ειχατε,δεν ειχατε παλι τον θρασερ βαλατε στο στομα σας? ΚΑΡΙΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
Printable View
ειχατε,δεν ειχατε παλι τον θρασερ βαλατε στο στομα σας? ΚΑΡΙΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
στα ουίσκια λεμε ναι
στα τσιγάρα λεμε ναι
όχι λέμε στην πρέζα, όχι σ'αυτό το διάολο!
vasika alkoolikos einai autos pou enw tou dhmiourgei provlhma stin koinwnikh zwh kai stis sxeseis tou me tous an8rwpous synexizei kai pinei
epishs i anoxh kai oi periodoi anoxhs diaferoun apo atomo se atomo...egw proswpika me ena ouzo ginome alla meta apo dyo 700aria eimai sta idia
auta...synexiste ton kauga twra
Βασικα εχω πολυ φλωρικα πμ τελικα
Quote:
Originally Posted by Nasum
όχι φιλαράκι, το τόνικ μας χαλάει τη γεύση. σόδα λέμε.
alkoolikos = elleipsi elegxou + antoxi sto poto + simptwmata sterisis
elleipsi allwn endiaferontwn, sinexis enasxolisi me to pioto, koinwnika provlimata klp einai simplirwmatika k oxi kiria kritiria
:rofl: :shock:
Pantws oi alkoolikoi (h genika oi suxnoi potes) exoun megalyterh antoxh sto alkool.
Twra an o allos exei ftasei sto shmeio na xei katastrepsei to sukwti tou, h eixe ginei kommatia prin 10 wres, nai paizei na methaei pio eukola.
μιας και αναφέρθηκε το τζιν τονικ.
είμαι στο bar στο δεύτερο gaypride που είχε γίνει [στο μοναδικό που πήγα κιόλας].
τέλος πάντων μαζί με κάτι άλλους/ες είμασταν στο bar όπου μετά από 2-3 ώρες έχω πάρει γραμμή πως όλοι... μα όλοι οι gay που ερχόντουσαν σε μένα ζητούσανε τζιν τόνικ. Οπότε κ αφού έχω κατεβάσει κάτι ουίσκια και είμαι σε μια χαρά, γυρνάω σε έναν και τον ρωτάω αν έχουν υπογράψει οι gay με το συγκεκριμένο ποτό, για να γυρίσει -τρελή εντελώς- κ να μου πει:
"κούκλα μου! είναι το ποτό με τις λιγότερες θερμίδες. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!" φυσικά μαζί με την αγαπημένη κίνηση στο χέρι.
έτσι για την ιστορία γύρισα κ εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους είπα πως θα παραμείνω με τον μοναδικό άντρα της ζωής μου, τον Jack. :wink:
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
i antoxh den einai stantar leme...einai me periodousQuote:
Originally Posted by Pitsadoros
olh autin i istoria gia na ma8oume oti eisai lesvia?Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
lurk more.
Κοίτα, δεν είπε κανείς πως ο αλκοολικός δε μεθάει γενικά. Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα με τους αλκοολικούς. Θα πίνανε για να'ναι οκ, να συντηρούν τον εθισμό τους, και θα ζούσαν οι γύρω τους καλά κι εσείς καλύτερα.Quote:
Originally Posted by minmin
Το όλο debate ξεκινά απ'τα 5 ποτήρια κρασί που ανέφερα μην ξεχνάς. Ε που να χτυπιέται το φόρουμ όλο κάτω, ο αλκοολικός δε φτάνει σε σημείο μέθης (ξέρεις, αυτής που κρατάει βδομάδες ως μήνες) με 5 ποτήρια κρασί. Άντε να ευθυμήσει.
Αν συνεχίσει τώρα να πίνει μετά απ'αυτό το σημείο και τελικά μεθύσει, δεν θα χρειάζεται και πολύ μεγάλες ποσότητες για να το συντηρεί για καιρό. Ειδικά αν λάβεις υπόψιν πως οι περισσότεροι τρώνε ελάχιστα κατά τις περιόδους αυτές.
Τεσπά, ας το λήξουμε κάπου εδώ. Όπως είπε κι ο πιτσαδόρος, υπάρχουν διάφορα ήδη και συμπεριφορές αλκοολικών.
http://www.gizmospizzas.co.uk/ZENCART/images/coke.jpg
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη (ξανα)λέμε. Ο θεός να χει καλά αυτόν που την έφτιαξε. Θάνατος στα chain letters με τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να πίνουμε κοακόλα. Φέρτε Cherry Coke στην Ελλάδα βλαχάρες τελευταίοι.
Ρακόμελο \m/
και stoner!
+1Quote:
Originally Posted by BlackiE
αθλιοτητεςQuote:
Quote:
τι κοκα-κολα κι αρχιδιές λέτε ρε... σιγα το μπουγαδόνερο!
αθλιοτητες λεμεεεQuote:
Originally Posted by funishment
Χύνει στη μάπα τη βανίλια που είχαν φέρει πριν 5-6 χρόνια.Quote:
Originally Posted by Yanqui
τι Τσερρυ Κοουκ ρε πουπέκια.
σοδα.
λογω της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ που μας εφτιαξε το κεφι, ενα μπουκαλι μπακαρντι θα το τιμησουμε
lagavulin
oh yeah 8)
αφέψημα με κοκτέιλ τσαγιού που περιέχει: τσαι βουνού, πορτοκάλι, κανέλα [που εφερε η αδερφή μου από το Πήλειο] και έχω προσθέση ακόμα χαμομήλι, λίιιιγη μέντα και μέλι.
:smile:
5 μερες χωρις σταλα αλκοολ και γενικοτερων καταχρησεων λογω δουλειας..
σημερα ηρθε η μερα εκδικησης
ξεκιναμε σε λιγο προθερμανση με σφηνους παγωμενης βοτκας:P
coca cola vanilla spitiki.
itan diskolo na tin paraskeuasw
alla eimai ftiagmenos gia ta diskola.
Post recipe plz! Kata ta alla gkaifes filtrou.
pairneis vanilies eksairetikis poiotitas apto supermarket (alla na to grafei panw, "eksairetikis poiotitas", alliws den kanoume douleia) kai rixneis miso ampoulini koutaki pos ti lene auti ti xristiki gia skones thiki se ena koutaki kokakola.
8a to dokimasw. Pinetai?
gia sigouria esi eidika pros8ese kai ligo xlwroformio.
Exw mia mpoukala. Elpizw na mhn exei lhksei...
ζάχαρη+νεσκαφές+κάντμπουρη=έπος
http://www.tavernadelborgo.com/image...nus_triple.gif
Dominus Triple
Biere Monastique
Blonde
μπουκάλι 0.75 lt
8% αλκοόλ
ορίστε που τα μοναστήρια παράγουν και κάτι χρήσιμο...
η μπύρα τα σπάει, ψάξτε την
vlaxo. agrokalliergiti. dwse vasi.
iparxoun apeires monastiriakes mpires se supermarket.
min pas mono sta dia re gamw to dia sou.
έχω αρχίσει να θρέφω σοβαρά αισθήματα για την αδελφή Ουκρανία
μία οι mozergush, τώρα η NEMIROVSKAYA.
ωραία βότκα.δοκιμάστε τη
http://wkstudio.typepad.com/studio/i...labelfront.jpg
έχω ήδη αρχίσει και γλαρώνω...