Στο κέντρο θα περάσεις καλά. Χαιρετίσματα στην καυλιάρα κοκκινομάλλα υπολοχαγό :!:
Printable View
Στο κέντρο θα περάσεις καλά. Χαιρετίσματα στην καυλιάρα κοκκινομάλλα υπολοχαγό :!:
Ε ναι αλλά τότε μαλακίες, πολύ περισσότερο μετράει η μετάθεση/ειδικότητα παρά το σώμα.. Άσε που εγώ σαν ΠΖ βρήκα κόσμο στη μονάδα πρώην ΥΠ, που βαφτίστηκαν ΠΖ στη μετάθεση.
Οκ, αν δεν μετρήσεις, υγειονομικό τότε...αν υπάρχει ακόμα το κέντρο. Το ταχυδρομικό και αυτό ίδια φάση είναι;
Η όλη συζήτηση μου θυμίζει..
http://www.youtube.com/watch?v=ExWfh6sGyso
το υγειονομικο ειχε κεντρο μεχρι προσφατως , εκει ειχε παει ο αδερφος μου προ διετιας , το ταχυδρομικο δεν εχει κεντρο .
γενικά χωρίς βύσμα κατά το 80% των περιπτώσεων αλλάζει κ σώμα/όπλο με την μετάθεση.
πάντως "το όπλο είναι ένα, τα τεθωρακισμένα"
Γενικά πάντως όλοι για Υλικού Πολέμου με λένε κωλόβυσμα
και με χαλάει λίγο γιατί δεν έχω βάλει τίποτα, ούτε είχα ποτέ, και γενικά δεν είμαι αυτής της λογικής.
Είναι σκέτη κωλοφαρδία δηλαδή εκεί που πήγα?
Συνήθως εκεί πηγαίνουν όσοι έχουν πτυχίο/μεταπτυχιακό, αν δεν έχεις τίποτα από αυτά, ναι κωλόβυσμα/κωλόφαρδος.
nai eisai kwlofardos kai na xerese g'auto kai osoi sou lene malakies to lene apo apli zilia
kai sto strato 8a deis pos einai elaxistoi einai autoi pou den vazoun visma apla pianei se ligous g'auto meta vgazoun komple3
sou efxome kali 8itia kai min to skeftese kai asxolise me valkies vismata kai tetia 9 mines einai kita na tous peraseis oso pio kala mporeis
τα ίδια έλεγαν και σε 'μένα για το μηχανικό (βέβαια δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι είμαι μηχανικός). τελικά πήρα μια ωραία μετάταξη στα τεθωρακισμένα. τουλάχιστο εκεί έπαιζαν ελάχιστα βύσματα...