Τι σκατά βάζεις στο INITIALS;
Cardholder Title eg Mr, Mrs Initials Surname
Printable View
Τι σκατά βάζεις στο INITIALS;
Cardholder Title eg Mr, Mrs Initials Surname
κενο.
estw oti se lene Chandler Muriel Bing
tha grapseis Mr C.M. Bing
an den exeis 2 onomata grafeis to 1 arxiko mono dld Mr C. Bing
Γίνεται με κάποιο τρόπο paypal funds να μπουν στην κάρτα;
Θέλουμε να πληρώσουμε δίχως paypal και στείλαμε λεφτά μέσω paypal (στην κάρτα που θα τα πληρώσει όλα), οπότε τι.
krux perastika man.
egw eixa faei klisi gia kokkino prin 2-3 xronia..180 eurw kai 7 pontakia....entwmetaksy tragiki klisi alla ok...
krux περαστικά και πομονή όσο δεν έχεις το δίπλωμα.
Εμένα με είχαν γράψει για αναστροφή στη βεΐκου στις 3 το βράδυ, καθημερινή, που δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο. Τα μουνιά είχαν κρυφτεί με σβηστά τα πάντα και την είχαν στημένη.
Με σταματάνε στην καποδιστρίου και με συνοπτικές διαδικασίες πάνε άδεια, δίπλωμα, πινακίδες +200 ευρώ το πρόστιμο. Έμεινα μαλάκας!
Ρε παιδιά τους έλεγα, πάτε καλά, δηλαδή αν περνούσα κανα κόκκινο τι θα κάνατε, θα με κλείνατε μέσα; Και μου λέει ο μπάτσος "φίλε μου η αναστροφή είναι το πιο επικίνδυνο πράμα"...
Τώρα τι του λές του μαλάκα... Ευτυχώς πήγα την άλλη μέρα στο διευθυντή του τμήματος εκεί, του είπα ότι το αμάξι δεν είναι δικό μου αλλά του πατέρα μου και το θέλει για τη δουλειά και τα πήρα όλα πίσω (πλην των 100 ευρώ..)
Ιχ περαστικα Κρουξ, χοντρο. Τι 700 ευρω ρε μλκ, τι ειναι αυτα.
παω σπιτι φιλου που ειχα να δω καιρο για καφε-σκαει και ενας τυπακος περιεργος,συναδελφος του απο τη δουλεια
αν και επρεπει να καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα με την παρτη του(ειχε αναπτηρα mad tv:?),
ενω κανονιζουμε να παμε σε καμια ταβερνα για κρασια και κοψιδια,μας ρωταει αν εχουν καλες σαλατες εκει που θα παμε γιατι ειναι χορτοφαγος....FHL
δεν το βαφτιζει
"πω πω ενας πουτσος" θα λεει
εδιτ
βεβαια υπαρχει και η μικρη περιπτωση ο mad tv αναπτηρας να ειναι αντικλεπτικος και να τον εχει
:dfinger:Quote:
Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας Jobcentre Plus στο Southend, μπήκε ο 31χρονος Chris Jarvis και παραλίγο να πιαστεί στα χερια με τους υπευθυνους. Ο λόγος; Του ζήτησαν να βγάλει την κουκούλα του για λόγους ασφαλείας. Ο Chris δήλωσε "αδύνατον, είμαι Jedi, είναι τμήμα της πίστης μου" και κλήθηκε η αστυνομία. Το αποτέλεσμα; Το κέντρο ζήτησε ταπεινά συγγνώμη!
έπεσε η πολωνική κυβέρνηση στη ρωσία. κυριολεκτικά.
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6390K120100410
Tώρα μου το λεγε η μάνα μου. Ριπ =\
Ναι ρε γαμώτο, πέθαναν ο πρόεδρος του κράτους και ο διευθυντής της κεντρικής τράπεζας. =\
που τετοια τυχη στην ελλαδα.
