ftiakse ki ena gia mena.
Printable View
ftiakse ki ena gia mena.
ti na ftiakso,''karkinos''leei,etoimo,de thelei katares kan
enw to xtikio hthele boost.
Βλαχος,βουλγαρος και φρικιό
κομπλεξικός και βλάκας
το νε φωνάζουνε Χτικιό
νάρκισσος και μαλάκας
ταρχίδια μας τα έπριζε,με το συγκρότημα του
το τατουάζ του έμεινε,να το κατόρθωμά του
το πουσταρδέλι της σειράς απ τη Θεσσαλλονίκη
τσουτσέκι,ποντικομαμί,πιο ''μάους'' κι απ'το Μίκυ
κατι μαλάκες σα κι'αυτόν,χαλάνε και τη πιάτσα
πρόβλημα αυτοπροβολής,τράημπαλ τατού και φράντζα
:touched:
pic tattoo να διουμε
ξερετε αν υπαρχει καμια σχολη θεατρου,κινηματογραφου,σκηνοθεσιας κτλ στην Θεσσαλονικη?
τις προάλλες γνώρισα κάποιον που σπουδάζει στη σχολή κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Οπότε ναι, υπάρχει.
αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.
.
Ναι υπάρχει. Είχα ρωτήσει για κατατακτήριες στη Σχολή κινηματογράφου.
http://www.film.auth.gr/index.php
μαλλον εννοεις αυτη στο ΑΠΘ και λιγο δυσκολο να δωσω 3η φορα πανελληνιες!
Μπορείς και με το 10%....
δεν ειμαι ομως :S
FML μου βρομαει! εχω δωσει 2 φορες πανελληνιες,περασα σε ενα κωλοΤΕΙ που δεν πατησα ποτε και τωρα τελειωνω την Μαγειρικη στα ΙΕΚ Δελτα!
βασικα εψαχνα κατι αντιστοιχο
τεσπα :S
Σχολή θεάτρου αν θες παίζει πολύ καλή του Μουτσινά (ή Βουτσινά, δεν θυμάμαι)
inb4 post με πικ γνωστού παρουσιαστή.
σκηνοθεσια με νοιαζει ρε γμτ και δεν βρισκω πουθενα! thx anyway! μπορει να περασω μια βολτα απο κει να δω τι παιζει
ιδιωτικές σχολές, έχε ένα εικοσαχίλιαρο στην άκρη.
what? 5k to xrono? polla einai.
αυτός έχω την εντύπωση ότι κάποτε ζήταγε 5κ το χρόνο για τρία χρόνια, υπολόγισα αυθαίρετα και μια κάποια αύξηση. όταν πάρει ο clockwork τηλέφωνο και τους ρωτήσει θα μας πει. μια εναλλακτική είναι αυτή.
αστειότητες του τύπου "θέλω να γίνω σκηνοθέτης, άρα θα πάω στη σχολή κινηματογράφου θεσνίκης" δεν τις σχολιάζουμε καν, έτσι.
εφοριακοι. FTL.
αντιμιουζικ την εναλλακτικη σου την τσεκαρα ηδη και δεν εχει θεσσ!
τωρα για τις αστειοτητες που λεσ δεν εχεις αδικο! τσαμπα λεφτα
απλα αν δεν ρωτησεις δεν θα μαθεις
pws ananewnw tin karta sto kinito mou enw eimai ekswteriko?? kserei kaneis?
exw ton arithmo tis ananewsis..apla den stelnei sto 1314 :P
σου βαζει καποιοσ αλλοσ καρτα!
στειλε pm να στονε βαλω.
thnx prothime biz alla takatafera...next time thase protimisw
:) που εισαι?
Καλημέρα κόσμεεε!
τι καλημέρα.
εδώ περιμένουμε να πάει 5 να πάμε για ύπνο.
Άργησα να ξυπνήσω..
Τρίτη και 13 ε
την παρασκευή το βράδυ είδα στον ύπνο μου ένα γνωστό μου, το μεσημέρι τον δέσανε
σήμερα εκεί που πήγαινα ξαφνικά ένιωσα μια ακατανίκητη επιθυμία να ακούσω Ξυδού κ πέθανε
ποιος έχει σειρά?
ρε παιδακι μου!
