http://www.taxheaven.gr/laws/circula...circular/13479
εδω ειμαστε 3 € αντε βαρια 4 € ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
Printable View
http://www.taxheaven.gr/laws/circula...circular/13479
εδω ειμαστε 3 € αντε βαρια 4 € ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
μεροκάματο είναι ημερομίσθιο, ωρομίσθια είναι αυτα
τι αλλο περιμενουμε ν' ακουσουμε ρε πουστη μου
ποσο θρασος πια γαμω την παναγια
Επειδή δεν εχω χρονο για πολλά, η δουλειά στα μικι ντις ειναι ΠΟΛΥ χειρότερη απο της αεροσυνοδού απο αποψη ψυχικής και σωματικής υγείας, ΦΑΚΤ.
οποιος διαφωνεί είναι απλά καθυστερημένος.
Ακόμα κιαν αυτό ήσαν αλήθεια ρε μααααν, κρίνεις το πόσα αξίζει να παίρνει μια αεροσυνοδός βασει του πόσα παίρνει η σερβιτόρα που είπες? Η οποία δουλεύει ανειδίκευτη και έτοιμη για εκμετάλευση απο μια πολυεθνική? Ε σκάσε πια βρε εμετέ!
Ενι , ηταν τετοια η συγχιση μου που δεν προσεξα και σκεφτομουν τα περιεργα που λεει ο πατερας μου εδω και μηνες πως θα φτασουμε στα τρια ευρω μεροκαματο. Οπως και να χει μιλαμε για μικτα και και εξευτελιστικα ποσα πλεον. Και περιμενουμε και δευτερη μειωση
να τονισω οτι αυτα ειναι για 8 ωρο ε.. που πλεον οσο παει και σπανιζει.
Η McDonnalds είναι σταθερά στις λίστες με τους χειρότερους εργοδότες παγκοσμίως, αλλα πριν ποστάρω ορίτζιναλ πηγές για το θέμα θα σας αφήσω να με κράξετε λιγο ακομα, έτσι, για να έχει πιο πολυ πλάκα οταν θα σας αποδείξω την καθυστέρησή σας με στοιχεία.
Περιέργως, αυτή ηταν η μονη μη καθυστερημένη κοχίρεντ διαφωνία που γράφτηκε. Αλλα νταξ, αφου δεν σαρέσει η σύγγριση με τα μακντόναλντς, φίλη μου Γαλλίδα στο τελευταίο έτος της νοσηλευτικής που κανει την πρακτική της ως νοσοκόμα παίρνει 1050. Και όχι, δεν θα συγγρίνω την αεροσυνοδό με μισθό αρχιτεκτόνισας, θα τον συγγρίνω με αντίστοιχης εκπαίδευσης δουλειές. Α και ξέχασα να πω οτι η νοσοκόμα και ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερη πίεση έχει και δεν πληρώνεται έξτρα για τα κουλά ωράρια, ενώ στις αεροσυνοδούς παίζουν μπονους κλπ.
για μισθους μανατζερ και CEO θα πεις πως τους δικαιλογεις;
Ανάληψη ευθύνης. Μεγάλης. Μην λέμε και ότι θέλουμε πια.
Κοσμικη ακτινοβολια λεει.
Γενικα παιδια ο κατωριμος τα λεει αρκουντως απλοικα και γειωτικα και μηδενιστικα, αλλα εσεις εχετε αναγει το επαγγελμα της αεροσυνοδου στο δυσκολοτερο επαγγελμα του κοσμου, μονο και μονο επειδη ειναι ο κατωριμος. Προφανως και θελει εκπαιδευση και αντοχη σε ειδικες συνθηκες και επισης οδηγει σε μεγαλυτερη σωματικη καταπονηση απο οτι σε μια καφετερια ή στα mcdonalds, αλλα οχι και τοσο πολυ περισσοτερο. Γι αυτο και πληρωνονται αρκετα περισσοτερα (δεν κοιταμε Ελλαδα τωρα, ειδικη περιπτωση). Αλλα εχει και τα θετικα του.
Και μονο ο κινδυνος του οτι μπορει το αεροπλανο να παθει κατι και να πεσει (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) δικαιολογει τους υψηλους μισθους των αεροτετοιων.