Ti les re malaka!Eixa kamia 12ara nai sthn arxh pou ka8omouna olh mera kai egrafa oti malakia mou erxotane sto mualo.Twra exw gurw sta 3.5 nomizw.Nai 3.4 peripou!Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Neo Skyclad \M/
Printable View
Ti les re malaka!Eixa kamia 12ara nai sthn arxh pou ka8omouna olh mera kai egrafa oti malakia mou erxotane sto mualo.Twra exw gurw sta 3.5 nomizw.Nai 3.4 peripou!Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Neo Skyclad \M/
αγαπητά μου λαγωνικά
http://www.joefonda.digitalspace.net...cd-bkh-001.jpg
σε περίπτωση που τα ματάκια σας δεν πάνε καλά τελευταία αυτό είναι το "for guy debord (in nine events) των kevin norton ensemble με τον anthony braxton.
Το θέλω πάρα πολύ, σας παρακαλώ να ξαμοληθείτε σε αναζήτησή του
Αυτός ο τύπος υποδύθηκε τον Johnny Cash.
να τον σταυρώσουμε που δεν είναι και στην πραγματική του ζωή έτσι.
πάνκης τι προτείνεις από strike,zeke και partisans?
ela, pame pali!!!!!!
http://g-ecx.images-amazon.com/image...68852110.L.jpg
Bow, down here
Cause the saint's Raising Fear
:admin:Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
UNDERDOGS ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Book of Blood
τώρα δηλαδή αυτό το παραπάνω που γίνεται έχει μεγάλη διαφορά απ'το "ποστάρεται τάδε άγνωστος 'ψαγμένος' δίσκος - ακολουθούν τουλάχιστον 3 πόστ που λένε πόσο γαμάει"; εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα απ'τα δύο, αλλά θυμάμαι την κοινή γνώμη του φόρουμ να τραβάει τα βυζιά της με τους... θολοκουλτουριάρηδες.
ε σιγά το ψαγμένο γκρουπ, βασικές γνώσεις είναι :P
allo enoei kai exei kai dikio. vevaia re loki tus vlepeis oti einai tigka kavlwmenoi kai einai kai prwi opote tous sygxwras 8)
χαχαχ είπαμε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, μακάρι να έγραφαν όλοι έτσι καβλωμένοι για μουσική καθέ πρωί.
αλλά οι ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ παραμένουν ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ και το κράτος ΚΩΦΕΥΕΙ.
de kserw pioi einai oi ypokrites kai tetoies mlkies.
to mono pou ekana einai oti petaksa th kaula mou sto offtopic.
auto prepei na ginetai synexeia edw.
an h8ela na analysw ton disko 8a grafa kritikh
kai 8a tan mallon terastia! :D
Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
Ψαγμένο το Raising Fear ?Καλά ρε παληκάρι ,μας δουλεύεις? Οκ,δεν είναι Number Of The Beast σε δημοτικότητα αλλά ayt;o de to k;anei kai "ψαγμένο".
"Ψαγμένο" είναι αυτό που θα πω τώρα μιας και μηλάμε για Armored Saint
"ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ CRYSALIS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ"!
το χετε χάσει έ. δεν είπα ότι είναι ψαγμένο, είπα ότι η διαδικασία ξεκαβλώματος δεν διαφέρει με αυτή που πριν λίγο καιρό έκραζαν διάφοροι. ο μόνος παράγοντας που αλλάζει είναι το είδος. και τζιμ ντάντυ, και τους "ψαγμένους" τους έκραζαν γιατί έκαναν ακριβώς αυτό το πράγμα στο οφφ-τόπικ, όχι γιατί έγραφαν μονολεκτικές κριτικές στο albums subforum.