της εποχης ειναι το ματς που εληξε με τον παο να εχει οχτω (8) παικτες απο τρεις αποβολες, ενα ματς που εχει γινει Σημαια της Αντι-Παραγκας.
Τα λεω για τα μικρα παιδια, παρεπιπτοντως υπαρχει βιντεο στο γιουτιουμπ με ολα τα γκολ του ματς και ολες τις κοκκινες και τις φασεις απ οπου βγαινει ευκολα το συμπερασμα (αντικειμενικα) οτι ο παο μπορουσε να μεινει ανετα με 6 παικτες, εντελως δικαιολογημενα.
... :pingpong:
η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο...
Η μια αποβολη εχει ως εξης: κλαδευει ενας δεν θυμαμαι ποιος παιχτης του ολυμπιακου τον ΓΧ (τον οποιο κλασσικα οι γαυροι εβριζαν και μετα αποθεωναν) απο πισω. Μιλάμε για απευθειας κοκκινη που θα εδινε και ο Σωκρατης, αλλα το κορακι δεν εδωσε καν φαουλ. Τα παιρνει ο ΓΧ στο κρανιο και κανει ακριβως το ιδιο μαρκαρισμα και φυσιολογικοτατα αποβαλλεται...
Επισης η λομπα του καραπιαλη ειναι σε ματς που στο 90 ειναι 2-3, κλασσικα ο παο παιζει με λιγοτερο παιχτη και κανουν εξοφθαλμο φαουλ στη γραμμη της περιοχης του γαυρου, ολος ο παο ειχε ανοιχτει μπας και ισοφαρισει, το κορακι φυσιολογικοτατα δεν δινει το φαουλ, φευγει ο καραπιαλης στην αντεπιθεση και κανει θριαμβευτικα το 2-4... Ε αυτα μονο οι γαυροι τα πανυγηριζουν. Και αυτος ειναι ο λογος που ολη η υπολοιπη ελλαδα τους εχει στη μπουκα.
Αυτα. Γιατι εγω εχω ζησει και την εποχη του βαρδινογιαννισμου και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για καποια σφυριγματα που πηρε η ομαδα μου... Αλλα σε 10 χρονια πηραμε 4 πρωταθληματα ε. Και εχω ζησει επισης στιγμες που ο αντιπαλος μας εκλεισε το σπιτι και χειροκροτηθηκε (πχ Χατζηπαναγης, ΑΕΛ τη χρονια του πρωταθληματος) Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εγω για κατι τετοιες βραδιες παντως ζω. Δεν απολαμβανω τιποτα περισσοτερο απο τους βαζελους να ξεφευγουν, ειναι ρε παιδι μου η αιωνια μαχη αναμεσα στις δυο νεμεσις και επειδη στα μεταξυ μας ματς σπανια εχουν τη χαρα κι αυτοι να βιωσουν το δικο τους Ολοκαυτωμα, την Αποκαλυψη, το κανουν καθε χρονο στο ματς στο οποιο θα ξεφτιλιστουμε στην Ευρωπη. Και μεσα σε μια νυχτα, απο ηρωικη ομαδα απεναντι στη Ρεαλ, απο θριαμβευτες με εξαρα επι της Λεβερκουζεν, απο τρομος στο Βερολινο και στη Λισσαβωνα απο τους αετους του Καραισκακη, ο Ολυμπιακος μετατρεπεται σε ντροπη της Ευρωπης και ανεκδοτο εφαμιλλο του Καντιρου. Ειναι οπως στα κομικ ο supervillain δε σκοτωνει τον αιωνιο αντιπαλο του που τον εχει κανει πολλακις ρομπα, αλλα τον αφηνει ζωντανο γιατι μετα δε θα εχει νοημα η ζωη πια γι αυτον. Και το σημαντικοτερο, χαιρομαι γιατι αν συνεχισει ετσι το κλιμα (μακαρι να μας ξεφτιλισει και ο ΠΑΟΚ στο Καραισκακη για το κυπελλο), τοτε θα γελασουμε πολυ στο Ολυμπιακος - ΠΑΟ.
Ρε μλκς, φευγοντας απο το Τζασμιν χθες με Μορφιν ΕΒΡΕΧΕ. Τρου στορι. Τωρα καταλαβα το γιατι.