κάλκι, το πρόηγούμενο άβαταρ ήταν γκονταρ, το τωρινό ντεμπόρ. αν το επόμενο είναι καστοριάδης/μάης του 68/μπωντριγιάρ/κώστας παπαιωάννου θα σε κυνηγήσω και θα σε γ α μ ή σ ω . . .
Printable View
κάλκι, το πρόηγούμενο άβαταρ ήταν γκονταρ, το τωρινό ντεμπόρ. αν το επόμενο είναι καστοριάδης/μάης του 68/μπωντριγιάρ/κώστας παπαιωάννου θα σε κυνηγήσω και θα σε γ α μ ή σ ω . . .
Περι μισ8οφόρικου/κανονικού προφανώς και έχω κάνει πολλ γιατί είμαι γαμάτος:
viewtopic.php?f=39&t=18849
Κατα τ' άλλα το bump έγινε για την στράτευση στα 18, να κάνω και γι' αυτό πολλ ή 8α σοβαρευτείτε και 8α μείνετε οντόπικ πριν φέρω τον σόλο καμαριέρα να σας γ α μ ή σ ε ι;
Ώπα, περίμενε, για να καταλάβω... Αν γίνω κομμουνιστής θα έχω περισσότερα ΜΟΥΝΑΚΙΑ :?: :shock:
8α έχεις τον σόλο καμαριέρα, δε σε χάλασε!
Αυτός είναι ΨΟΛΑΡΑΣ :!:
Παλιοϋποκριτές κομμουνισταί.
το προηγούμενο ήταν Τομ Γουεητς. Αλλά ναι, θα μπορούσε να είναι και Καστοριάδης ή Μάης του 68.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
για γέλια.Quote:
Originally Posted by wiki
- τι έκανες κορνήλιε στην κατοχή?
- διάβαζα.
Δεν κατάλαβα τίποτα.Quote:
Originally Posted by Ruthless
στηλ ασασην σταματα να μιλας ετσι, απολυθηκες σε περίπτωση που δεν το εχεις παρει πρεφα ακομα
Θα μπορούσε να γίνει διαφήμιση για το στρατό.
"Στη μάνα σου το 'πες;"
Ετσι, χωρίς άδεια ανωτέρων, λίγες μέρες πριν από την απόλυσή τους από τον στρατό ξηράς, τρεις φαντάροι, και οι τρεις παιδιά της Αθήνας, φόρεσαν τις στολές τους και κάθισαν σε πάνελ συνέντευξης Τύπου της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Και «σχεδόν κάθε δεκαπενθήμερο υπάρχει πλέον μία απόπειρα αυτοκτονίας σε στρατιωτική μονάδα», διατύπωσαν κατηγορηματικά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
link0z.
Asimouli, ti stigmi pou arxigos tou KKE itan o zaxariadis, to kathikon enos eusiniditou kommounisti/aristerou pistevo oti itan i na aposyrthei sto diavasma i na ton dilitiriasei oste na antikatastathei apo kapoion pou den tha itan ikanos na skotosei ti mana tou gia na eksasfalisei 5 lepta megaliteris paramonis stin igesia.Quote:
Originally Posted by asimoulis
Άσε μας ρε κατώριμε.
Ω ναι ρε φίλε, δε θα ξανανοίξει ποτέ σχολή.