στα ισα και να ξαναφας
Printable View
στα ισα και να ξαναφας
http://www.theodoridisavas.blogspot.com/
αν και μπορει να κολαει σε αλλο τοπικ.
Έχω ακούσει ένα 15λεπτο, ως τώρα έχει βρίσει Σωκράτη, Πέτρο, Λούβαρη("ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΑΜΗΣΩ"), Χρυσικόπουλο, έχει πει ότι ο Λεμονής τους έδινε ντόπες, ότι "παλιά κάναμε πάρτυ στις συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκας" και τώρα είπε για τον Πιλάβιο "είναι μεγάλη πουτάνα, του είπα ότι θα του γαμήσω το σπίτι του πούστη"
Μόνο συγκίνηση:touched:
ρε το μουνακι τον δουκακο
μιλάμε για στιγμές μεγαλύτερες από «ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε» αλλά ακόμα δεν το έχουνε καταλάβει οι μάζες
Ρε όπχιος έχει υλικό ανεβάστε το κανα megaupload
:pink:
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑΣΟΥΜ :pink:
Είμαι σίγουρος ότι και όλα αυτά δικαιολογούνται κάπως για τους γραφικούς γαυρους.
Βέβαια έχουμε φάει τρελή ειρωνεία για διαιτησίες και ντόπες γαυρου. Από τον κώλο του μιλάει και ο σαββας άραγες;
εν τω μεταξύ -λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό- κανας εισαγγελέας/αθλητικός δικαστής κλπ κλπ θα παρέμβει ή θα μείνουμε πάλι στα "άκου τι λέει ο θεός" " / "ά ρε σαββα μορφή " / "μαλάκα έχει και γαμώ τα στύλ έτσι οπως τα λέει" ; Βέβαια θα μου πεις εδώ είναι Ελλάδα, και σε αυτό το μπουρδέλο οι θεσμοί και οι νόμοι λειτουργούν χειρότερα ακόμη και απο το μπερλουσκονικό καθεστώς που είχε τουλάχιστον τα αρχίδια να καθαρίσει τις αντίστοιχες βρωμες όταν έσκασαν μύτη...