Ρε φίτσουλα, άσε κι ένα τόπικ χωρίς να πετάξεις την πουτσοειρωνία σου. plzkthx
On topic, πάμε ρε Σέλτικς (που της νίκης έχουν τα Άλλεν κλειδιά!)
Printable View
Ρε φίτσουλα, άσε κι ένα τόπικ χωρίς να πετάξεις την πουτσοειρωνία σου. plzkthx
On topic, πάμε ρε Σέλτικς (που της νίκης έχουν τα Άλλεν κλειδιά!)
πάντως εγώ το σχόλιο δεν το έκανα για το επίπεδο του nba, προφανώς δεν μπαίνω ούτε καν σε σύγκριση ποιότητας σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.
το θέμα είναι ότι μετά από μια τέτοια φάση στο nba δεν υπήρξε καμία αντίδραση από προπονητές, παίκτες και οπαδικές εφημερίδες όπως εδώ. μάλιστα ο πόποβιτς σχολίασε ότι ήταν σωστό το σφύριγμα και ότι αυτός να ήταν διαιτητής, δεν θα έδινε foul. τεράστια διαφορά νοοτροπίας, αυτό εννοούσα.
2 συνεχόμενες μέρες 0 πόντους στο fantasy :mrgreen:
:lol: και 'μένα ο cassell 0 μου έδωσε τις προάλλες. λίρα εκατό!
Κάθε φορά που σκέφτομαι ποιον να παίξω φτιάχνω ένα τοπ3 στο μυαλό μου με τις διαθέσιμες επιλογές. Και πάντα διαλέγω αυτόν που τα πάει χειρότερα!
Μα και ο ίδιος ο αραπάκος του γαύρου είχε δηλώσει μετά το ματς ότι δε σφυρίζονται αυτά.Quote:
Originally Posted by psychomaverick
Δεν ξέρω αν τον μάλωσαν μετά!!!!!!!!!!!!!!!!!~`1
για αυτο το στειλαμε το μαλακισμενο!!!@#$@@@~~!~!!!!!!
Quote:
Originally Posted by chris_boss
Λοιπον κοιτα να δεις πως εχει.
Το οτι η ΠΑΝΑΘΑ της καρδιας μας ειναι ετοιμη για το ΝΒΑ, το λεγανε α) οι διοικουντες της β) ο κοσμος της. Μετα πεσανε κατι σαρανταρες, αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα.
Καλο θα ειναι ο σαηκομαβερικ να μας εξηγησει τη φυση του ποστ του με το νον κωλ. Θελει να μας πει οτι υπαρχει διαφορα στο ΝΒΑ με την ευρωπη/ελλαδα???? "Ωπ!!! Γη !!! Γη!!! ωραια, θα την πουμε Αμερικη"
Στην ευρωπη/ελλαδα λοιπον, για να χρησιμοποιησω και τις εκφρασεις σου, πουτσοειρωνια ειναι το "το θεωρησα νον κωλ" του αχρηστου διαιτητη που πολυ απλα με μια αποφαση λαθος στο ΟΑΚΑ εδωσε το τεραστιο πλεονεκτημα ενος ματς στον παο(πεφτω κι απ τα συννεφα ταυτοχρονα) και οχι αυτο που λεω εγω.
Οσο για το θεμα της ειρωνιας, καλη ωρα ειναι να εξηγησουμε κατι. Επειδη δεν βλεπω να ποσταρεις οταν ειρωνευομαι α) τον wino β) τον Κοκκαλη γ) τον Γκερσον δ) τον Αρη Θεσ/νικης ε) τον Τζον Τερυ στ) τον Νταμπο το ελεφαντακι, εχω να πω οτι οπως αυτοσαρκαζομαι και σαρκαζω την ομαδα μου, ετσι οπου πιστευω εγω θα κοροιδευω ηλιθιες δηλωσεις που ξεκινανε απ τον κολπο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μες κου εν κλαμπ ΑΘΗΝΩΝ.
Δηλαδη ποιος ειναι ο Παναθηναικος που μας απαγορευεται να λεμε και την αποψη μας? Η Διαγαλαξιακη Αυτοκρατορια ??? Η ειρωνια ειναι καλη αμα δεν εχει πρασινο χρωμα?? Μπορεις να χαλιεσαι αν θες, κι εμενα με χαλαει μετα απ τις συνηθεις 2000 μαλακιες που ποσταρετε για Ολυμπιακο εδω μεσα ανεξαιρετως αλλα δεν ερχομαι και να σας βρισω τουλαχιστον εσας που ξερω.
Αυτα. συνεχιστε με το ποσο διαφορετικο ειναι το ΝΒΑ απ την ελλαδα. Και μετα παμε στα "ευρωπαικα πρωταθληματα" να πουμε ποσο ανωτερη ειναι η Πριμερα Ντιβιζιον απ τη σουπερ ληγκ.
Αλλωστε τωρα με την ΠΕΚ οι Βγενοπαυλοι θα ζητησουν να μετατεθουν στην Ισπανια.
