Εγώ επειδή δεν κατάλαβα ποια είναι η σωστή γραμμή, αν μπορώ να υπηρετήσω κοντά στο σπίτι μου να το κάνω;
Printable View
Εγώ επειδή δεν κατάλαβα ποια είναι η σωστή γραμμή, αν μπορώ να υπηρετήσω κοντά στο σπίτι μου να το κάνω;
η σωστή γραμμή είναι δεν πάμε στρατό, αλλά αν φοβόμαστε μην μας πουν αδερφές, κάνουμε ότι μπορούμε για να μην είμαστε στον πάτο, αν φοβόμαστε μην μας πουν πάλι αδερφές, δεχόμαστε οτι είμαστε κρετίνοι και προχωράμε στη ζωή μας.
εν τω μεταξύ πεθαίνω με τις μούτζες από τους δήθεν αλληλέγγυους χαλβάδες "στα άλλα παιδιά που δεν έχουν βύσμα και θα φάνε όλο το πακέτο εξαιτίας μου".
είστε απλά για τον πούτσο ρε, αλήθεια.
Ένα ακόμη μεγάλο μείον του στρατού είναι ότι έχεις να κάνεις με νέους ανθρώπους και η άποψή μου για τους νέους ανθρώπους του σήμερα είναι η χειρότερη δυνατή. Δηλαδή ΚΑΙ σκοπιά ΚΑΙ πατρίδα ΚΑΙ πάολα από τη μία άκρη του θαλάμου στην άλλη, πάει πολύ.
...ενώ όλοι ξέρουμε πως το σωστό είναι ΜΟΝΟ ΠΑΟΛΑ
6 μήνες κομοτηνή 511 ΕΜΑ (αν δεν κάνω λάθος). μαύρη ακόμη κ για μόνιμους αξιωματικούς.
6 μήνες λάρισα, ΣΔ Σιδηροδρόμων, διακοπές, έμενα για πάντα αν με κρατούσαν.
Πάολα και ΦΟΥΛΗ τσελέπη να παίζει στο repeat.
Ψυχικό τραύμα
http://youtu.be/s1p8gC_T6MA
(kudos στο πρώτο comment)
ενα μεγαλο συν ομως του στρατου ειναι οτι
λολ.
εντιτ:
εγώ δεν ήθελα να πάω αλλά πήγα γιατί είμαι κοτάρα, το αποδέχομαι εντελώς τελείως και πλήρως και 100%.
αλλά κρετίνος και γτπ γιατί δεν ψηνόμουν να βλέπω τον διπλανό μου να πήζει ενώ εγώ αράζω στην κρεβατάρα μου; καθρεφτάκι ρε νούμερο.
no1 τιμιο , δεν θες να πας στρατο κανεις το παν παιρνεις Ι5 δεν πας
no2 τιμιο , πας τρως τα σκατα και δεν γλυφεις κατουρημενες ποδιες .
δεν πας και στο βιετναμ για 5 χρονια να ριξεις σφαιρα στον κωλαρακο σου να σε στειλουν πισω .