Quote:
Πώς απαντάτε σε αυτούς που φωνάζουν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει φασισμό και νεοναζισμό εν έτει 2012;
Ν.Μ: Τα ίδια λέγανε και για τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ οι κομμουνιστές. Φασίστες τους αποκαλούσαν, συμμορίτες κλπ. Η προπαγάνδα τους δεν περνάει.
Οι ευρωπαίοι εκφράζουν συνεχώς ανησυχίες και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το αυγό του φιδιού, όπως το αποκαλούν, που εκκολάπτεται σε ολόκληρη την Ευρώπη και εννοούν τον φασισμό και ναζισμό.
Ν.Μ: Εγώ ξέρω ότι η Κύπρος μας, που δεν είναι απλά ελληνική αλλά είναι Ελλάδα, κινδύνευσε από τους Άγγλους δημοκράτες που τη βασάνισαν, που κατέχουν ακόμα ένα κομμάτι της ελληνικής Κύπρου παρανόμως. Απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε όλους του περήφανους Έλληνες της Κύπρου και να πω ότι 4000 χρόνια ελληνικής ιστορίας δεν σβήνουν με κανένα σχέδιο ΑΝΑΝ και με κανένα σχέδιο τουρκοποίησης της Κύπρου.
Συνδυάζουν το Χίτλερ με την παράταξη σας. Ποια η γνώμη σας γα το Χίτλερ ως προσωπικότητα;
Ν.Μ: Ζούμε στο 2012, όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χάρντινγκ που κρεμούσε τα ελληνόπουλα δεν ήταν ναζιστής, ήταν άγγλος δημοκράτης
Ζούμε στο 2012 αλλά κάποια μέλη της παράταξης σας χρησιμοποιούν ακόμα τον χαιρετισμό
Ν.Μ: Ο χαιρετισμός αυτός δεν είναι ο επίσημος της παράταξης μας
Δεν είναι, όμως τον χρησιμοποιείτε..
Ν.Μ: Τον χρησιμοποιούσαν οι έλληνες στον μεσοπόλεμο στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ήταν ο χαιρετισμός των εθνικιστών ολόκληρης της Ευρώπης, δεν ήταν αποκλειστικά των Γερμανών.
Θεωρείτε ότι ο Χίτλερ ήταν παρεξηγημένη προσωπικότητα που ο χρόνος θα δικαιώσει;
Ν.Μ: Όχι, εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε το ΚΚΕ και το σταλινικό ΑΚΕΛ. Δεν θα αποκαταστήσουμε τη μνήμη κανενός Στάλιν κατ ανάλογο τρόπο. Δεν μας αφορά αυτό το πράγμα. Μας αφορά η Ελλάδα του 2012. Δεν κέρδισαν οι καλοί το πόλεμο. Εμείς ήμασταν με την πλευρά των νικητών αλλά ήμασταν περισσότερο νικημένοι.
Θεωρείτε ότι η απάντηση σε κάποιες καταστάσεις είναι η βία;
Ν.Μ: Όχι βέβαια. Αν ήταν η βία τότε μόλις έπαινε ο Κασιδιάρης θα άρχιζε να μοιράζει χαστούκια εξ αρχής
Ενώ τώρα περίμενε λίγο…
Ν.Μ: Απλά προκλήθηκε σε μια στημένη εκπομπή, η οποία στήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να τον βγάλουν εκτός εαυτού
Έχει πέσει σε κάποια παγίδα ο κ. Κασιδιάρης;
Ν.Μ: Ναι, αλλά επειδή υπάρχει και Θεός, τους γύρισε μπούμερανγκ. Μετά το επεισόδιο αυτό και μετά τον τρόπο που το χειρίστηκαν τα Μέσα, ο κόσμος στρέφεται προς εμάς και μας ενισχύει περισσότερο.
Σας κάλεσε από το στούντιο της συγκεκριμένης εκπομπής και σας ζήτησε να του στείλετε 100 άτομα για βοήθεια;
Ν.Μ: Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι παρανόμως συνελλήφθη από ιδιώτες και καμία δικαιοσύνη δεν έχει κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Ναι αλλά και τα χαστούκια παρανόμως τα έριξε
Ν.Μ: Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα. Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων; Οπότε, ότι μας συμφέρει; Η Λιάνα η Κανέλλη έχει άδεια οπλοφορίας, έχει πετάξει ποτήρια, προκαλεί.