entertain me
Printable View
entertain me
ναι βρε χαζουλη.
τωρα δουλευει κατα περιοδους το msn και το skype.
allo pc/mac exeis na dokimaseis na deis an ftaiei to net?
allakse dns (208.67.222.222 208.67.220.220 gia opendns) mpas kai ftaiei auto (kai genika ipconfig /flushdns).
ingolemo τι μουσικη ακους?
δοκιμασα να μπω μεσω wifi στο iphone και ειναι πιο αργο απο το 3G μου εως ψοφιο.
η πουτανα η τελλας φταιει. :( θα δοκιμασω να κλεψω νετ απο τον γειτονα και μετα τα ipπραγματα.
μπηκα απο κλεμενο wifi και λειτουργει το νετς κανονικα. αλλα υπερβολικα αργα.
δεν υπάρχει ίντερνετ ούτε κ δω
σε πολύ λίγες σελίδες μπαίνω κ εκεί με πολλά refresh
αλλά τα τόρεντς κ το μσν λειτουργούν κανονικά
βαλτε dns 208.67.222.222 και 208.67.220.220(edit:τωρα ειδα το post ingolemo)
προσπαθησα τα παντα και τελικα κατεληξα στην λυση ινγκολεμου και αμπρουζι.
σας :pink:
Σήμερα έχει μετρό όλη μέρα ε;
Ναι
kalimera. variemai.
edit: ekana report to post mou giati htan vareto.
ωραιο και βαρετο αβαταρ εχεις HIV
edit: εκανα κι εγω edit γιατι το ποστ μου ηταν βαρετο
μόνο που ο άλλος έκανε report. Fail.
αχαχαχαχ
διαβασα repost!!!!
daks. EPOS.
www.kontosouvli.gr
έχουμε περάσει με τον κύριο -τον αντιπρόσωπο- ωραίες στιγμές λέμε
Μαλακία κοντοσούβλι κάνει ο μαλλιώρας.
(Αυτός στην Α. Γλυφάδα τουλάχιστον)
Σε ΧΩΝΕΙ καλά ο Μαλλιώρας.
(Αυτός στη Λάρσα τουλάχιστον)
Μιας και τόφερε η κουβέντα, πείτε πού μπορώ να πληρώσω λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ (εκτός από την ΕΥΔΑΠ).
προποτζίδικα και ΑΤΜ Αγροτικής έχω πληρώσει.
Πάω ταχυδρομείο να πάρω δέματα και είμαι το νούμερο 480 και εξυπηρετούν το 193 και βλέπω μόνο γριές, μια κλασική γαμημένη θεία με μικροσκοπικό σκυλί που φωνάζει στο τηλέφωνο, δεκατρείς χαρτογιακάδες που εξυπηρετούνται αμέσως διότι είναι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι προηγούνται γιατί είναι σκαστοί από την δουλειά, και διακόσους ανεπανάληπτους κόπανους με λογαριασμό ευδάπ στο χέρι, επειδή λέει αν πληρώνεις από εκεί δεν επιβαρύνεσαι με κάποια 0,50ευρώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Ελπίζω να μην έκατσες μέχρι να έρθει η σειρά σου.
Βοήθησες αλλά τα ταχυδρομεία έχουν όλους αυτούς που είπες, συν μαλλιάδες που πάνε να πάρουν δέματα με σιντί, οπότε αργούν πολύ.
rage for order για πες μιας και είμαι λίγο βλάχος μαυτά, στο ΑΤΜ είναι εύκολο να πληρώσεις;
εύκολο είναι ναι έχει και οδηγίες για γριές. ο λογαριασμός έχει ένα κωδικό πάνω, τον βάζεις, βάζεις και το ποσό ακριβώς και νομίζω σου παίρνει και 0,5ε. λογικά μπορείς και με e-banking
ΜΠΑΡΚΑ an pas se taxydromeio paizei na exei kai to MASINI pou plerwneis tous logariasmous kai den pataei kaneis sauta tou diaolou pramata.
raven kala 32 !!!!!!
θυμήθηκα πριν κανένα μήνα που είχα πάει στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος λογαριασμού, ήμουν το νούμερο 139 και εξυπηρετούσε το 86 ξέρωγω. Κάθομαι με το βιβλιαράκι μου εγώ, με απορροφά, περνάει χωρίς να το καταλάβω κανένα 20λεπτο, κοιτάω, και εξυπηρετείται ακόμα το 86!
Και φυσικά όταν ήρθε η σειρά μου, μου είπαν ότι λείπει ένα δικαιολογητικό το οποίο φυσικά δε μου ανέφεραν όταν τους πήρα το ίδιο πρωΐ τηλέφωνο. Τους αγαπώ όλους.
χρόνια πολλά κ καλά raven.
btw εδώ κ δυο μέρες ξυπνάω με όλα τα συμπτώματα του hangover χωρίς να έχω πιει καθόλου... :/