Τι γλυκός. Σ'αγαπάω. Πάω να κάνω quote εκεί. :-P
Printable View
Τι γλυκός. Σ'αγαπάω. Πάω να κάνω quote εκεί. :-P
omorfa mou agoria k koritsa, ine mia tainia girismeni tipou blair witch projec pou einai 3-4 fitite k skane se ena stixiomeno spiti alla den pistevoun se auta k sto telos [meta apo kana 50lepto] trone aggouri.
an tora pera apo ton titlo pezei k kana link gia katevasma de 8a me polixalasei.
λοιπόν αφού βρήκαμε το dallos με τη δαγκάνα (ζητούνται υπότιτλοι για το γιαπωνέζικο 4-part btw):
άνιμε όπου είναι ένα διαστημόπλοιο μόνο με γκομενάκια και γίνεται μια μάχη και βγαίνουν με στολές να πολεμήσουν νομίζω, τελοσπάντων το θέμα είναι οτι εγκαταλείπουν μία (την πιο σκύλα, coincidence? I remember not!) μόνη της στο διάστημα.
αργότερα πέφτουν/προσγειώνονται σε κάποιον πλανήτη, όπου μία απ αυτές μένει έγκυος, και γεννάει έναν τύπο που μάλλον γερνάει με αφύσικη ταχύτητα και είναι ενήλικας μέσα σε λίγες μέρες/ώρες.
στην τηλεόραση τοχα πετύχει πιτσιρικάς, μάλλον μεταγλωτισμένο.
πείτε.
εντιτ: όπου τηλεόραση βλέπε τοπικό κανάλι άρα βιντεοκασσέτα.
Χμ χμ μου φέρνει στο μυαλό ένα ανιμε με κάτι τύπισσες που είχαν προσγειωθεί σε ένα δάσος;
Νομίζω πως ήταν σε ένα και-καλά γυναικοκρατούμενο κόσμο και έγινε μπάχαλο επειδή η άλλη γέννησε αγόρι;
δε θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες, μόνο οτι δεν είχε μάχες και τέτοια, και στο τέλος απόσο θυμάμαι το χαν ρίξει στην κουβέντα και την αμπελοφιλοσοφία με τον τυπά.
Λοιπόν, το ίδιο λέγαμε.
Gall Force 1 - Eternal Story
Το έχει και στο youtube σαν gail force.. Να και το κομμάτι με το παιδί που γεννιέται και μεγαλώνει γρήγορα και μπλα μπλα
εντιντ: btw από ότι διάβασα η σκύλα που ξέμεινε στο διάστημα επέζησε και είναι main character σε sequel. H άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
:touched:
μη σε πετύχω, κερνάω μπύρα.
:beerz:
ρε κάπου εδωμέσα είχαν αναφερθεί κάτι πρόσφατα (σχετικά) b-movies με ζόμπια (νομίζω) που μάλιστα έχουν βγει 2-3 sequels και ήταν σπλατεριάρικα και χαβαλετζίδικα, τα είχα ψάξει και μου φάνηκαν ενδιαφέροντα αλλά πλέον ξέχασα τίτλο, για πείτε. πρέπει να παιζε και κάποιος γνωστός και/ή καλτ ηθοποιός.
evil dead?
return of the living dead? exoun bgei 5, olo kai kapoios cult h8opoios 8a epaize.
το λοιπόν
είναι μια ταινία μάλλον από νορβηγία, κάπου βόρεια ευρώπη τεσπα, κ είναι η ιστορία 2 μικρών παιδιών που μεγαλώνοντας μπαίνουν στη μαφία κ σουξουμούξου κσέρωγω σεφάση ο αρχηγός είναι ένα με μούσκουλα μακρυμάλλης, ναρκωτικά κ τέτοια, τι άλλα, α ναι στην ταινία ακούγεται το shine ή το majesty από madrugada, ή κάποιο madrugada τεσπα.
Spoiler
χελπ!
Μη λες αυτήνανε; Izzat
νεεεεεεεεεεεεεεε :pink: