Quote:
Originally Posted by
KoiliaSamprela
Δεν ξέρω πόσοι έχετε πάρει χαμπάρι τις "απολύσεις" στην Cosmote.
Διώχνουν 120 άτομα από την Cosmote , κατά κύριο λόγο με αρκετή προϋπηρεσία, και εν αναμονή άλλους 180 από την Γερμανός ΑΕ.
Επί της ουσίας, οι 120 που φεύγουν δεν στοιχίζουν στον οργανισμό πάνω από 2 εκατομμύρια ευρό τον χρόνο , ενώ για την διαφήμιση το budget είναι 150.000.000 ευρό.
Πριν σκεφτεί κανείς γιατί τα σκατοκάναλα δεν έκαναν κουβέντα ή το πέρασαν στα ψηλά ...150.000.000
Για κάποιο περίεργο λόγο, θα απαντήσω σοβαρά στην παραπάνω μαλακία. Μέτοχοι στον ΟΤΕ είναι κατα 85% οι εξής:
Το ελληνικό δημόσιο
Τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία
και μέσω ντόιτσε τέλεκομ οι εξής:
Το γερμανικό δημόσιο
Το νορβηγικό δημόσιο
Τα γερμανικά ασφαλιστικά ταμεία
Και τώρα απαντήστε μου, σας παρακαλώ. Το ενοώ σοβαρά, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω μία εξήγηση για το πώς μπορεί κανείς να δικαιολογεί το παραπάνω σκεπτικό. Ενας απο σας που πιστεύει όντως οτι ο ΟΤΕ πρέπει να χαρίσει 2 εκατομυριάκια ευρώ, ας μου κάνει λιανά τι σκατα σκέφτεται?
Είναι δυνατόν λογικός άνθρωπος να υποστηρίζει οτι μερικοί εργαζόμενοι δικαιούνται να τα ξύνουν σε μια θέση με μισθό ίσο με τρία επιδόματα ανεργίας, στην υγειά των κορόιδων φορολογουμένων και συνταξιούχων? Και οκ ρε παιδί μου ανώμαλος λαός είμαστε, πες τους δικούς μας συνταξιούχους τους γράφουμε στην πούτσα μας. Οι γερμανονορβηγοί τι μας φταίξανε? Δηλαδή πως το έχετε εσεις, έτσι απλό είναι να πας σε κάποιον ο οποίος ζεί 5000 χλμ μακρυά και αποφάσισε να σε εμπιστεφτεί και να επενδύσει τα λεφτά των νορβηγών φορολογουμένων και να πείς "Ναι οκ μεγάλε, θένκσ για τα φράγκα να πούμε, αλλα προτιμάμε να τα δώσουμε στους δικούς μας οπότε πάρε τον πούλο και βγαίνοντας πες στο επόμενο κορόιδο να περάσει μέσα"?
Ας μου εξηγήσουν πλης οι μπόσμοι τι σκάτα δεν καταλαβαίνω? Γιατι εμένα το σκεπτικό σας μου φαίνεται ταυτόχρονα απιστευτα αφελές και εξωφρενικά κουτοπόνηρο για να είναι αληθηνό. Δηλαδή πραγματικά, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ??