:touched:
ρίξε μία χριστοπαναγία στο κωλόνησο μιας και είσαι εκεί, σε ευχαριστώ.
Printable View
Ουφ, 3 Ιουλίου.
ναι, κάτσε να το πάρω και θα πάω να κάνω ποστ στο MLR
ι5 γιατι? δεν εχουν ρουχα σε εξτρα εξτρα σμολ?
ερώτησις, πόσο καιρό παίρνει από το σπάσιμο της αναβολής μέχρι να παρουσιαστείς; θενξ
Πότε την έκοψες;
δεν την έχω κόψει ακόμα, θέλω να μπω νοέμβρη.
να βιαστώ να την κόψω από τώρα ή χαλαρά;
μόλις κόψεις στην πρώτη εσσο που παίρνουν , οπότε λίγο πριν
(αν ισχύει ότι παλιά)
νομίζω έτσι είναι, απλά μην την κόψεις οριακά με την ημερομηνίασ παρουσίασης της ΕΣΣΟ. Αν την κόψεις τώρα πας για Αύγουστο νομίζω. Κόψτη Σεπτέμβρη για να μπεις Νοέμβρη.
εμένα μου κοβόταν γενάρη και μπήκα με την πρώτη ΕΣΣΟ από τότε (μάρτη)
δεν είναι 100% σίγουρο αυτό, συνεννοήσου με το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου
σε άλλα νέα, πάω για I5
να ρωτησεις οπωσδηποτε στο στρατολογικο σου γραφειο, (δεν ειναι στανταρακι τι θα σε απαντησουν βεβαια), αλλα μπορει να την κοψεις Σεπτεμβρη και να σε παρουν κ μετα το Νοέμβρη, στο λεω γιατι αρκετοι φιλοι μου ειχαν κανει προγραμματισμο με αυτη τη λογικη (ειχαν κλεισει δουλειες, προγραμματισμο για μεταπτυχιακο κλπ και μπουλους μετα).
απλα τωρα που γενικα εχουν ελλειψη τα στρατοπεδα εχει πεσει αυτη η προοπτικη.
το 2008, για να μπω νοέμβρη έπρεπε να την κόψω πριν την προηγούμενη εσσο, δηλαδή Ιούλιο. τότε αυτό ίσχυε, την έκοβες πριν την προηγούμενη εσσο. για τώρα πάρε στρατολογικό γραφείο για σίγουρα.
Ισχύει το παραπάνω πιστεύω. Είχα κόψει 6/6 για να μπω Νοέμβρη. Γενικά σε απόσταση ασφαλείας πριν την ΕΣΣΟ του Αυγούστου κόψ'την. Δηλαδή μέσα στον Ιούλιο βαριά βαριά.
Ευχαριστώ ρε.
Για την ώρα τους πιστεύω, αλλά θα πάρω κάνα τηλ για καλό και για κακό.Quote:
Τα χρονικά διαστηματα διακοπής αναβολής για προγραμματισμό κατάταξης (ανάλογα με τον Κλάδο στον οποίο έχεις κατανεμηθεί) με συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Σειρά Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) είναι τα εξής:
ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως