εν τω μεταξύ, τι έκανε το αρχίδι ο μήτρογλου! κάταγμα ζυγωματικού και πιθανή μετατόπιση οστού ο μανωλάς. θύμισε βαρεζάο - ζήσης
Printable View
εν τω μεταξύ, τι έκανε το αρχίδι ο μήτρογλου! κάταγμα ζυγωματικού και πιθανή μετατόπιση οστού ο μανωλάς. θύμισε βαρεζάο - ζήσης
ναι συμφωνω! και η ολη μου αναφορα σε αυτο το θεμα περισσοτερο σαν πικρια ειναι παρα σαν σκεπτικο
γενικα ειμαι δυσαρεστημενος απο τον χαμενο τελικο αλλα χαρουμενος απο την καταταξη στο πρωταθλημα!
αυτο που λες για αρη παοκ ηρακλη,να το συνεχισω...λαρισα,γιαννενα κτλ ειναι μεγαλη κουβεντα και ανουσια για την ελληνικη πραγματικοτητα
με το σκεπτικο οτι προεχουν αλλα πραγματα που αν λυθουν θα διορθωσουν κι αυτα ισως!
ρε ο μανωλας ειναι στην φωτο??? δεν τον καταλαβα αληθεια ε!!
πως τον εκανε ετσι ρε ο IQ-ραδικιου-2ο χειροτερο κουρεμα εβερ???
Αφού είστε γατάκια. Στα δύσκολα κοτέψατε, ενώ εχθές αν έπαιζαν και τα χαφ του μπαοκ παίζει να μην κερδίζατε κιόλας. Γενικά είναι αυτό που έλεγε και στην εφημερίδα σας, κρατήστε κούπερ και κάντε γερό ξεσκαρτάρισμα το καλοκαίρι γιατί πολύ σίγουροι την έχουν δει όλοι εκεί.
xaraktiristiko paradeigma pou paizate karaiskaki me paixti parapanw kai menate pisw anti na piesete ligo mpas kai petaksete kana goal
Αμνίζιακ άνοιξε ρε το τόπικ του επόμενου πρωταθλήματος, σε 2 βδομάδες ξεκινάτε προετοιμασία.
σπιριτ οσο κι αν θελει ο οπαδισμος μου να διαφωνησει μαζι σου
η λογικη μου με κραταει πισω!
οι επιλογες μεχρι τωρα (οι 2 δλδ) φαινονται καλες...αιντε να δουμε!
παντως πιστευω πως η υγεια του αρη δεν υπαρχει σε καμια αλλη ομαδα σημερα!
Πωωω δηλαδή τώρα παίζει να σου απαντήσει =(
ποσο λιγο με ξερεις...
XAXAXAXAXAXX
:-D
(το ειχα καταλαβει απο πριν! αληθεια!)
γαμαει και ΔΕΡΝΕΙ ο καγκουρας
Aντρας σωστος. Στα ισα. οχι πουστιες...