Re: Champions League 2008-2009
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
υ.γ. οσο για το πλεον πρηξαρχιδε ματς του παο (παει να ισοφαρισει το παγωμα του Αμστελοδαμου) το οποιο ειναι εκεινο το 3-1 στο Νου Καμπ, για το οποιο υπερπανηγυριζει ολος ο λαος της ελληνικης ομαδας ενω εχει φαει τρια, εχω να πω σαν οπαδος της Μπαρτσελονα και μονο (Εχω πολλακις αναλυσει γιατι εχω καθε δικαιωμα να το κανω αυτο) οτι γελανε και οι πετρες.
Αυτα.
an nomizeis oti panhgyrizane oi opadoi tou pao pou htane sto ghpedo kaneis megalo la8os.
skasmenoi mexri ahdias htane kai tsantismenoi oso den paei.kai fadazomai h boubamara tou teleytaiou tetartou twn barcelonewn htan apo ta xaxanhta.alloi trwne 3 kai panhgyrizoune.
Quote:
Originally Posted by carheart
Αττίλα, στο 2-2 με τη Ρεάλ ήμουν στη 14, εσύ προφανώς ήσουν σπίτι και έκανες ταξικό αγώνα από καναπέ. Δεν είδες με τι ορέξεις είχαν μπει τα δεύτερα της Ρεάλ στο παιχνίδι. Είσαι μικρός, είσαι βλάκας, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Όξω.
χαχαχα εισαι τραγικος.καταρχην ακυρο το σχολιο για τον ταξικο αγωνα του καναπε.και δεν δεχομαι κριτικη πανω σε αυτο το θεμα και ειδικα απο καποιον που συμπεριφερεται σαν 50αρης μικροαστος απο τα 20 του.
και δεν ειμαι τοσο μικρος οσο νομιζεις.
οντοπικ τωρα το ματς το ειχα δει και ειχε βαλει και γκολ απο το κεντρο καποιος πορτιγιο ο οποιος την τελευταια φοαρα που ειχε δωσει σημεια ζωης επαιζε στο βελγιο.η πρασινη αρμαδα του κυραστα που κατατροπωνε ολους τους αντιπαλους καταφερε να αποσαπασει ισοπαλια απο την αναπληρωματικη εντεκαδα των αναπληρωματικων.
Δεν δέχεται κριτική λέει! Ο αττίλα όλα αυτά.
ontopic, είσαι απλά χαζός γαύρος, και αυτό είναι δυστυχώς το καλύτερο που έχω να σου προσάψω.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ειναι εκεινο το 3-1 στο Νου Καμπ, για το οποιο υπερπανηγυριζει ολος ο λαος της ελληνικης ομαδας ενω εχει φαει τρια, εχω να πω σαν οπαδος της Μπαρτσελονα και μονο
Αυτα.
Αυτό που λές δεν ισχύει σαν επιχείρημα. Στο επίπεδο που είναι κατά κανόνα είναι φυσιολογικό και σίγουρα όχι κατακριτέο να νιώθουν πως έπαιξαν καλά. Το ίδιο δεν έκαναν (και με το δίκιο τους) οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετά το 4-2 από τη Ρεαλ πέρυσι?
Αγαπητε φιλε Κελλδοραιν, εχουμε ξεχασει την καλη μας εμφανιση (αλλα ηττα με 4-2) και συνυπολογωντας οτι ειχαμε και αλλες εμφανισεις περσι τις οποιες μαλιστα κερδισαμε, εχω την εντυπωση οτι ηδη, 10 μηνες μετα, το τελευταιο που θυμομαστε απ την ευρωπαικη πορεια του οσφπ ειναι το 4-2 του μπουρδελομπεου. Δεν ανασκαβουμε το κακομοιρο ματς καθε τρεις και λιγο για να λεμε εκει που εχω ταξιδεψει εγω και αρπαξα τρια.
υ.γ. δεν κοροιδευω κανενα παο, στεκομαι στο συγκεκριμενο ματσακιον και μονο.
Ναι αλλά πιστεύω ότι η αντιμετώπιση θα ήταν διαφορετική αν αυτό το 4-2 είχε γίνει στην φάση των 8
Μωρέ το αστείο είναι πως λέτε μας κομπλεξικούς και τέτοια ενώ -με προσπάθεια- θυμήθηκα πως έχουμε νικήσει 1-2 τη Γιουβέντους, έχουμε αποκλειστεί στο τέλος από Λίβερπουλ, έχουμε νικήσει 6-2 τη Λεβερκούζεν, έχουμε περάσει πρώτοι σε όμιλο με Άγιαξ Πόρτους, κι από την άλλη σεις έχετε φάει ουκ ολίγες πεντάρες τα τελευταία χρόνια (Βέρντερ Μπαρτσελόνες στο ημίχρονο κλπ). Δηλαδή εμείς γιατί δεν πανηγυρίζουμε -με το ζόρι τα θυμόμαστε καν ε, αλήθεια- και δε λέμε για σκατά στην κάλτσα Ιταλών και Βρετανών μωρέ παιδιά; Και γιατί αν τυχόν κάποιος βγει να τα πει το παίρνετε στα ασόβαρα και πετάτε απαντήσεις του στυλ "έτερον εκάτερον"; Ώχου. Ωραία που ήτανε το 71.
Έντιτ: Τώρα είδα τα του Μίτσμανν , θαρρώ τα ίδια λέμε.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Ναι αλλά πιστεύω ότι η αντιμετώπιση θα ήταν διαφορετική αν αυτό το 4-2 είχε γίνει στην φάση των 8
objection.
DA speculates.
sustained.
Marshall : Lawyered! (Barney growls)
μπυρα 13 -εκει που εχω τρεξει :!:
εντάξει, νόμιζα ότι κάποιοι gayροι εδώ μέσα σκάμπαζαν 5 πράγματα από μπάλλα, παρά τη δικαιολογημένη αρρώστεια του καθενός για την ομάδα του.
σήμερα αυτοί οι κάποιοι λιγόστεψαν.
Όχι ρε δικέ μου πες που έχουμε λάθος, όχι πες.
χμ, ειδικα γι αυτο το ματς (δε μιλαω για κανενα αλλο στο τοπικ) οποτε θετε τα συζηταμε.
να μου μαθετε και λιγη μπαλα αν χρειαζεται.