και αλλοι 180
130 για την ακρίβεια, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ιδιωτική πτήση γιατί το λινκ έργαφε μόνο για τον πρόεδρο και τον τραπεζίτη. :-|
Το τραγικό, βλάκα agoraphobic, είναι η ειρωνία της φάσης. Ο λόγος για τον οποίο πετούσαν στη ρωσία (πέραν του ότι σκοτώθηκαν 130 άτομα δλδ). Μην γίνεσαι μονίμως αναρχικό μαλακισμένο.
Agorapphobic, γενικώς μην σνομπάρεις την λύση boris-san.
Ποιός είναι αυτός;
Ε δίκιο έχει τώρα η Βαρβάρα ρε. Όσο και να διαφωνείς με την ιδεολογία κάποιου, το να φχαριστιέσαι που πέθανε είναι κάτι ανάμεσα σε πρωτόγονο και βλακώδες.
Δε θυμάμαι να είπα κάπου ότι "ευχαριστήθηκα", ούτε είναι θέμα "ιδεολογίας", αν είναι δυνατόν. Όπως κάποιοι βρίζανε όταν ειρωνευόμουν για τον Μαικλ Τζακσον, το ίδιο κάνουν και τώρα, ακόμα και στο "κάφρικο" er.
Δεν πειράζει, είμαι ελαστικός με την ευαισθησία στα θέματα θανάτων και το θέμα κλείνει εδώ.
ευχαριστουμε
φρικ το πηρες αυτο που σου εστειλα?
οχι ρε , που?
Η οθόνη του κινητού μου από χθες το βράδυ κάνει περιοδοδικά μπλακάουτ (ή μάλλον μπλουάουτ, αφού παίρνει το ντιφόλτ χρώμα του φόντου). Παίζει να χύθηκε λίγο νερό ή ποτό ή κάτι χθες στο σπιρτόκουτο αλλά όχι σίγουρα όχι κάτι υπερβολικό, σε φάση να μην το πάρω είδηση καν. Τι παίζει ακριβώς; Τι μπορώ να κάνω;
Ότι και να ταν ήταν σίγουρα μικρή ποσότητα, δηλαδή μπορεί πχ να χύθηκε λίγο ποτό όπως τσουγκρίζαμε, όχι κάτι παραπάνω. Πάντως ψάχνοντάς το λίγο στο νετ είδα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει εμφανίσει σε πάρα πολύ κόσμο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι σίγουροι αν είναι από υγρασία ή κάτι άλλο. Μερικοί προτείνουν να το αφήσεις για μερικές ώρες χωρίς μπαταρία στον ήλιο να στεγνώσει.
το έπαθα πριν 2 χρόνια με ένα νόκια, δε θυμάμαι μοντελο τώρα, επίσης ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ τι σκατά έκανα και πήρε νερό. μετά από 3 μέρες έσβησε οριστικά, οπότε για καλό και για κακό κράτα sms, τηλέφωνα κλπ που θες και δεν είναι περασμένα στη μνήμη.
Να του βγάλω και τις χορδές καλού κακού;
ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ MICHAEL JACKSON
Πουτάνας γυιὸς διαλογῆς πουστάκος γαμημένος
Τραγουδιστὴς παιδεραστὴς πατόκορφα χυμένος
Νά΄τος μές στὸ μνημοῦρι του λουσμένος μέσ’ στο χύσι
Τζάκσον θὰ τὸ κατάλαβες τὸ τί ἐστὶ γαμῆσι
Τράβα γαμήσου ῥὲ χτικιό, χλεμπόνες στὸ ταφί σου
Τελχῖνες καὶ δαιμονικᾶ γαμᾶνε τὸ κορμί σου
Βόθρος νἆναι τὸ χῶμα σου καὶ πάαινε γαμήσου
Στὸν Τάρταρο να λιώσετε ἐσὺ κι οἱ ὁπαδοί σου
ξεφυγες λιγο αλλα οκ
to deftero miso einai gia parti mou !!!!!~~!1`!11~!!~!!11