νάτος ο καλός ο χρήστης ο ελπιδοφόρος!
Printable View
νάτος ο καλός ο χρήστης ο ελπιδοφόρος!
μετριο παιχνιδι
κατεβηκαμε πολυ αμυντικα και καλα καναμε με τοσες απουσιες
θα μπορουσαμε και να το κερδισουμε χωρις να το αξιζουμε βεβαια στο τελος
γενικα εχω απιστευτη πικρια για τα ματς με παοκ και ειδικα με αεκ και μου βγαινει μια αδιαφορια!
μακαρι να βγουμε 3οι παντως για να κανουμε καλυτερη προετοιμασια και να χτυπησουμε καλυτερη θεση του χρονου!
τι λεει...ολα καλα?ολα ανθηρα?
κρεσιτς...πινκς
μουσουλμανοβιτς...ντρινκς
καμπορα γαμω το σκλοποδαρο σου....βαντο ρε να γελασομε κι αλλο
και τωρα λαικο γλεντι στην Τουμπα...αιντα ταρζαν
επειδη δεν γουσταρω να δω την γαυροεκπομπη στην νετ ας μου πει καποιος την βαθμολογια
στω...
ΠΑΟΚ 16
gay 8
ΑΕΚ 6
Άρης 5
(από μνήμη οπότε δεν είμαι σίγουρος)
pame gia teleutaioi, autoi eimaste!
δεν ειχα καταλαβει ποσο θα μετρουσε το γκολ του καμπορα!
νομιζα ηταν πιο πανω ο γαυρος!!!!
@wino,αν κερδίσεις και κερδίσει κ ο άρης, πάει ο κόκκινος θίασος για ματσάκι στις 15 ιουλίου
Oι ερυθρόλευκοι θα είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με λύσεις ανάγκης, καθώς θα έχουν 12 σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα οι παίκτες όπου οι Πειραιώτες δεν θα τους έχουν στην διάθεση τούς είναι οι εξής: Ντουντού Σεαρένσε (τιμωρημένος), Έντζο Μαρέσκα (τιμωρημένος), Όλοφ Μέλμπεργκ (τιμωρημένος), Λομανά Λούα Λούα (τιμωρημένος), Αντώνης Νικοπολίδης (τραυματίας), Χεσούς Ντάτολο (τραυματίας), Ζαουάντ Ζαϊρί (τραυματίας), Λουτσιάνο Γκαλέτι (πρόβλημα υγείας), Λουίς Ντιόγκο (τραυματίας), Λεονάρντο (τραυματίας), Μίχαλ Ζεβλάκοφ (τιμωρημένος) και Ματ Ντάρμπισιρ (τιμωρημένος).
:!:
@raven den to vlepw omws. upomonh mexri thn tetarth...
Λολ, θα κατέβει ο τοροσίδης με το κάγκουρα μόνοι τους; Δεν έμεινε και κανένας άλλος.
βαλεριανος και φετφατζιδης ρε μουνια
και αν χρειαστει αλλαγες νινιαδης και μπαντοβιτς ενα τεταρτακι το βγαζουν πιστευω
οι ΠΑΟΞ να πανε ποδαρατοι μεσα απο τους κουπεραδες και να κανουν high five κλπ και να χασουν...να ΧΑΣΟΥΝ
και η αεξ να καμνει το καθηκον της....
αιντε
επισης να μπουνε φωτορυθμικα στην Τουμπα
Κύριοι ΓΑΥΡΟΙ ο πάτος δεν έχει φτάσει ακόμα, μπορείτε και χειρότερα..