Εγω σημερα μετραγα απο τις 9 μεχρι τις 2 στην Βουλα. Με διελυσε ο ηλιος, ολοι πηγαιναν για μπανιο και τελικα θα πληρωθω αυριο! FML
Printable View
Εγω σημερα μετραγα απο τις 9 μεχρι τις 2 στην Βουλα. Με διελυσε ο ηλιος, ολοι πηγαιναν για μπανιο και τελικα θα πληρωθω αυριο! FML
γυρισα απο την λεσβο.. μετα απο ενα υπερκαμενο 10 ημερο.... τελευταια μερα στο νησι με ανεβασαν στην σκηνη οι destr-oi τοπικη ελληνικη πανκ μπαντα... και τραγουδησα το μπασταρδοκρατια...
με καλεσαν στην σκηνη ως... ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ...:touched::dfinger:
να γαμηθούν όσοι βιάζονται! είχα ανάγκη από διακοπές, κάψιμο και heavy metal :P
Mitsmann παρε τηλεφωνο να παμε για βολτα αν τελικα δεν κοιμηθηκες. Βαριεμαι. Παω για παγωτο και πισω στο γραψιμο μετα. Ουφ.
den eisai o monos. 1 wra 40 lepta msn meeting me ta ypoloipa melh ths omadas gia ena mikro kommataki (10%) tou project pou prepei na exoume etoimo ws pempth to argotero.
ponokefaliasa prin kan arxisw na kanw to diko mou kommati.
gamw tin eksetastiki gamw.
Πρώτη μέρα δουλείας αύριο. Αντίο λευτεριά, σ' έχασα στα 20 μου χρόνια και δεν πρόλαβα να σ'αγαπήσω. Τα λέμε από Σεπτέμβρη πάλι.
Πρακτική ?
Ναι γαμώτο. :-?
που;
Σ' ένα ξενοδοχείο στην Ερέτρια (ευτυχώς).
Το αρχικό πλάνο ήταν για αστέρα βουλιαγμένης αλλά τους είπα να με αλλάξουν γιατί α) η Αθήνα δεν παλεύεται το καλοκαίρι, πόσο μάλλον με δρομολόγια μίας ώρας σε λεωφορείο, 2 φορές τη μέρα β) θα σάπιζα σχεδόν μόνος εδώ πέρα και οι φίλοι είναι ένας σημαντικός παράγοντας...
Ξέρω πως ακούγεται αφελές όταν μπλέκονται θέματα σαν το β. σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά δεν με πολυενδιαφέρει ούτε να αποκτήσω την σοβαρή προϋπηρεσία που θέλουν όλοι ούτε καμιά καριέρα σεφ.
και τι θες να κανεις στη ζωη σου?