3 φύλα όλα κι ολα πόσο λάθος να κάνεις και συ;
Printable View
3 φύλα όλα κι ολα πόσο λάθος να κάνεις και συ;
Crrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeepy
http://www.theatlantic.com/video/ind...number-people/Quote:
In Nagoro, Japan, a 64-year-old woman named Ayano Tsukimi makes life-sized dolls to replace people who died or moved away. She grew up watching her village thrive, but now, it's dwindling. "The dolls are like my children," she says. She's made more than 350 of them. Only 37 people still live in Nagoro.
έχει κ βίντεο
Τις προάλλες έφαγα άκυρο από την πρωτοπορία όσον αφορά το The Primal Screamer, όταν και μου είπαν πως έχει εξαντληθεί από τον εκδότη, και αναγκαστικά στρέφομαι προς την πολιτεία, όπου λέει ότι άμεσα διαθέσιμο. Επειδή όμως δεν ψήνομαι και πληρώσω και τα 4,90ε που είναι τα μεταφορικά, αναρωτιέμαι μήπως κανένας καλός άνθρωπος θα επισκεφτεί σύντομα το βιβλιοπωλείο, τσιμπώντας και το εν λόγω βιβλίο για μένα και να μου το στείλει (αντικαταβολή, τραπεζικό λογαριασμό, ό,τι θέτε έχει το κατάστημα).
Φυσικά, αν υπάρχει κάποιος που το χει το βιβλίο και μπορεί να το αποχωριστεί για κανένα 2βδόμαδο, ακόμα καλύτερα.
Αν είσαι Αθήνα έχω τη μετάφραση από scorched earth
Αυτή δεν είναι ίδια με το link της πολιτείας στο παραπάνω post; Και επισης, όχι, θεσσαλονίκη είμαι..
Ναι, είδα το πρώτο link με το εγγλέζικο. Πολιτεία στέλνει δωρεάν άμα περάσεις το τριαντάρι στη παραγγελία. Εναλλακτικά μπορείς να το πάρεις από εδώ γλιτώνοντας 89 λεπτά!
Για να μαι ειλικρινής στα ελληνικά θα το προτιμούσα, παρά στα ξένα. Κάπως θα το κανονίσουμε μέσω πολιτείας ;)
θέλει κανένα καλό παιδί να προτείνει κάνα σπρέι ή κάτι για ψύλλους σε εσωτερικό χώρο;
το ενδεχόμενο να καλέσουμε να μας ψεκάσουν με καπνό δεν παίζει για διάφορους λόγους.
Δοκίμασε κάτι με βάση το λάδι neem ή φτιάξε μόνη σου κάποιο σπρει με τέτοιο. Συμπτωματικά σήμερα παρήγγειλα neem για τα γατιά.
αν θέλει κανείς έχω ένα μπουκαλάκι έλαιο neem ( http://www.iherb.com/Now-Foods-Solut...7&sr=null&ic=8 ) το οποίο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω, δεν αντέχω τη μυρωδιά. βέβαια παίζουν και σκευάσματα χωρίς μυρωδιά και έλαιο επεξεργασμένο χωρίς μυρωδιά, αλλά αν θέλει κανείς τη δικιά μου αηδία ας πει.
Αν το θες για εντομοαπωθητικό, όλο το νόημα είναι στη μυρωδιά =Ρ. Αν δεν το θέλει η κυρα μαριάννα, το θέλω εγώ, ευχαρίστως.
α, ναι, ξέχασα ν' αναφέρω ότι εγώ το πήρα για την ακμή και τα κουνούπια κι έπρεπε να το βάλω και ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ μου.=\
ωραία, μου 'στειλε η κυρά-μαριάννα, αν τελικά δεν, θα στο φέρω εσένανε.
(μπράβο, παιδιά, το 'χα εκεί στο ράφι και στεναχωριόμουν.)