Quote:
Originally Posted by Aigeas
πω ρε φιλε, αληθεια αν ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο 25 σελιδες και 200 ποστ μετα, θα κανα εντιτ
:(
υ.γ. το ποστ για τις ψωλες κοκκορων και τις αγγιναρες πηγαινε στο χρηστη lab.
Printable View
Quote:
πω ρε φιλε, αληθεια αν ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο 25 σελιδες και 200 ποστ μετα, θα κανα εντιτ
:(
υ.γ. το ποστ για τις ψωλες κοκκορων και τις αγγιναρες πηγαινε στο χρηστη lab.
σε ρώτησα τη μουσική ακούς...η μουσική εκτός από βιομηχανία(για σενα) είναι και κάβλα.
themi, θελεις να κανω ενα μαγικο?
είδες που κατα βάθος φοβάσε τους πασόκους?Quote:
να σε γαmήσω και να εξαφανιστώ????yeah! :twisted: :twisted:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
edit:
locklocklocklocklocklocklock
Quote:
Originally Posted by themisomagos
Κι εγώ ακούω μεταλλικά πράγματα αλλά κυρίως κλασική rock. Δεν έχω μπερδέψει όμως την βούρτσα με την πούτσα. Ούτε και σκοπεύω να αφήσω μαλλί επειδή ένας πονηρός βλάκας με 5 βίλες στο Μαϊάμι έκανε το ίδιο. Αυτός προκειμένου να φτιάξει την 6η βίλα μπορεί να σου πει ότι μιλάει με τον διάολο αυτοπροσώπως. Το να πιστέψεις στον διάολο κι εσύ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του αυξήσεις τον διαβολεμένο του τραπεζικό λογαριασμό. Ακούω μουσικές αλλά δεν γίνομαι οπαδός δηλαδή. Πάντως για συναισθηματικούς λόγους πήγα να ακούσω πρόπερσι τους γερο- Iron Maiden στη Μαλακάσα και όταν έφυγα νόμιζα ότι κρατούσα δύο τιμόνια στη μηχανή.
Υ.Γ
Συγνώμη mitsmann σε πήρε η μπάλα. Το "αη γαμήσου" όμως προσφέρεται για άπειρες συζητήσεις.
Τι να κάνουμε, δεν είναι το κάθε φόρουμ για όλους. Άλλοι ταιριάζουν κι άλλοι υπάρχουν απλά και μόνο για να σπάνε πλάκα οι υπόλοιποι μαζί τους.Quote:
xm dld amfisviteis to gegonos oti kapoioi apo tous agapimenous mas mousikous ontws milane me to diavolo?
Quote:
Originally Posted by Deggial
Ξέχασες το ενδεχόμενο να υπάρχει ένας που να σπάει πλάκα με όλους τους υπόλοιπους όμως.
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Όχι καλό μου παιδί δεν το αμφισβητώ καθόλου. Έχω μάλιστα t-shirt της κολάσεως σε πολύ καλή τιμή!
τόσο μάγκας?Quote:
υγ.τέλος το καψιμο για σήμερα.
Λοιπόν εγώ τονε συμπά8ησα. Πρόκειται για τον άντρα της χάβοκ.
εμενα για τη φιλη χαβοκ μου κανειQuote:
Originally Posted by ikonoklast
pantws an erthei antergkraount kanas aigeas simera xalara parataw diavazma, playstation kai founta kai erxomai.
aigea ela antergkraount!!!
Ωραία όλα αυτά που λες αλλά δεν βλέπω να μου απαντάς…Quote:
Όλοι αυτοί οι έξυπνοι που όπως λες κλέβουν το δημόσιο χρήμα δεν κλέβουν από μένα, μάλλον από σένα κλέβουν. Εγώ μέχρι πρόσφατα ζούσα από τους γονείς μου και το τελευταίο χρόνο έχω βολευτεί με ένα μισθό στην Νομαρχία (δυστυχώς με σύμβαση) από όπου μπαίνω τη μισή μέρα στο er και την άλλη μισή ξύνω τ @@ μου.
Έτσι δεν ζω μόνο με την σύνταξη αλλά τσιμπάω κι άλλα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Στο δικό σου κράτος εγώ δεν προσέφερα ποτέ και ούτε πρόκειται.
Πιθανώς θα έχω έρθει πολλές φορές και στις δικές σου καφετέριες στα Εξάρχεια, είμαι από αυτούς που κάθονται 2,5 ώρες με ένα φραπέ, μέχρι το καλαμάκι να γίνει ένα με το ποτήρι και να μην ξεκολλάει ούτε με σφυρί, από αυτούς που αντί για πουρμπουάρ αφήνουν μια μπόχα αρχιδιών στις καρέκλες από το διαρκές ξύσιμο, άντε και καμιά κλανιά.
Άσε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες προς εμένα και κοίτα να λαδώσεις κανα εφοριακό μπας και πληρώσεις κανα ευρώ λιγότερο και σου μείνουνε να πάρεις και κανα prince oliver κουστουμάκι για να δείχνεις ευπρεπής επιχειρηματίας.
Το ότι κάποιοι άλλοι δούλεψαν σαν τα σκυλιά όπως λες για να απολαμβάνω εγώ είναι δεδομένο, αυτούς όλους τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσω σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.
Post scanned apokomma ths syntaxhs sou plzkthxQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
Εγώ πάντως με το να πιστεύω στα όσα ο Crowley δίδαξε και με το να προσπαθώ να κάνω καμιά επίκληση όταν φεύγει η μάνα μου από το σπίτι δεν νομίζω ότι αυξάνω τον τραπεζικό λογαριασμό των Venom. Έλεος δλδ, do as thou wilt shalt be the whole of the law (κάπως έτσι τέσπα) είναι το moto που θα ήθελα να έχω και σε αφίσα στο δωμάτιο μου.Quote:
Άσε την λατρεία προς τον Εωσφόρο λοιπόν γι αυτούς που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω σε αυτό το τομέα και μην σχολιάζεις επί παντός επιστητού. Δεν είναι καλό ούτε για σένα ούτε για την οικογένεια σου να χώνεσαι σε τέτοια θέματα.