ω!!! πουτσοειρωνια!!!!
Εντάξει, άλλο ένα ποδοσφαιρικό ποστ για το μπάσκετ.
Ο ορισμός του πέναλτυ κυρία μου!
Θα ασχοληθώ μόνο με αυτό. Σου την είχα πει κι όταν έκανες 10 ποστ ανά ώρα για την ΑΕΚ στο τέλος του πρωταθλήματος. Α και στον Τέρυ σου είπα να σκάσεις.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Προτιμώ να με βρίζουν στα ίσια οι φίλοι μου παρά να αφήνουν να εννοηθεί ότι είμαι ψεύτης ή ότι με κοροιδεύουν οι Χ, Ψ πρόεδροι και δεν το βλέπω. Και ξέρεις κάτι; Το ότι είσαι έξυπνος κι έχεις χιούμορ δε σημαίνει ότι έχεις δίκιο, απλά μόνο να την πεις σε κάποιον μπορείς ή να παρουσιάσεις κάτι διαφορετικά. Δεν αλλάζεις κάτι που έχει γίνει.
Και όπως έχει πει κι ο σοφός "παραδέχομαι ότι για σεβαστό μέρος της ημέρας είμαι άνθρωπος με μειωμένη αντίληψη". Αλοίμονο σε αυτούς που δεν το παραδέχονται έχω να προσθέσω.
Αν βγω να πω οτι παιζει σοβαρα να σας δουλευει ο Βγενοπουλος (οχι δεν εχω καταληξει ακομα, αλλα χρησιμοποιω το ονομα αυτο) η συνηθης απαντηση που δινεις ειναι "παπαριες" "οχι αλλες μαλακιες" "αρχιδια"
Ειναι πολυ σπανιες οι φορες που εχεις κατσει να πει "ξερεις κατι? ειναι μαλακια γι αυτο και γι αυτο και γι αυτο το λογο"
Οσο για το αν εχω δικιο η οχι, εχω 5000 αποψεις, μπορει οι 3942 να ειναι λαθος. Εν τουτοις αν το προβλημα ειναι ο βιασμος του δικιου, το σωστο θα ηταν να την λες και στον χ,ψ,ζ, ρεηβεν λορντ π.χ. που τα τελευταια 3131 ποστ του ειναι "πουστογκεηβροι μονο με Κοκκαλη" η στον καθε χβιλελος κλαμπ που το μονο πραγμα που εχει σημασια ειναι πως θα τη λεμε στον Ολυμπιακο.
Πριν ενα χρονο εισασταν ετοιμοι να διαλεξετε και περιφερεια στο ΝΒΑ. Δηλαδη η διαβαζω αλλα πραματα η οντως ειμαι ο σοφος με τη μειωμενη αντιληψη. Η και τα 2. Και καθεσαι και πειραζεσαι με το "χα! αλλος ειπε ειναι ετοιμος για ΝΒΑ" Ενταξει. Τι να πω. Παω πασο. Ειμαι υπερβολικος. Περασα τα εσκαμμενα. κ.λ.π. Δεν ειναι δυνατον ο Πιτσφορκ ομως να ειναι η "συλλογη γαματων ποστ" που στα μισα απ αυτα λεει εμφανεις μαλακιες και μαλιστα κουραστικα επαναλαμβανομενες. Κι οταν δεν μιλας ποτε γι αυτο, χαλαρα εγω μπορω να πιστευω οτι σκατα ειρωνια για σενα ειναι αυτη που ειρωνευεται τον Παο, τον Σαραβακο, τον Παυλο και Θαναση (που τους θεωρω μαλακες ολκης, και δε θα κολλησω και πολυ να τους ειρωνευτω μπαη δε γουεη, ας φερουν και 30 ευρωπαικα)
υ.γ. Για Τερυ δεν βλεπω πουθενα που μου πες να σκασω. (επισης δεν ειπα και τιποτα, περαν του φωτοσοπ. Αν ειναι στραβο κι αυτο, παμε να γραψουμε στο megaromoussikis.com)
Εδω μιλαμε για ΝΒΑ ομως, κυριως οι αλλοι δηλαδη.
σκασε ρε
re mits ase ena gamhmeno thread sto opoin den 8a les oti o osfp sto basket trwei poutsa apo diaithsia kai sto podosfairo exei diaplanhtikh omada, NBA leei to gamhdi
Εδω δικηγορος του διαβολου, οβερ.
Ο Μιτς το μονο που εκανε ηταν να κοροιδεψει την προθεση του ΠΑΟ να παει στο ΝΒΑ και μετα ξεκινησε η αλλη η ιστορια, στην οποια ποτε δεν αναφερθηκε ποτε στο ποδοσφαιρο. Κατα τα αλλα, τι λετε, θα παει η Βοστωνη τελικους να γινει της πουτανας μετα στους τελικους? Αν παει παντως, προβλεπω 4-3 στους τελικους, δεν ξερω ποιος.