Το θυμάμαι κι εγώ.
Όταν βάζαμε στο πολ τα 3 ξ έπεφτε ο σέρβερ.
Printable View
Το θυμάμαι κι εγώ.
Όταν βάζαμε στο πολ τα 3 ξ έπεφτε ο σέρβερ.
an ginei neo thread pantos nomizo oti ego kai h X tha exoume thesi standar me tosa pou mas exoun syrei fetos...
η αυτογνωσία δε θα σου προσφέρει απαλαγή. :D
ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
Ελπίζω τώρα που υπάρχει ήδη η εμπειρία από το συγκεκριμένο τόπικ να σοβαρευτούν όλοι και να ξεκινήσει κατευθείαν ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ, δε χρειάζεται να χάνουμε το χρόνο μας με ψηφοφορίες και μαλακίες.
..........
.........
..........
......_........
.........
Σας γαμώ το σπίτι μουνόπανα. (Τα dots θα συμπληρωθούν μετά, δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συγκεκριμένα πρόσωπα)
Πραγματικά θλιβερό thread.
Quote:
Originally Posted by carheart
Πιστευω οτι ο λογος θα ηταν οτι ειμαι moderator.
Οχι μονο δεν το θυμασαι, αλλα ουτε καν μπορεσες να κανεις μια αξιοτιμη μαντεψια.
Λεω να αυτοπροταθεις.
Όχι, δεν ήταν αυτό, νομίζω ήταν μια περίοδος που δεν έγραφες, και εμείς ως καιροσκόποι θέλαμε να εκμεταλλευτούμε μονάχα την current βλακεία.
Σιγά μην αυτοπροταθώ, δεν βαριέμαι τόσο.
Amnesiac. σάλτα και γαμήσου ρε μουνί και μη μου ξαναμιλήσεις.
Bump για το ευχάριστο του αναγνώσματος
αλλά αν γινόταν σήμερα θα 'σπαγα τα κοντέρ.
δεν εχει ικονοκλαστ καντιρου και τον αντικειμενικο μοντ
ε τι σκατα πολ ειναι αυτο
Με μια πρώτη ματιά είναι τίμιο και πορωτικό.
η γαμωκασιδα μου εφαγε την πρωτια :(
Κοίτα γενικά δεν ξαναγίνεται αντίστοιχο πολλ γιατί θεωρούμε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα σοβαρός ανταγωνιστής του Η. σε επίπεδο καθυστέρησης. Τώρα που το σκέφτομαι ωστόσο απο το πολλ έχουν μεσολαβήσει και τριάντα χρόνια στα οποία εσύ ξεδίπλωσες ακόμα ευρύτερα τα ταλέντα σου και πλέον μπορώ να πω ότι έχεις γίνει ΝΕΚΤΑΡ. Μια πιθανή αναμέτρηση των δύο σας παίζει και να είναι ντέρμπυ, δε ξέρω.
τιμη μου ρε