σου λεει καθε μερα γινονται μλκιες
αλλα υπαρχουν περισσοτερες τριτες και 13 οποτε ο κοσμακης νομιζε οτι ειναι γκαντεμικη η μερα
ενω αυτο που συμβαινει ειναι οτι αφου υπαρχουν περισσοτερες τριτες ε λογικο ειναι και οι κακοτυχιες
να ειναι περισσοτερες την συγκεκριμενη μερα/ημερομηνια
παντα συμφωνα με αυτα που διαβασα! νομιζω στο news24 ηταν!
αυτό ισχύει για την παρασκευή κ 13
τρίτη ήταν η άλωση της κων/πολης για αυτό η συγκεκριμένη ημέρα έμεινε ως γρουσούζικη. το 13 προστέθηκε ως γενικά γκαντέμικο
Quote:
Γιατι η Τρίτη και 13 θεωρείται μαύρη μέρα; Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια του Μωάμεθ του Πορθητή (Τρίτη 29 Μαΐου 1453). Έκτοτε γιορτές και γλέντια δεν γίνονταν ποτέ Τρίτη και τα σπιτικά παρέμεναν κλειστά για τους επισκέπτες. Ήταν ένας τρόπος για να μη λησμονήσουμε ως εθνος. Ωραία, και γιατί δεν επιλέξαμε Τρίτη και 29; Διοτι το 13 είναι ο κατεξοχήν κακότυχος αριθμός, που σπάει την αρμονία του 12 . Προσέξτε 12 οι μήνες, 12X2 οι ώρες, 12 οι θεοί του Ολύμπου, 12 και οι μαθητές του Χριστού, 12 οι άθλοι του Ηρακλή. Με την προσθήκη του αριθμού «ένα» σχηματιζόταν η αρχή ενός νέου κύκλου. Το «άγνωστο», που αντιπροσώπευε ο αριθμός 13, προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους κι έτσι άρχισαν να το συνδέοουν με ατυχή γεγονότα.
Ο Φίλιππος Β' της Μακεδονίας λέγεται πως πέθανε αφότου τοποθέτησε το άγαλμά του δίπλα σε αυτά των δώδεκα θεών του Ολύμπου.
Στο Μυστικό Δείπνο παρίστανται 12 μαθητές και ο Χριστός. Μετρώντας ως Πρώτο τον Ιησού 13ος θα ήταν ο Ιούδας.
Το 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης αναφέρεται στο θηρίο και τον Αντίχριστο, τα δύο δημιουργήματα του Διαβόλου.
Ο αριθμός 13 είναι θάνατος στα Ταρό.
Και κάτι ακόμα, σύμφωνα με τους προληπτικούς: Όταν μία ομάδα δεκατριών αντικειμένων διαιρεθεί στα δύο, στα τρία, στα τέσσερα ή στα έξι, πάντα ένα αντικείμενο περισσεύει. Το "κακό"!...
Παρασκευή και 13
Μόνο Ελληνες και Ισπανοι έχουν ως γρουσούζικη μέρα την Τρίτη και 13, οι υπόλοιποι δυτικοί έχουν την Παρασκευή και 13, η οποία στην Ελλάδα έγινε γνωστή με την γνωστή ταινία τρόμου «Παρασκευή και 13».
Η πρόληψη αυτή προέρχεται μάλλον από την ημέρα εξολόθρευσης του Τάγματος των Ναϊτών, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 1307 από τον στρατό του βασιλιά Φιλίππου της Γαλλίας. Επιπλέον λέγεται πως ήταν μέρα Παρασκευή όταν η Εύα έδωσε στον Αδάμ τον απαγορευμένο καρπό, με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν από τον Παράδεισο, Παρασκευή όταν η μεγάλη πλημμύρα της Βίβλου αφάνισε τα μιασματικά όντα της γης και, η μέρα που ο Χριστός σταυρώθηκε ήταν Παρασκευή.
Ο φόβος της Παρασκευής και 13 ονομάζεται στα αγγλικα paraskavedekatriaphobia , από τις ελληνικές λέξεις Παρασκευή, δεκατρείς και φοβια.
Τριτη και 13 η Νταγκεναμ ψωλιασε την Μπαρνετ 4-1.
δε μασαμε απο τετοια.
Ρωτα και τους οπαδους Μπαρνετ ομως να δουμε αν συμφωνουν. Τελικα για πειτε, υπαρχει ανθρωπος που στηριζει με παθος οτι Τριτη και 13 ειναι πιο συχνος συνδυασμος απο οποιαδηποτε αλλη μερα και 13? Για πειτε.
εγω ειπα απλως οτι το διαβασα
τωρα για istabul και τετοια:care!
με παθος στηριζουμε μονο Νατασα Κουν!