για αλλη μια φορα δεν αφηνουν την αληθεια να λαμψει :!:
http://img43.imageshack.us/img43/2382/carheart.jpg
:thumbsup:
Printable View
για αλλη μια φορα δεν αφηνουν την αληθεια να λαμψει :!:
http://img43.imageshack.us/img43/2382/carheart.jpg
:thumbsup:
Mόνο UTUK XUL και CULTES DES GHOULES.
Φθώγγε μη λες αηδίες. Ίδιο είναι μωρέ οι τελευταίοι Darkthrones και οι Immortals με τους Destroyer 666;
Τα παλιά άλμπουμ των Immortal και Darkthrone είναι σίγουρα καλύτερα από τα παλιά άλμπουμ των Destroyer 666. Είμαι σίγουρος όμως ότι αυτό το καινούργιο άλμπουμ των Destroyer 666 θα είναι πολύ καλύτερο από τα καινούργια άλμπουμ των Immortal και Darkthrone. Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτές οι μπάντες έχουν γίνει καρικατούρες του εαυτού τους, δε γράφουν μουσική επειδή έχουν κάτι να βγάλουν, αλλά λόγω προγράμματος, λόγω εταιρειών, λόγω ρουτίνας. Δεν έχουν πάθος, δεν έχουν καύλα, δεν έχουν νόημα. Έτσι τα καταλαβαίνω τουλάχιστον εγώ. Δε μου φτάνει πλέον μια γαμάτη παραγωγή και μερικά καλά ριφ.
Γιατί, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί ότι τα καινούρια darkthrone γαμάνε πιο πολύ απο τα παλιά;;;
Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πει καμια άποψη ΤΑΜΠΟΥ σ' αυτό το φλόρουμ!
Κοίτα, όταν θα γράψω εμπεριστατωμένο σεντόνι για το νέο Immortal θα δεις πως δεν διαφωνούμε κάπου. Αλλά γενικώς συγκρίνεις κάπως ανόμοια πράγματα, τελείως άλλη φάση το "Dark Thrones and Black Flags" (που δεν θα έλεγα ακριβώς πως δεν έχει κάτι να πει ε) με το "Defiance".
E ναι μωρέ, δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η σύγκριση, απλά δικαιολογία είναι για να βγάλω και το φτυάρι και γω :-D ναι, έχει κάποια πράγματα να πει το νταρκθροουνςκαιμπλακφλαγκς, αλλά απλά δεν είναι τα πράγματα που με πολυενδιαφέρουν εμένα. Είπαμε, μακριά ο χαβαλές σας από τα μέταλς μας! Τώρα για ιμμόρταλ σε νοηματικό αισθητικό επίπεδο ας μη μιλήσω καλύτερα, άντε για τα ριφ ας πούμε ότι αξίζει και μία δοκιμή το τελευταίο.
Το χιούμορ είναι ωραίο πράγμα φθόγκε. Απείρως πιο χρήσιμο ένα "Dark Thrones and Black Flags" από concept albums Queensryche για το που φτάνει το σκοτάδι του ανθρώπινου νου, από δεκαπέντε χιλιάδες εξαναγκαστικές σοβαροκοινωνικοκοπολιτικές heavy metal σοβαρότητες.
Έξω η σοβαροφάνεια από τα μέταλς μας. Μέσα η σοβαρότητα.
Διερρευσε το νεο Immortal?E? ανυπομονω να σχολασω.
χαχα, γιατί μου μιλάς για σοβαροφάνεια όμως εμένα, δε θυμάμαι να έγραψα για κανένα concept_queensryche ποτέ. Μαζί σου είμαι από τη μία, από την άλλη, όχι, εμένα δε με πάνε τα χιούμορς μαζί με τα μέταλ μου, σόρυ. Ούτε unintentional jokes στυλ immortal (οι οποίοι btw δεν ήταν ποτέ αυτοσαρκαστικοί, αυτοί νόμιζαν πως θα βγουν τόσο κουλ όσο τα είδωλά τους οι kiss όταν έκαναν αυτά τα πράγματα στο call of the wintermoon!) ούτε έξυπνα και μεταμοντέρνα που λέγαμε και παλιά των darkthrone. Destroyer 666 είπαμε! αυτό είναι που θέλουμε.
Καλά, συγγνώμη κιόλας ασούμε που παρεμβάινω στα έτσι σας, τα καινούρια darkthrone με ποιόν τρόπο/ορισμό/αιτιολόγηση είναι "μεταμοντέρνα"; (Μιλάω για το F-SOAD (καλο χιούμορ;;) και dark thrones black flags)
Αναστοχασμός, αυτοαναφορικότητα, ειρωνία, στυλιστικές αναφορές, χαβαλές, σα να γράφει ένας δημοσιογράφος του wire μουσική για την μουσική που γουστάρει. Οι χεβυμεταλλάδες του 80'ς που αγαπάει ο φένριζ δεν καθόντουσαν να αναλύουν τι θα κάνουν, έπαιζαν ότι τους έβγαινε και αυτό που νιώθαν. Οι φενρίζ μου μοιάζει σαν ένα τυπάκι που έχει φτάσει σε σημείο να μισεί τα παλιά τους άλμπουμ και κάθεται στη δισκοθήκη του και βγάζει βινύλια για να αποφασίσει πιο είναι το πιο τρου, λες και διαλέγει παρέες για να πάει με τους πιο κουλ. Τα έχει πει σε ένα άρθρο του ο bone awl πολύ πιο καλά, ακόμα και οι "antihumanists" με το φέηκ κομμάτι από το καινούργιο άλμπουμ.