δεν πουλάω κανα ιματζ. άλλο η σχέση κ άλλο ο γάμος. όλοι ξέρουν ότι είμαι συναισθηματικούλης 8)
Printable View
Ο γάμος δεν εχει να κάνει με το αν γράφεις μια μαλακία (με την οποία σε βαφτίσαν έτσι για να σε ξεχωρίζουν οι κόσμοι) σε ένα χαρτί, αλλά με το αν γουστάρεις να αγαπάς ένα άτομο και να μένεις με αυτό το άτομο, και αν θυμάμαι καλά υπάρχει δήλωσή σου κάπου εδώ μέσα ότι εσύ ποτέ δε χωρίζεις από μία σχέση. 8)
ο γάμος έχει να κάνει με δέσμευση την οποία δεν είμαι ακόμη έτοιμος να προσφέρω. τη δήλωση που λες, μάλλον την παρεξήγησες. άλλο εννοούσα, όχι επί του παρόντος :P
μουναρες,
μαλλον βρισκω και αλλη δουλεια.επεσε μηνυματακι απο παλιο αμορε οτι ψαχνουν για dj που παιζει buzzcocks και wipers σε γνωστο καλοκαιρι μαγαζι στην περιοχη της παραλιας.
χτικιο αν κανονισω φερε και τον σκυλο σου,χρειαζομαστε σεκιουριτυ.
αν ισχυει πες να σκασουμε γκουντσαν χτικιος
Μας τους αμόλησαν στο κέντροQuote:
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από την Πέμπτη το πολεμικό πλοίο «Βataan» των ΗΠΑ.
Το πλοίο στελεχώνουν 1.200 ναύτες και 1.400 πεζοναύτες της 22ης εκστρατευτικής δύναμης.
δεν έχω ξαναδεί τόσους niggas και wiggas μαζεμένους
http://www.youtube.com/watch?v=0MQtPl5t2ik#t=1m37s
Bitch Ass Nigga!
rocky balboa vradia, alla miname sta 4 seri.
ta alla dio molis 3ipnisoume.
kala kaikame k simera :P
Έπαθα κράμπα στη γάμπα ενώ κοιμόμουνα. FML
kai asximos ponos. to pathaina enw pigaina sxoleio akoma kai an de sikwnomoun na perpatisw ligo den efeuge me tpt
Το χειρότερο είναι ότι εκείνη τη στιγμή τρως υπέρτατη φρίκη γιατί μέσα στον ύπνο σου δεν καταλαβαίνεις και τι γίνεται και χέζεσαι πάνω σου. :fear:
Ιτ ιζ βαλιντ.